Bugün Hayatımın En Kötü Günü (yardım edin)

Bugday Paresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
548
375
53
Bu akşam içi boşalmış değnek gibi hissediyorum. Bir şeyler beni yere doğru bastırıyor, çatırdıyorum.

Beni aldattı.

Ölmedim. Yaşamıyorum. Arada bir yerdeyim. Bir kurtulmuşluk var aynı zamanda içimde. ''Ya daha geç fark etseydim'' diye düşündüm uzunca. Hakikaten belki bu, hayatımın en yaralayıcı bu günü ve hatta sırf bu yüzden, şimdi, bu gece benden yepyeni bir ''ben'' yaratacak.

Üşüyorum.Bunu ilk yaşayan ben değilim biliyorum.İçimdeki güçlü kadını bulmaya ihtiyacım var. Bana en mutsuz günlerinizde, en dayanılmaz gecelerinizde nasıl mutlu olabildiğinizi anlatmanıza ihtiyacım var.

Lütfen.

*Yukarıda yazdıklarım bu duygularla yazabildiğim en iyisiydi. Daha açık yazmaya ve içimde ne varsa atmaya çalışmaya karar verdim.Bu yüzden konumu güncelliyorum.Uzun metinleri okumak istemeyenler burada bırakabilir.

''O'' diye hitap edeceğim, eski sevgilime. 2.5 yıldan fazladır birlikteyiz. Toplamda 1.5 yılı aynı şehirde 1 yılı ayrı şehirlerde geçirdik. Tüm zorluklara, mesafelere, benim soğuk ve utangaç biri olmama, ona zamanla uyum sağlamak için göstermek zorunda kaldığım gayretlere ve onlarcasına rağmen ben ona sarılmıştım. O da ilk zamanlar öyleydi. Bana aşıktı.Gözleri parlıyordu. Bana sarıldığında heyecandan ölüyordum. Ve ama fakat beni hiç anlamıyordu, düşünce dünyamı, hislerimi... benden çok başkaydı. Ama zaman çözer dedim.Bu güvenilir adam, bu güzel koku vazgeçilmezdi.

Zamanla benden sıkılmaya başladı.Kaba birine dönüştü, benden sevgimi belli etmemi isterdi hep, elimden geleni yaptım.Tam başardım derken ilgimden bıktı.Seviyorum dedi. Ama bir şeyler vardı.Olumsuz bir his.

Yurt dışına taşınma kararı aldım.Zorunluluktan.Uzakta yapamayız dedi, sen çok üzülürsün, unut beni dedi.Unut ne demek! Beni sevmiyor musun ?, dedim, seviyorum, dedi.Ben ağladım o sarıldı.Ben sordum, seviyorum dedi.

Üzerinden 2 hafta geçti geçmedi. Benim yakın dostlarım ve ''O'' kamp yapılan bir festivale gittiler. Çok önceden planlanmıştı. Elbette gezmeye, eğlenmeye hakkı vardı erkek erkeğe kalmaya da ihtiyacı.

Yolda aradı hep. Hemen ''seni özledim bile'' lafını da işittim.Sevindim.

Sonra bir kez ben aradım gece.İçime doğdu işte. Aradım kapalı. Sonra açıldı meşgule atıldım.Saatler sonra aradı. Berbat davrandı.

Arkadaşlarım şehre geri döndüğünde o gelmedi. Neredesin dedim, yalan söyledi.

Bir kızla tanışmış. Benle konuştuğu günlerde kızla defalarca birlikte olmuş. Yakın arkadaşım sabah onları birlikte uyurken bile görmüş.Öylesine biriyle.Benim sevgilim.Benim canım, başka birine sarılıp uyumuş.Saatlerce sevişmiş.

Daha fazla yazamacağım.

Nasıl atlatırım?

Son düzenleme:
Canım benim malesef bu duyguyu bir çoğumuz yaşadı. Tepkin çok normal. Bende senin gibi kalakalmistim. Zamanla iyileşiyorsun. Güzel bir tecrübe olmasa da artık daha güçlü olacaksın ve doğru insan hayatına girdiğinde bu tip insanları hatırlayıp mutluluğuna daha çok sarılacaksın

Ağladım zırladım gozlerim şişip kapanana kadar burnum tikanıp nefes alamayacak kadar sonra yüzümü yıkayıp aynaya baktım sen çok güçlüsün neler atlattın bunuda atlatacaksın her gecenin bir sabahı var ve her kışın bir baharı dualar ettim hep Allaha sıgındım hicbir acım tamamen silinmedi ama mevlam hepsini unutturacak güzellikler çıkardı karşıma sende atlatacaksın...ve kendime derimki birgün bu yaşadıklarını düsünüp güleceksin güldüm hala herşeye gülüyorum benim maskemde bu...Allah yardımcın olsun canım

Ağladım zırladım gozlerim şişip kapanana kadar burnum tikanıp nefes alamayacak kadar sonra yüzümü yıkayıp aynaya baktım sen çok güçlüsün neler atlattın bunuda atlatacaksın her gecenin bir sabahı var ve her kışın bir baharı dualar ettim hep Allaha sıgındım hicbir acım tamamen silinmedi ama mevlam hepsini unutturacak güzellikler çıkardı karşıma sende atlatacaksın...ve kendime derimki birgün bu yaşadıklarını düsünüp güleceksin güldüm hala herşeye gülüyorum benim maskemde bu...Allah yardımcın olsun canım

Teşekkür ederim. Yolunuza hep güzellikler çıksın, umarım.

Ya bendemi bir sorun var anlamadım. Nedense sevgili aldatmaları ,terketmeleri çok koymazmış gibi geliyor. Ki zamanında sevgilim tarafından aldatılıp terkedilmiş biriyim. Ne kadar acı verdiğini iyi bilirim ama sanki bu kadar ağır hasarın evliyken aldatılanların hakkıymış gibi hissediyorum. Sanki sevgiliylen aldatılmak çok önemli değilmiş gibi. Konu sahibi özür dilerim yorumum için. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez. Merak etme geçiyor. Erken farkettiğine sevinmelisin. Ya daha uzun sürseydi? En azından farkettin.

Ya bendemi bir sorun var anlamadım. Nedense sevgili aldatmaları ,terketmeleri çok koymazmış gibi geliyor. Ki zamanında sevgilim tarafından aldatılıp terkedilmiş biriyim. Ne kadar acı verdiğini iyi bilirim ama sanki bu kadar ağır hasarın evliyken aldatılanların hakkıymış gibi hissediyorum. Sanki sevgiliylen aldatılmak çok önemli değilmiş gibi. Konu sahibi özür dilerim yorumum için. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez. Merak etme geçiyor. Erken farkettiğine sevinmelisin. Ya daha uzun sürseydi? En azından farkettin.

Belki kulaklariniz sagir su an,hissizsinizdir de. Etrafla ilginiz yok,ölu gibi ruh gibisinizdir. Ama gececek. Hic birsey ilk gunku etkisiyle surmez,kalmaz bunu biliyorsunuz. Aglycaksaniz aglayin. Uyuyun.bolca,uyanin.. sonra muzik dinleyin..yavas yavas yasama donun ..

Boylesi daha iyiymis. Esiniz mi diyenler olmus,ya esiniz olsaydi o kisi... yolun basinda farketmissiniz. Tamam bi insan es yada sevgili farketmez. Sevgi duzeyi,baglilik ask onemlidir.. belki kimse olamayacak gibi geliyor bir daha size ama,oyle.degil... Yeni biri daha olucak.hayatinizda. hem de guveninizi bosa cikarmayacak biri...

Birini çok sevdiğimi düşünüyordum ve sonra onun beni sevmediğini anladım. Sonra o beni terk etti ve çok üzüldüğümü sandım. Zaman geçti üzüntü yok oldu en fazla bir hafta sürdü sanırım. Sonra nasıl olduysa zaman geçince o "biri" beni cok sevdigini anladı. Bende şunu anladım, "Kimse kimseyi gerçekten sevmez. Hepimiz birbirimizin hayatindaki yabancilariz. Herkes alışkanlıklarını yaşıyor." Sizde alışkanlıktan dolayı uzuluyorsunuz. Çünkü bu adamın sevilecek bir yanı yok. Suçlu siz değilsiniz bırakın da o kötü hissetsin. Nasıl olsa her erkek geri döner bu da dönmek isteyecek. O zaman ondan alacağınız intikamı düşünün. Seni sevmiyorum, seni istemiyorum,benim icin bir sey ifade etmiyorsun sozlerini soyleyeceginiz gun alacağınız haz paha biçilmez.

Back
X