Bugün Hayatımın En Kötü Günü (yardım edin)

Birçok kez hem de.Tek tesellim evet, evli değilim, çocuğum yok. Ama hayatımdan günler çaldı, benden ben çaldı.
sana tek tesellim evli ve çocuklu olup şu düşüncelelrle boşanamayacak kadar çaresiz olmayışın.. evet hayatından günler çaldı ama yıkılan bir yuva bir çocugun geleceği ve boşanmaya cesaret edemeyen bir kadın yok ortada..çalınan günler olsun koskoca bir hayat değil.

Allah yardimcin olsun umarim en kisa surede atlatirsin. Maneviyata yonelmek iyi gelebilir.

İtiraf etmese, herkesi idare etse, seni arafta biraksa daha kotu olurdu. Kangreni kesip atmis, Allah'a havale et canim.

Bende aldatıldım en yakın evinden çıkmadığı kız arkadaşıyla ve ben bu çocukla aynı sınıftayım ünide arkadaşlarımız ortak yaşadığımız yer küçük .

Seni su an tek mutlu edecek sey boyle bir adamla evli olmadigin nice insanlar var 3 cocukla onca sene sonra aldatilip bosanan bunlari düsün ve sukret Zor bir durum ama hakkinda hayirlisi olsun insallah daha düzgün birileri cikar karsina hayatinda basarilar !

Aşılıyor canım zaman herşeyin ilacı önemli olan kül olduktan sonra küllerinden yeniden doğmak, güven problemi oluyo ama karşına çıkan insana bağlı

Evet kötü bi duygu. Öncelikle benim yaptığım hatayı yapma, onu affetme.
Cesaretli ol ve vazgeç ondan. Kendinle ilgili adımlar at, o pisliği hayatından tamamen çıkar. Evli değilsin büyük şans.
Sen kendine inanmazsan olmaz, toparlanamazsın, ama kendine inan.

Bu akşam içi boşalmış değnek gibi hissediyorum. Bir şeyler beni yere doğru bastırıyor, çatırdıyorum.

Beni aldattı.

Ölmedim. Yaşamıyorum. Arada bir yerdeyim. Bir kurtulmuşluk var aynı zamanda içimde. ''Ya daha geç fark etseydim'' diye düşündüm uzunca. Hakikaten belki bu, hayatımın en yaralayıcı bu günü ve hatta sırf bu yüzden, şimdi, bu gece benden yepyeni bir ''ben'' yaratacak.

Üşüyorum.Bunu ilk yaşayan ben değilim biliyorum.İçimdeki güçlü kadını bulmaya ihtiyacım var. Bana en mutsuz günlerinizde, en dayanılmaz gecelerinizde nasıl mutlu olabildiğinizi anlatmanıza ihtiyacım var.

Lütfen.

olan olmuş ve acı gerçeği öğrenmişsin. içinin soğuması için eşinle yüzleş diyeceğim ama bu seni daha yaralayacak. için yanacak. sevdiğin adamdan da olunca insanın içi yanar , bilirim. ağla sesli sesli, yanında kimse yokken. bu seni biraz olsun rahatlatacak. geçmişi asla ve asla düşünme. bir saat öncesini bile düşünme. şu aşamada karar alma, olumlu olumsuz hiçbiri sağlıklı olmayacak. en iyisi bir doktor desteği. doktora da hazır olduğunda git. kimsenin yönlendirmesiyle değil. Malesef ki , böyle birşeyi yaşayan tek sen değilsin. herkes zamanla düzeliyor. zaman hakikaten iyi geliyor.
ve tabiki en önemlisi Allah'a sığın kardeşim. dua et...

Canim herseyden once gururlu ol, affetme! Cok zor oldugunu biliyorum.. Gecmicek gibi geliyor ama geciyor.. Ondan ne kadar uzak durursan o kadar cabuk gecer.. Acini yasa bence..

dualar et..
ailene sarıl..
acıklı müzik dinleme..
sevdiğin yemekleri ye ama abartma ki kilo almayasın..
spor yap, yürüyüş yap..
ve unutma geçiyoor.. gerçekten.. ben iki kez aldatıldım, iki farklı kişi tarafından.. ikisinde de depresyona girdim, kendimi eve kapattım çünkü, acıklı şarkılar dinledim filan.. öyle bile geçti gitti..

Ya bendemi bir sorun var anlamadım. Nedense sevgili aldatmaları ,terketmeleri çok koymazmış gibi geliyor. Ki zamanında sevgilim tarafından aldatılıp terkedilmiş biriyim. Ne kadar acı verdiğini iyi bilirim ama sanki bu kadar ağır hasarın evliyken aldatılanların hakkıymış gibi hissediyorum. Sanki sevgiliylen aldatılmak çok önemli değilmiş gibi. Konu sahibi özür dilerim yorumum için. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez. Merak etme geçiyor. Erken farkettiğine sevinmelisin. Ya daha uzun sürseydi? En azından farkettin.

Yo, objektif düşüncelerinizi söylediğiniz için çok daha teşekkür ederim. Bilmiyorum ama gerçekten çok acı çekiyorum. Siz atlatma sürecinde neler yaptınız? Neler size iyi geldi mesela ?

Belki kulaklariniz sagir su an,hissizsinizdir de. Etrafla ilginiz yok,ölu gibi ruh gibisinizdir. Ama gececek. Hic birsey ilk gunku etkisiyle surmez,kalmaz bunu biliyorsunuz. Aglycaksaniz aglayin. Uyuyun.bolca,uyanin.. sonra muzik dinleyin..yavas yavas yasama donun ..

Boylesi daha iyiymis. Esiniz mi diyenler olmus,ya esiniz olsaydi o kisi... yolun basinda farketmissiniz. Tamam bi insan es yada sevgili farketmez. Sevgi duzeyi,baglilik ask onemlidir.. belki kimse olamayacak gibi geliyor bir daha size ama,oyle.degil... Yeni biri daha olucak.hayatinizda. hem de guveninizi bosa cikarmayacak biri...

Cevap için teşekkür ederim. Geçecek elbet ve aynı dediğiniz gibiyim, hiçbir şey hissetmiyorum.İçimde korkunç bir acı var ve bir de aklıma geldikçe midem bulanıyor.Çünkü tüm detaylarıyla neler yaşandığını biliyorum. Nasıl iyileşebilirim? Nasıl kolaylaştırabilirim kendim için bu durumu, bir öneriniz var mı ?

Yo, objektif düşüncelerinizi söylediğiniz için çok daha teşekkür ederim. Bilmiyorum ama gerçekten çok acı çekiyorum. Siz atlatma sürecinde neler yaptınız? Neler size iyi geldi mesela ?
itiraf etmesi vicdan azabındanmı acaba..evli olmadığınız için sevindim diyebilirim..İnşallah geçecek bu acınız.

İlk başlarda daha çok canın yanıcak.
Hatta en dibe vurucaksın.
En dibe vurduğunda da sonrasında toparlanıcaksın.
Başka yolu yok ki.
Kendine eziyet etsen ne değişicek?
Sonuçta onla doğmadın ki.
Onsuz da hayat gayet güzel devam edicek :KK19:

Ben de kendime eziyet etmiyorum ki zaten.Tüm zamanımı eğlenmeye çalışarak geçiriyorum. İçimde korkunç bir acı var. Nasıl toparlanabilirim? Sizden bu konuda yardım istemek için konu açtım ben de :/

itiraf etmesi vicdan azabındanmı acaba..evli olmadığınız için sevindim diyebilirim..İnşallah geçecek bu acınız.

Yalan söyledi sonuna kadar.Ama iki yakın dostum gözleriyle gördüler.Onlar gördüler dediğimde ve itiraf etmesi için yalvardığımda söyledi. Bildiğiniz bunu duymak için kendimi parçaladım saatlerce.

Cevap için teşekkür ederim. Geçecek elbet ve aynı dediğiniz gibiyim, hiçbir şey hissetmiyorum.İçimde korkunç bir acı var ve bir de aklıma geldikçe midem bulanıyor.Çünkü tüm detaylarıyla neler yaşandığını biliyorum. Nasıl iyileşebilirim? Nasıl kolaylaştırabilirim kendim için bu durumu, bir öneriniz var mı ?
Detaylarıyla anlatacak kadar iğrençleşmişse sence bu üzüntüye değermi...şuan o kadar çok erkek varki birine seviyorum derken öbür taraftan başkasıyla cinsellik yaşayan..bunu gizleyen veya açığa döken..Aslında bu üzüntünün zerresine değmediğini sizde biliyorsunuz

Canim herseyden once gururlu ol, affetme! Cok zor oldugunu biliyorum.. Gecmicek gibi geliyor ama geciyor.. Ondan ne kadar uzak durursan o kadar cabuk gecer.. Acini yasa bence..

Affedemem. Her hatırladığımda midem bulanıyor.Ama o da affetmemi istemiyor doğrusu. Benden özür diledi ağlayarak.Ama sevseydi beni günlerce onlarca kez aldatamazdı. Affetmemi istemiyor olmalı.Başka bir seçenek yok.

Back
X