- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
.....sarhoş olup sızmam lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahildir azizim dahilİçip içip dağıtmak, sonra bilinçsizce aramak mesaj atmak da sevdaya dahil mi?
Ben sigara içmeyen insan günde iki paket sigara icer oldum iki kadeh viski mi beni öldürecekIcincevduzeliyomuymus peki
Allah askina sagliginiza verdiğiniz zararla mi rahatlamayi dusunuyorsunuz
O vakit evinizde için derim. Madem kendinizden geçmeye niyetlisiniz, güvende olun.Dahildir azizim dahil
Uyma dedim uydu eller sözüne. .Bence içmektense bir uyku ilacı alıp yat erkenden. Kafayı bulupta olmayacak insanları arama sonra...
Yarın ise kalmamaktan da korkuyorumO vakit evinizde için derim. Madem kendinizden geçmeye niyetlisiniz, güvende olun.
.....sarhoş olup sızmam lazim
O zaman erken başlayıp sınırlı sayıda içebilirsiniz, ertesi gün uyanacak şekilde.Yarın ise kalmamaktan da korkuyorum
O adam bugün aranacak galiba.İçip sızmayın da içip içip gülün.. Sonra gaza gelip kimseyi aramayın emi![]()
Erosun attığı ok yanlış bir yerime isabet etti galibaO zaman erken başlayıp sınırlı sayıda içebilirsiniz, ertesi gün uyanacak şekilde.
Ya da kahveye yumulun onun da kafası güzel oluyor. Yanında da kitap, film, müzik... Artık Eros ne verdiyse...
InşallahYarasın
gün gelir keyiften de içersin çok da üzülme
O adam bugün aranacak galiba.