- Konu Sahibi giovinetta
konu başlığını görünce çok şaşırdım çünkü aynı durumdayım. kızım 13 aylık ve ben dün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. üzüldüm sevindim ne yapacağımı şaşırdım. kendimi teselli etmeye çalışıyorum şimdilik: ikisi birden büyür, tecrübelerimi unutmadan bunu da büyütürüm diye. ama hiç kolay değil gerçekten. borca girip ev almayı düşünüyorduk ve tam da ev bakmaya başlıcaktık bu hafta. şimdi ertelemek duruuumundayız. bir de ben geçtiğimiz yaz bel fıtığından ameliyat olmuştum. belim için bir sıkıntı olmazmış. doktorumla görüştük. ama tabi daha düşünmüyorduk. ben şöyle 4 yaşına falan girsin kızım diyodum. korunduğumuz halde hamile kaldım. ilk hamileliği biraz beklemiştik. kistim vardı. bi de öğretmenim. doğum kısmetse yaza geliyor. hiç izin hakkımmı kulllanamıcam gibi bişey. Allahtan kızım zaten emmeyi bırakmıştı. en azından artık bu bebişe yoğunlaşacak vücudum. Rabbim herkese tüm annelere gayret versin
sizin de hayırlı olsun. ben dün attım o karmaşık duyguları üstümden. şuan içim çok rahat. normalde cesaret edemezdim ama Allah nasip etti, gücünü de verecek inşallah. aslında ağustosa geliyor doğum. öncesinde 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp geri kalan 12 haftayı doğum sonrasına attık mı oohh, ne rahat 3 ay izin. Biz de borca girmek üzereydik. neyse ki erteledik, çünkü kısmet olursa -2 çocukla- mecburi ücretsiz izin düşünüyorum. Gerçi plan yapmak için biraz erken ama inşallah sağlıkla kucağımıza alırız; zorsa da yaşarız napalım. beraber büyürler kardeş kardeş