Bugün Hayatımın En Kötü Günü (yardım edin)

Detaylarıyla anlatacak kadar iğrençleşmişse sence bu üzüntüye değermi...şuan o kadar çok erkek varki birine seviyorum derken öbür taraftan başkasıyla cinsellik yaşayan..bunu gizleyen veya açığa döken..Aslında bu üzüntünün zerresine değmediğini sizde biliyorsunuz

Biliyorum. Ben ona bebeğimmiş gibi, benim bir parçammış gibi güvendim. Onun için her şeye değer diyordum.Bir günde değmediğini öğrendim.Sanırım kafam almıyor. (Detayları dostlarımdan öğrendim, sordum.)

Bende aldatıldım. 2 ay oldu. İyileşmek için debelendikçe batıyorum sanki. Canımın acısından napcağımı şaşırdım. Güçlü durmaya çalışıyorum güçlü duruyorum ama dizlerimin titrediğini hissediyorum. Çok zor arkadaşım. Sana bunu diyebilirim çok zor.

Birini çok sevdiğimi düşünüyordum ve sonra onun beni sevmediğini anladım. Sonra o beni terk etti ve çok üzüldüğümü sandım. Zaman geçti üzüntü yok oldu en fazla bir hafta sürdü sanırım. Sonra nasıl olduysa zaman geçince o "biri" beni cok sevdigini anladı. Bende şunu anladım, "Kimse kimseyi gerçekten sevmez. Hepimiz birbirimizin hayatindaki yabancilariz. Herkes alışkanlıklarını yaşıyor." Sizde alışkanlıktan dolayı uzuluyorsunuz. Çünkü bu adamın sevilecek bir yanı yok. Suçlu siz değilsiniz bırakın da o kötü hissetsin. Nasıl olsa her erkek geri döner bu da dönmek isteyecek. O zaman ondan alacağınız intikamı düşünün. Seni sevmiyorum, seni istemiyorum,benim icin bir sey ifade etmiyorsun sozlerini soyleyeceginiz gun alacağınız haz paha biçilmez.

Umarım şu an çok mutlu bir hayatınız vardır. Şu 3 günün klişesi haline geldi ama benim şu an mutsuz olduğumdan daha fazla mutlu olursunuz umarım :)

Onu hala üzmeyi isteyemiyorum. Hak etse de. Bilmiyorum.

Sende aldatilanlar kervanina katildin demek. Hos geldin dyim. Hos degil pek ama :/
Hersey daha cok yeni. Zamanla gecicek. Merak etme. Hayatimin en kou gunu felanda deme. Allahin gucune gider daha buyuk dert verir sana.

Bende aldatıldım. 2 ay oldu. İyileşmek için debelendikçe batıyorum sanki. Canımın acısından napcağımı şaşırdım. Güçlü durmaya çalışıyorum güçlü duruyorum ama dizlerimin titrediğini hissediyorum. Çok zor arkadaşım. Sana bunu diyebilirim çok zor.

N'olur demeyin böyle. N'olur. İçim çok acıyor. Ama benim ki de sizin ki de geçecek. Öyle dediler...

Biliyorum. Ben ona bebeğimmiş gibi, benim bir parçammış gibi güvendim. Onun için her şeye değer diyordum.Bir günde değmediğini öğrendim.Sanırım kafam almıyor. (Detayları dostlarımdan öğrendim, sordum.)
Dostlarınız detayları nasıl biliyor acaba..Affetmenizi istemiyorya bu iyi.Affedilecek bi tarafı yok çünkü.Düşünsene evliyken böyle bişeyi yaşadığını..Ve şuna emin ol %100 bu adam evlenince karısınıda aldatacak..o yüzden vicdanın rahat yoluna devam et.Bi uçkursuzdan kurtulmuşsun.İnsanlar çok sahte...çok.

Samimi bir sey söylicem; hayatta en kolay sey bir baskasini affetmek emin olun böyle. Fakat kendini affedememek iste o öyle berbat bir histir. Hayatinizda kendinizi affedemeyeceginiz seyler olmasin bosverin her sey gecip gidiyor..

sana tek tesellim evli ve çocuklu olup şu düşüncelelrle boşanamayacak kadar çaresiz olmayışın.. evet hayatından günler çaldı ama yıkılan bir yuva bir çocugun geleceği ve boşanmaya cesaret edemeyen bir kadın yok ortada..çalınan günler olsun koskoca bir hayat değil.

Çok haklısınız. Teşekkür ederim. Hala sevinebileceğim bir şeyler var demek ki.

N'olur demeyin böyle. N'olur. İçim çok acıyor. Ama benim ki de sizin ki de geçecek. Öyle dediler...
Geçmesini bekliyorum ama bıktım. Şu an patlama noktasındayım. Sanırım dibe battığım bi vakitteyim. O aşamadayım yada öyle söyliyim. Ben yazmasam daha iyi sanırım sana :) çünkü şu an pek iyi değillim.

Samimi bir sey söylicem; hayatta en kolay sey bir baskasini affetmek emin olun böyle. Fakat kendini affedememek iste o öyle berbat bir histir. Hayatinizda kendinizi affedemeyeceginiz seyler olmasin bosverin her sey gecip gidiyor..

Ola ki kendimden geçtim ve onu affettim.Bu sefer kendimi afedemem. Üstelik benim için geri dönmeyecek biri o. Hayatından çöpe attı beni.

Aldatan insanlar var. Bunu biliyoruz. Cocuklugumuzdan beri belki de biliyoruz.. Neden başımıza gelince artık insanlara guvenemeyelim? İnsanlar aldatıyor bunu zaten biliyorduk.. sevgilinize zamanında nasıl guvendiyseniz yine güvenip seveceksiniz.. garanti yok ilişki 2 farklı insan.. hersey olabilir hayat bu.. itiraf etmiş ve artık yine sansiniz var bu hayatta mutlu olmak için.. uzulmeyin diyemem şimdi geçen günlere yıllara acimak var en fazla.. gelecek yıllara sevinmeyi çok ertelemeyin ama.. en kayıp günler arkasindan agladiklariniz çünkü..

Geçmesini bekliyorum ama bıktım. Şu an patlama noktasındayım. Sanırım dibe battığım bi vakitteyim. O aşamadığım yada öyle söyliyim. Ben yazmasam daha iyi sanırım sana :) çünkü şu an pek iyi değillim.

Eğer iyi hissettirirse ben sizle konuşmak isterim. Sizin benimle aynı şeyi yaşadığınızı ve benim için yorum yaptığınızı bilmek daha az yalnız hissettirdi :)

Geçmesini bekliyorum ama bıktım. Şu an patlama noktasındayım. Sanırım dibe battığım bi vakitteyim. O aşamadığım yada öyle söyliyim. Ben yazmasam daha iyi sanırım sana :) çünkü şu an pek iyi değillim.

Eğer iyi hissettirirse ben sizle konuşmak isterim. Sizin benimle aynı şeyi yaşadığınızı ve benim için yorum yaptığınızı bilmek daha az yalnız hissettirdi :)
Dostlarınız detayları nasıl biliyor acaba..Affetmenizi istemiyorya bu iyi.Affedilecek bi tarafı yok çünkü.Düşünsene evliyken böyle bişeyi yaşadığını..Ve şuna emin ol %100 bu adam evlenince karısınıda aldatacak..o yüzden vicdanın rahat yoluna devam et.Bi uçkursuzdan kurtulmuşsun.İnsanlar çok sahte...çok.

Gözleriyle görmüşler. Ve daha fazlasını da onunla konuştuğunda sormuş X. Ben de anlatması için ısrar ettim. Çok mu doğruydu sormam, belki hayır. Ama kafamda kocaman bir '' neden'' sorusu var. Yanıt aramam gerekmeyen bir soruya yanıt arıyorum.

Aldatan insanlar var. Bunu biliyoruz. Cocuklugumuzdan beri belki de biliyoruz.. Neden başımıza gelince artık insanlara guvenemeyelim? İnsanlar aldatıyor bunu zaten biliyorduk.. sevgilinize zamanında nasıl guvendiyseniz yine güvenip seveceksiniz.. garanti yok ilişki 2 farklı insan.. hersey olabilir hayat bu.. itiraf etmiş ve artık yine sansiniz var bu hayatta mutlu olmak için.. uzulmeyin diyemem şimdi geçen günlere yıllara acimak var en fazla.. gelecek yıllara sevinmeyi çok ertelemeyin ama.. en kayıp günler arkasindan agladiklariniz çünkü..

Haklısınız. Sadece duyduklarımdan sonra başka birine dokunamayacağım sanırım. Sanırım midem artık hiç iyi değil.

Sizi haketmeyen biri için Üzülmeye değmez. .
Önüne bak. .
Erkenden öğrendiğin için çok şanslısın. .
Ölünmüyor evet . .
Zaman en iyi ilaç . .

Haklısınız. Sadece duyduklarımdan sonra başka birine dokunamayacağım sanırım. Sanırım midem artık hiç iyi değil.

Siz soktasiniz.. şok geçer mide düzelir.. zaman lazım sadece.. ayrica bu kadar anlam yüklemeyin biri bir hata yapıyor sizin hayatınız niye değişecek.. siz hala ayni kisisiniz.. yine mutlu olacaksınız..

Back
X