- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi zezeportuga1
Sistalarım merhaba. Konuya nasıl giriş yapayım bilmiyorum ama utanıyorum da biraz. Şimdi eşimle aniden nikah kıyıp evlendik önceki konulardan sonra 2 aylık evliyiz daha. 2 Aylık. Fakat bir sorun var seks…
İlk zamanlar sorun yoktu her şey yolundaydı fakat son üç denememiz başarısızlıkla sonuçlanıyor. İkisinde içimdeyken küçüldü
Dün gece gecelik giydim makyaj yaptım parfüm vs derken onda yaprak kımıldama mı
Bu normal mi? Normale döner mi bilmiyorum ama o da aşırı gergin hissediyor. Konuşalım dediğimde lütfen bu konuyu kapat diyor özür diliyor. Sadece sabah ereksiyonu oluyor onun dışında tık yok bu ara diyor. Sevgisi ilgisi vs iyi. Stresli bir işi var bugün de önemli bir sınav girecek ondan mı yoksa beni mi arzulamıyor
Ne yapmalıyım. Linçlemeden yazın olur muuu 
İlk zamanlar sorun yoktu her şey yolundaydı fakat son üç denememiz başarısızlıkla sonuçlanıyor. İkisinde içimdeyken küçüldü
Dün gece gecelik giydim makyaj yaptım parfüm vs derken onda yaprak kımıldama mı
Bu normal mi? Normale döner mi bilmiyorum ama o da aşırı gergin hissediyor. Konuşalım dediğimde lütfen bu konuyu kapat diyor özür diliyor. Sadece sabah ereksiyonu oluyor onun dışında tık yok bu ara diyor. Sevgisi ilgisi vs iyi. Stresli bir işi var bugün de önemli bir sınav girecek ondan mı yoksa beni mi arzulamıyor
Son düzenleme: