- 28 Şubat 2018
- 1.368
- 4.404
- 133
- 32
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.841
Bugün 7500 liralık parfümün testerını denedim zırt pırt bileğimi koklayıp duruyorumBen koku çok severim ama parfümlerim uygun fiyatlı.
açıkcası 2500 tl gibi paralar veremem
Bugün evden çıkmadan kurkdijan amyris Femme sıktım, dün Gucci flora Gardenia, önceki gün Victoria secret bombshell, pazartesi prada La Femme. Yarın Tiziana Terenzi telea düşünüyorum. Hafta sonunda Gucci envy ya da Gucci flora Jasmine olabilirYeni Başliğimiz Burada ?
Nasıl yapıyorsunuz esanslarını nereden alıyorsunuzBugün evden çıkmadan kurkdijan amyris Femme sıktım, dün Gucci flora Gardenia, önceki gün Victoria secret bombshell, pazartesi prada La Femme. Yarın Tiziana Terenzi telea düşünüyorum. Hafta sonunda Gucci envy ya da Gucci flora Jasmine olabilirkirkeyi de çok seviyorum, o da olabilir.
Parfümleri esasını alıp kendim yapıyorum bu arada, orijinalinden farkı olmuyor, orijinallerinden de kullandım, benim yaptıklarım daha bile kalıcı. Kislim yazlık baharlık belki 30-40 çeşit parfüm yapmışımdır. Parfüm hastasıyım
Esansları eşim x ten bir esanscı bulmuş oradan alıyor, kaliteli esanslar. Gerekli şişe damlalık mezur, beher, alkol, koku sabitleyici vb alıp evde özellikle pahalı parfümlerin kopyalarını yapıyoruz. Kimyager ve kimya öğretmeniyim. Bunun için kimya öğretmeni olmak gerekmez gerçi. Her parfümün esans alkol sabitleyici oranları farklı. Orijinaller için bu değerleri bulmuş eşim. Orijinal parfümlerden ayırt edilemiyor öyle oluncaNasıl yapıyorsunuz esanslarını nereden alıyorsunuz
Satin almak icin size nasil ulasabilirimEsansları eşim x ten bir esanscı bulmuş oradan alıyor, kaliteli esanslar. Gerekli şişe damlalık mezur, beher, alkol, koku sabitleyici vb alıp evde özellikle pahalı parfümlerin kopyalarını yapıyoruz. Kimyager ve kimya öğretmeniyim. Bunun için kimya öğretmeni olmak gerekmez gerçi. Her parfümün esans alkol sabitleyici oranları farklı. Orijinaller için bu değerleri bulmuş eşim. Orijinal parfümlerden ayırt edilemiyor öyle oluncaorijinallerden de kullandığım için karsilastirabiliyorum kullandığım kokuları. Hediye ettiğim ya da sattığım kişilerden de hep olumlu yorumlar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?