Hayirli olsun canim.bende bu sabah hamile oldugumu ogrendim:)Merhaba kızlar!
Bugün inanılmaz heyecanlıyım! Üç yıllık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim! Bebeğim 6 haftalık. Eğer gebe olup olmadığını merak eden anne adayları varsa kendi sürecimi paylaşmak istiyorum.
Regl'imin 11 gün gecikmesi üzerine Miratech test alıp uyguladım. Testin sabah idrarı ile yapılması daha doğru diyordu ama ben öğleden sonra gerçekleştirdim. Testi uygulamamın 10. saniyesinde iki kırmızı çubuk net bir şekilde görünüyordu.
Regl gecikmesi dışında yaşadığım belirtiler:
Göğüslerde şişkinlik ve hafif ağrı
Hafif bel ağrısı
Kokulara karşı hassasiyet ve günün her saatinde meydana gelen mide bulantısı
Yataktan kalkınca yaşanan halsizlik ve baş dönmesi hissi
Sanki regl olacakmışım gibi hissetmek, karın ve kasık bölgesinde şişlik,
Gözlerde kaşıntı ve kirpiklerimin karışarak birbirine girmesi
Bebek bekleyen tüm annelere kolaylıklar ve hayırlı haberler diliyorum!
Not: Bulantı için doktorum Dramamine tablet verdi. Şimdilik biraz daha iyiyim. Ama kokulara aşırı hassasiyetim devam ediyor.
Tebrik ederim cok guzel bir duygu sanki insanin ici icine sığmıyor:) Rabbim herkese yasatsin bu duygusu bizede hayirli saglikli sekilde kavusmamizi nasip etsinHayirli olsun canim.bende bu sabah hamile oldugumu ogrendim:)
merhaba canım sende benm gibi gebeliğinin 5. haftasındaymışşn bebeğinin kesesini görebildin mi ben 16 eylülde ögrendim hamile olduğumu 15 eylülde evde test yapmştım doktor 2 hafta sonraya gün verdi bi tuaflık mı var anlamadım benTebrik ederim.. İnanilmaz bir duygu degilmiAllahim isteyen herkese nasip etsin insallah.. Ben de dun gece ogrendim ve dogruca hastaneye gidip kan tahlili yaptirdim kesinlestirmek icin ve doktoru: '' gozunuz aydin'' demesiyle de Annelik serüvenim baslamis bulunmakta
merhaba..henüz erken diye ve kese olsa dahi bebek görünmez diye gitmemiştim ama 2 gün sonra gidicem doktora Allahın izniyle.. ben de 14 eylülde test yaptım ve öğrendim :) 17 ağustos son adet tarihimdi.. bakalım iple çekiyorum randevu günümü.. sana doktor tam olarak ne söyledi canımmerhaba canım sende benm gibi gebeliğinin 5. haftasındaymışşn bebeğinin kesesini görebildin mi ben 16 eylülde ögrendim hamile olduğumu 15 eylülde evde test yapmştım doktor 2 hafta sonraya gün verdi bi tuaflık mı var anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?