- Emoji Skoru
- 17.433
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi sukufenazz
- #2.981
teşekürler kızlarImkanlar neye elverirse o...Allah gecim versin, hayirli olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekürler kızlarImkanlar neye elverirse o...Allah gecim versin, hayirli olsun...
Güzel bir uygulamaymis ben de yapayimYilin haftalarına göre yapılıyor, mesela:
Ocakin 1.haftası 1 tl
2.hafta 2tl
Diye 52 hafta devam ediliyor
Been maaşım yüksek olduğu zaman 52 den başlayıp geriye gidiyorum
Aralık maaşım en düşük böylece zorlanmıyorum
25tl attım...
Ben de aynı kumbaraya atıyorum
Evde bulundurmayı düşündüğüm acil durum parası olarak ayiracagim için zaten tl de kalmalı ,Güzel bir uygulamaymis ben de yapayimGerçi TL günden güne değer kaybediyor,tek kafa karıştırıcı durum bu
Ne tür bir kumbara kullanıyorsun bunun için,hem bozuk hem kağıt atılıyor dimi
Doğru..52 haftalık kumbara işi hoşuma gitti.Belki biraz değiştirerek vadeyi kisaltip,mesela 26 hafta vade koyup 5 in katları şeklinde atabilirim ben de.Buyukten küçüğe doğru ilerlemek de çok mantıklıEvde bulundurmayı düşündüğüm acil durum parası olarak ayiracagim için zaten tl de kalmalı ,
Minik bir el çantasına koyuyorum
Neyazikki öyle.Her şey çok pahalı.Gecen a ye gittim iki tişört alayım dedim 29.90 en ucuzu ve de çok kalitesiz.Sastim kaldım 34.90 a bir tane aldım en azından şifon biseydi daha ağırdıiyi geceler kızlar kaç gündür
atamıyorum ama bu gün kendime kıyafet ve terlik aldım birde toruna
çanta aldım hiç bir şey alınmıyor ya
![]()
Allah bereket versin3tl attım
Haftalık kumbara parasını atamadım ( param bozuk değil)![]()
![]()
Hayırlı olsun güle güle kullan canımNeyazikki öyle.Her şey çok pahalı.Gecen a ye gittim iki tişört alayım dedim 29.90 en ucuzu ve de çok kalitesiz.Sastim kaldım 34.90 a bir tane aldım en azından şifon biseydi daha ağırdı
ya gerçekten çok pahalıNeyazikki öyle.Her şey çok pahalı.Gecen a ye gittim iki tişört alayım dedim 29.90 en ucuzu ve de çok kalitesiz.Sastim kaldım 34.90 a bir tane aldım en azından şifon biseydi daha ağırdı
Amin canım sağol.Hayırlı olsun güle güle kullan canım