- 11 Mayıs 2011
- 7.233
- 4.079
- 373
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
kimsenin lafına aldırma canım, sen çalışmana bak
bahsettiğim arkadaş. çözemediğim mat sorularında yardımcı oluyodu. hergün mutlaka çözemediğim soru oluyodu. bugün hiç merhaba falan demedim bile .insan bi geri dönüş yapar . çok mu üzdüm seni yazar yani erkekler bu kadar hödük olmak zorunda mı. hala devam ediyo moralimin bozukluğu bugün elime mat almadım hiç

hatta dün akşamdan beri. arkadaşımın biri matematiğimi güçlendirmem için çok çok az bi zamanım kaldığını söyledi (11 ay olmasına rağmen
 hatta dün akşamdan beri. arkadaşımın biri matematiğimi güçlendirmem için çok çok az bi zamanım kaldığını söyledi (11 ay olmasına rağmen karaları bağladım anlayacağın
 karaları bağladım anlayacağın
 Hem çalışıyorum hem kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum ikisini birden yürütmek benim açımdan mümkün değil ocak ayında işten çıkıcam inşallah,4 gözle ocak gelsin şu derslere bi konsantre olayım diye bekliyorum.
 Hem çalışıyorum hem kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum ikisini birden yürütmek benim açımdan mümkün değil ocak ayında işten çıkıcam inşallah,4 gözle ocak gelsin şu derslere bi konsantre olayım diye bekliyorum. insan yatağa girdiğinde bile tarih videosu açıp onu dinlerken uykuya dalar mı ya :18:
 insan yatağa girdiğinde bile tarih videosu açıp onu dinlerken uykuya dalar mı ya :18: 

dedim. şimdi kitaba ihtiyacım oluyo mesela evdekilere söyleyemiyorum bile. işten çıkasıya kadar az da olsa birikim yapmalısın
 dedim. şimdi kitaba ihtiyacım oluyo mesela evdekilere söyleyemiyorum bile. işten çıkasıya kadar az da olsa birikim yapmalısın