Cinsellik

zezeportuga1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Sistalarım merhaba. Konuya nasıl giriş yapayım bilmiyorum ama utanıyorum da biraz. Şimdi eşimle aniden nikah kıyıp evlendik önceki konulardan sonra 2 aylık evliyiz daha. 2 Aylık. Fakat bir sorun var seks…

İlk zamanlar sorun yoktu her şey yolundaydı fakat son üç denememiz başarısızlıkla sonuçlanıyor. İkisinde içimdeyken küçüldü 🙈
Dün gece gecelik giydim makyaj yaptım parfüm vs derken onda yaprak kımıldama mı :(

Bu normal mi? Normale döner mi bilmiyorum ama o da aşırı gergin hissediyor. Konuşalım dediğimde lütfen bu konuyu kapat diyor özür diliyor. Sadece sabah ereksiyonu oluyor onun dışında tık yok bu ara diyor. Sevgisi ilgisi vs iyi. Stresli bir işi var bugün de önemli bir sınav girecek ondan mı yoksa beni mi arzulamıyor :( Ne yapmalıyım. Linçlemeden yazın olur muuu 🥰

Son düzenleme:
Sistalarım merhaba. Konuya nasıl giriş yapayım bilmiyorum ama utanıyorum da biraz. Şimdi eşimle aniden nikah kıyıp evlendik önceki konulardan sonra 2 aylık evliyiz daha. 2 Aylık. Fakat bir sorun var seks…

İlk zamanlar sorun yoktu her şey yolundaydı fakat son üç denememiz başarısızlıkla sonuçlanıyor. İkisinde içimdeyken küçüldü 🙈
Dün gece gecelik giydim makyaj yaptım parfüm vs derken onda yaprak kımıldama mı :(

Bu normal mi? Normale döner mi bilmiyorum ama o da aşırı gergin hissediyor. Konuşalım dediğimde lütfen bu konuyu kapat diyor özür diliyor. Sadece sabah ereksiyonu oluyor onun dışında tık yok bu ara diyor. Sevgisi ilgisi vs iyi. Stresli bir işi var bugün de önemli bir sınav girecek ondan mı yoksa bana karşı ilgisi mi azaldı bilmiyorum :( Ne yapmalıyım. Linçlemeden yazın olur muuu 🥰
Karar ver kız sevgisi ilgisi iyi ki azaldı mı yani hamilelik dönemi bende her kadın gbi kocadan soğuyorum istemiyorum ama bunun sevgiyle alakası yok hormonlardan eşine zaman ver bence biraz üstüne gitme o hazır hissederse anlatır sana biraz anlayış gister şimdilik gerçekten streste odaklanmayi arttırır geçici bir süreç olabilir eğer beni beğenmedi benden hoşlanmıyor diye düşünürsen iş dahada çıkılmaz bir hal alır çok az sabır ve destekle cozulebilinir biraz on sevismeyi sen uzun tut belki daha farklı olur

Bu normal mi? Normale döner mi bilmiyorum ama o da aşırı gergin hissediyor. Konuşalım dediğimde lütfen bu konuyu kapat diyor özür diliyor. Sadece sabah ereksiyonu oluyor onun dışında tık yok bu ara diyor. Sevgisi ilgisi vs iyi. Stresli bir işi var bugün de önemli bir sınav girecek ondan mı yoksa beni mi arzulamıyor :( Ne yapmalıyım. Linçlemeden yazın olur muuu 🥰
Tavşan gibi sabah akşam yaparsaniz zor olur 🤐

Biraz ara verin ve üstüne gitmeyin kafaya takar kalkışa geçemez cakilir

Diğer açtığın konularına da baktım, bence biraz sakin ol. Anksiyetem var demişsin bunu kontrol et. Adamı biraz ite kaka panikle evlenlendirmiş hemen de çocuk yapmak isteyen birisini uyandırdın bende. Adam da makine değil herhalde. Sabah akşam tavşan gibi şey mi yapsın gergin dönemde. Fazla üstüne gidiyorsun ters tepecek haberin olsun.

Hep böyle deseydin sertleşme bozukluğu var derdim. Ama son üçtür diyorsun ara ara olabilir öyle şeyler gergindir vs.

iş sitresidir, hormon dengesizliğidir olabilir. üstüne gidipte özgüvenini kırma bırak o yaklaşsın her koşulda seninleyim özürdilemene falan gerek yok de, sonuçta sen ıslanamasan veya orgazm olmayınca özür diliyormusun hayır oda dilemesin. ama ilgisini devam ettirsin gerekirse seni tatmin edecek başka şeyler yapsın senin hareketlerini görünce baskı azalıp tahrik olunca eski haline döner. çok darlama

Son birkac seferse ve onunde stres yaratan bir durum varsa ondan kaynaklı olabilir. Bu donemde üzerine gitmeniz iyice performans kaygisi yaratir, bu sefer kaygidan sertlesemez, sertlesemedikce iyice kaygilanir.

Eger sinav stresi bittikten sonra da devam ederse o zaman uygun bir dille bir doktora gitmesini soylersiniz.

Ayrica bu donemde direkt birlesmeye yonelik davranmayin. Seks sadece penetrasyon degil, adam sertlesemeden de oynasip eglenebilirsiniz. Olayi gorevden cikarip sadece zevkine bakin.

Üstüne gitmeyin siz konuştukça hepten kafasına takabilir iş güç stresinden kaynaklı olabilir erkekler hayatı stresliyken bu tarz şeylere bazen odaklanamayabiliyor yakında düzelir bence geçicidir

Back
X