Bugün içececegim

canım bence telefonunu kapat. 1 saat yürü dışarıda gel, sonra 1 kadeh şarap... rahat rahat uyursun... (ben öyle yapıyorum genelde)

.....sarhoş olup sızmam lazim
Gel beraber icelimbende cok dertlenmek icmek istiyorum babamin ozlemine ailevi sıkıntılarimiza kocamla mesafleer bitmek bilmeyen hayat oyunlarina icelimmmm tokuştur.Aman bosver aramasa aramasinn hayatta ne kayiplar var bi sure sonra üzüldün anlar kar aliyor yanina

içme arkadaşım.. bence YE.. ara çiğköfte kebap ne varsa kur ziyafet sofrası nazının geçtiği arkadaşlarını çağır hele de bekar olup sevgilisi olmayanları.. ye iç(ama alkol değil) keyfine bak.. dürümünü afiyetle yerken bi lokmada benim yerime ye.. sık o limonları çiğköfteye seni bırakanın kafasına sıkar gibi.. dürümü llöööpp lööpp ye.. yemekten,sohbetten sızar uyursun zaten.. ama içme arkadaşım nacizane tavsiyem..
diyette misin yoksa:-)

Viski aldm bilgisayarm kapali telsiz de olmuyor basim ağrımaya başladı bugün aşırı sigara ictim müzik te yüksek olarak dinledim çatlıyor suan
viski diğer alkollü içeceklere göre tatlı olduğu için sevinçliyken içilir genelde çok üzgünsen unutmak istiyosan cin tonik ya da tekila shot gibi şeler içmeni öneririm neyse ama şunu da sölemek isterim ki kendini bu kadar hırpalama cidden o küçük kağıda sarılı tütün parçasının ya da bi şişenin içindeki bi miktar sıvının dertlerini yok edeceğine inanıyor musun bunlar ne kazandırcak sana bağımlılık dışında bak yaşadın şeler ne bilmiyorum ama emin ol kimse günde paket sıgara içilecek kadar değerli değil bu senin hayatın başrol sensin neden yardımcı karakterlerin seni hırpalamasına izin veresinki? emin ol bi müddet sonra ayy ben bunun için içmiştim değmezmiş vs diyeceksin emin ol sonuçta doğduğundan beri yanında yoktu ilerde niye olsun herşey geçici bu dünyada kötü davranışalr hariç

Back
X