o kadarlık şeyler aşılır.. Gerekise rest çek evlen. Aile uyuşmayacak ne var canım. Bayramdan bayram görüşüversinler. Senın ekonomık ozgurlugun varmı pekı olumsuz bir durumda?hayır hayır aksıne cok calıskan cok ıyı bı ınsan. sadece aıle olarak uymuyolarmıs aıleme göre.
mahkemeyle bunun tarihini geriye çekebiliyorsunuz bkzelin karahan
o kadarlık şeyler aşılır.. Gerekise rest çek evlen. Aile uyuşmayacak ne var canım. Bayramdan bayram görüşüversinler. Senın ekonomık ozgurlugun varmı pekı olumsuz bir durumda?
ama ozamn gebe olmamıs olmam gerekıyodu. smdı bu cocuk otomatık olarak eskı esımın üzerıne gecıyo dogumda..
kaç aylık bebeğin yani 20 temmuza kadar beklesen karnın çok mu büyüyecek?
suan 7 hafta 4 günlkmüş bebegım ozamana kadarda 11 haftalık oluyo..
insallah tek ıstegımde bu zaten gercekten..kımsenın kalbı canı yanmadan. ben aıleme cok fazla baglı bırıyım. bu hatayı nasıl yaptım hala aklım almıyo zaten..
dogru öyle olur. DNA testi istenir.ama ozamn gebe olmamıs olmam gerekıyodu. smdı bu cocuk otomatık olarak eskı esımın üzerıne gecıyo dogumda..
gayet guzel o zamanhayır yok ama kndı ayaklarmın üzerınde durabıln bı ınsanım suan calısmıyorum sadece.
suan 7 hafta 4 günlkmüş bebegım ozamana kadarda 11 haftalık oluyo..
dogru öyle olur. DNA testi istenir.
gayet guzel o zaman
iyide doktor neden yasal sınırı aşmış falan dedi.10 hafta yasal sınır. Birde 7 haftalıkken bebegin cinsiyeti ancak çıplak gözle ayırt edilebilir. Nasıl kız dedi doktor benım 13 hafta hala bılmıyorum dıyor doktor??
allaha dua et
ailenden çok allahtan çekin ve utan ona dua et ona sığın
işlerini yoluna sokar bi şekilde
çok stres yapıp yıpratma kendini bebeğin için dik dur
Tek cocugum ben ve onları tamamen kaybetmekten cok korkuyorum. cok utanıyorum ıcınde bulundugum durumndan..
çok çıkmaz karnın kilo almışım der geçiştirirsin o zaman temmuza kadar bekle sonra hemen evlenirsiniz
Baskada carem yok sanırsam..
keşke olmasaymış ama şu durumda yapılacak başka hiçbirşey yok
Bunları düşünmenin şu anda size faydası yok, zararı var. Geçmiş geçmişte kaldı, tabi içinden çıkarmanız gereken dersleri aldınızsa. Artık önünüze bakın ve bundan sonrası için doğru adımlar atmaya bakın..
kalp atsılarınına göre tahmının kız oldgunu söyledı grdgnü sanmıyorum ama. doktr 6 haftalıktan snra almıyomus onun prensıbı buymus.
garip bir soru olacak ama zaten evli değil misiniz :26:
keskeee..zamanı gerı alabılsem keskee..
Kesinlikle aldirmayi sil kafandan o bebege kavusabilmek için aylardr yillardir ugrasan arkadaslarmz var onn mebalini asla ödeyemezsin o minik cana nasil kiyarsn bnu nasl dsundun ki 7 haftalik diyosun 7 haftada cnsyet nasl grms doktr anlmdm daha organi bile yokken ben 15 haftada öğrendim neyse ban.ben 4 aylik hamileyim daha minck bi gobek cikti oda norml kilo alms gbi belli dgl hamile olduğum sen suanda 1 bucuk ayliksin desek temmuzda karnn cikmaz hemen evlen düşünme bile o cana kiyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?