• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Günlerden Ben

afitap92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
8
1
1
38
Uzun zamandır bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi öz güvenimi yerlerde her zaman kendimi kötü hissediyordum.Bundan 15 yıl önce anne ve babamın dikkatsizliği yüzünden bir kaza geçirdim ve yüzümde ciddi doku kayıpları oluştu şuan şükürler olsun ki ilerleyen herşeye maddi durumlarımı toparlamak zor oldu ama yüzümdeki tüm kusurlar gitti gibi para her şeye çare değil ama benim için bu hafta çare oldu.Hepinizle bu sevincimi paylaşmak istedim teşekkürler..

Canımmmm :)))
ne mutluu :)
böyle güzel haberler okumak bizlerede nekadar iyi geliyor bilemezsin, sen hep yaz olur mu :)
yaşın kaç peki :)

Uzun zamandır bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi öz güvenimi yerlerde her zaman kendimi kötü hissediyordum.Bundan 15 yıl önce anne ve babamın dikkatsizliği yüzünden bir kaza geçirdim ve yüzümde ciddi doku kayıpları oluştu şuan şükürler olsun ki ilerleyen herşeye maddi durumlarımı toparlamak zor oldu ama yüzümdeki tüm kusurlar gitti gibi para her şeye çare değil ama benim için bu hafta çare oldu.Hepinizle bu sevincimi paylaşmak istedim teşekkürler..
:işsiz:

Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum uzun süredir takip ediyorum ama bir türlü kayıt olamamıştım kızlar 2 gün önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Mehmet Akgün e gittim bi kampanya hakkında bilgilendirdi ve bende zaten dolgu için görüştüm küçükken bi kaza geçirdim çene bölgemde dudağımda doku kaybı gibi sorunlar vardı şuan herşey istediğim gibi haftaya gidip kontrollerimi yaptıracağım birde botoks hediyem var tabii ki yaptırcak arkadaşlara öneririm

2 gün önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Mehmet Akgün e gittim bi kampanya hakkında bilgilendirdi ve bende zaten dolgu için görüştüm küçükken bi kaza geçirdim çene bölgemde dudağımda doku kaybı gibi sorunlar vardı şuan herşey istediğim gibi dudak, burun ve çene dolgusu yapıldı haftaya gidip kontrollerimi yaptıracağım birde botoks hediyem var tabii ki yaptırcak arkadaşlara öneririm:)

Diğer 2 postu

Ne mutlu size o zaman, çok geçmiş olsun.
Elbette para herşey değil ama dediğiniz gibi malesef bazı şeylerin de mümkünatı para ile oluyor.
Benim merak ettiğim anne ve babanızın yaptığı dikkatsizlik nedir?

Ne mutlu size o zaman, çok geçmiş olsun.
Elbette para herşey değil ama dediğiniz gibi malesef bazı şeylerin de mümkünatı para ile oluyor.
Benim merak ettiğim anne ve babanızın yaptığı dikkatsizlik nedir?
Dolap devrildi üzerime ben çok çelimsizdim annemler dengesini sağlamamışlardı ince kitaplık kitaplar yüzümde hasarlar oluşturdu

Back
X