• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün HSG çekildim, bakar mısınız?

sykangelin33

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
185
48
18
30
1,5 senedir çocuk olmadığı için devlet hastanesindeki doktorum amh ve hsg bakalım dedi. Ben de bulunduğum ilçedeki özel hastanede rahim filmi çekildim.
Sol tüpümün tamamen açık olduğunu söyledi. Ama sağ için tıkanıklık/yapışıklık yok her iki tüpte de sıvı akışı vardı ama sağda biraz spazm var gibi konuştu. Gebeliğe engel bir durum yok dedi.
Ama kafama takıldı sağ taraftaki spazm geçici bir şey mi diye? Bir de sağ yumurtalığımda 2 cmlik bir kistim vardı onunda baskı yapabileceğini söyledi. Ama net de bir şey söylemedi .
Böyle bir şey yaşayan var mı?

1,5 senedir çocuk olmadığı için devlet hastanesindeki doktorum amh ve hsg bakalım dedi. Ben de bulunduğum ilçedeki özel hastanede rahim filmi çekildim.
Sol tüpümün tamamen açık olduğunu söyledi. Ama sağ için tıkanıklık/yapışıklık yok her iki tüpte de sıvı akışı vardı ama sağda biraz spazm var gibi konuştu. Gebeliğe engel bir durum yok dedi.
Ama kafama takıldı sağ taraftaki spazm geçici bir şey mi diye? Bir de sağ yumurtalığımda 2 cmlik bir kistim vardı onunda baskı yapabileceğini söyledi. Ama net de bir şey söylemedi .
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Böyle kesin bişey söylememelerine sinir oluyorum var ya ya vardır ya yoktur spazm derken ne yani tıptaki tabiri neymiş

Yani ben de anlamadım, devlet hastanesindeki doktoruma da göstereceğim sonuçları. Belki o net bir şey söyler
Bende sizin gibi 1 buçuk sene sonra doktora gittim çocuk olmadığı için. Sırf 21 yaşındaydım diye doktor bizle dalga geçti rahim filmi çekerim ama çok gençsiniz dedi dedim ki ne alakası var gençlikle belki bir sorunum var. Konu sadece çocuk da değil sağlık. Üstelik sürekli sol kasıklarım ağrıyordu özellikle reglken öldüm sanıyordum ağrıdan. Sonra başka bir doktora gittik film çekti sol tüpüm hidrosalpenks yani tıkanmış kapalı tamamen ameliyat oldum aldılar. Ameliyattan önce de bu sefer bu doktorla kavga ettik sağa da sıçramış diyip benim hayatımı karartacaktı resmen tüp bebek yapmak için insan hayatıyla oynuyor bazıları. Sağı aldırmadım ameliyattan 6 ay sonra kendi kendine bi oğlum oldu. Size de anlatmak istedim şimdi her şeyde bir hayır var kesinlikle tekrar baktırın filminize öneririm

Yani ben de anlamadım, devlet hastanesindeki doktoruma da göstereceğim sonuçları. Belki o net bir şey söyler
Amh değerinize de güvenilir bir yerde baktırın ve özel doktora giderseniz onun önerdiği laboratuvara gitmeyin kendiniz ayrı yere gidin. Bu ameliyattan sonra bi doktora gitmiştim ve bana hiç yumurtam olmadığını söyleyip istediği laboratuvara gitmemi söyledi bende gittim amh 0.81 yani bu hiç yok gibi bişey ama ultrasonda gayet de yumurta var yani

Bazıları maalesef sağlık sektörünü ticaret kaynağı olarak görüyor. Böyle kişiler çok fazla. Teşekkür ederim uyardığınız için. Ben birkaç doktora daha göstereceğim inşallah sonuçlarımı

Amh değerinize de güvenilir bir yerde baktırın ve özel doktora giderseniz onun önerdiği laboratuvara gitmeyin kendiniz ayrı yere gidin. Bu ameliyattan sonra bi doktora gitmiştim ve bana hiç yumurtam olmadığını söyleyip istediği laboratuvara gitmemi söyledi bende gittim amh 0.81 yani bu hiç yok gibi bişey ama ultrasonda gayet de yumurta var yani
Amh değerini de aynı hastanenin labaratuvarında verdim bakalım 10 güne ancak çıkarmış sonuçlar.

Çoğu kişi amh değerine çok takılmamazı ultrasonda görüneni baz almamızı söylüyor. Bazen testler her zaman doğru olanı göstermiyor.

Rabbim oğlunuza hayırlı ömürler, sağlıklı yaşamlar nasip etsin sizlerle beraber 🌸

Amh değerini de aynı hastanenin labaratuvarında verdim bakalım 10 güne ancak çıkarmış sonuçlar.

Çoğu kişi amh değerine çok takılmamazı ultrasonda görüneni baz almamızı söylüyor. Bazen testler her zaman doğru olanı göstermiyor.

Rabbim oğlunuza hayırlı ömürler, sağlıklı yaşamlar nasip etsin sizlerle beraber 🌸
Amin teşekkür ederim darısı size olsun inşallah Allah tez zamanda sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin 🙏🏻

Bazıları maalesef sağlık sektörünü ticaret kaynağı olarak görüyor. Böyle kişiler çok fazla. Teşekkür ederim uyardığınız için. Ben birkaç doktora daha göstereceğim inşallah sonuçlarımı
Ya başına gelmeyen bilemez benim başıma geldi size de söylemek istedim böyle doktorlar çok fazla inanın araştırıp gitmek gerekiyor

Back
X