• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kumbaraya Ne Kadar Attın?

Çocuk evin neşesidir. :anne:Ben evlendiğimden beri çocuk istiyordum. Çok şükür Rabbim bekletmedi. Bıcır bıcır tatlı mı tatlı bir kızım var çok şükür. :nazar::emir_bebek:Kızım olmasa evde nasıl vakit geçirirdim bilmiyorum. :KK12: Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :dua:
Maşallah Allah bağışlasın 🧿

Ooo çok iyi maşallah 🧿 Sadece kumbara birikimi mi yapıyorsunuz
Maaştan da biraz biriktirmeye çalışıyoruz ama hafta sonu atamadım ya burda da okudum akşam baya paralar atılmış gaza geldim attım
:KK48: sabah

Maaştan da biraz biriktirmeye çalışıyoruz ama hafta sonu atamadım ya burda da okudum akşam baya paralar atılmış gaza geldim attım
:KK48: sabah
Evet burası gaza getiriyor baya, bende haftasonu atamamıştım 11 tl attım, şimdi sizi görünce bir 10 daha mi atsam diyorum 😂

Evet burası gaza getiriyor baya, bende haftasonu atamamıştım 11 tl attım, şimdi sizi görünce bir 10 daha mi atsam diyorum 😂
Vallahi öyle gaza geliyor insan durunnn atmayın
:stop: yarın duruma göre atarsınız
Gerçi aybaşına az kaldı ama

Günaydın 😊
Eşim bozukluklarını komidinin üstüne koymuş, bunları kumbara için mi ayırdın dedim.
Yoo Pide parası dedi. Atmadı kumbaraya gıcık oldum 😡

Günaydın 😊
Eşim bozukluklarını komidinin üstüne koymuş, bunları kumbara için mi ayırdın dedim.
Yoo Pide parası dedi. Atmadı kumbaraya gıcık oldum 😡
Ayy çok yaşayın dün eşimde öyle ayırmış bende kumbaraya attım ama pide alacaktım dedi bende bir şey olmaz ekmek var dedim bayatlamasın
:KK48: bide dün ben para atmama rağmen onları da attım.
Bugün atmayacam.

günaydın kızlar topiği çok beğendim.İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız :)bende bugün bir kumbara alayım

Ayy çok yaşayın dün eşimde öyle ayırmış bende kumbaraya attım ama pide alacaktım dedi bende bir şey olmaz ekmek var dedim bayatlamasın
Bugün atmayacam.
Ayy keşke bende atsaydım bizde de çok pide vardı :KK70:

Bugün atmayacam.
Bende ne bulsam kumbaraya atanlardanım :KK48: Bereketli olsun :)

günaydın kızlar topiği çok beğendim.İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız :)bende bugün bir kumbara alayım
Günaydın hoşgeldiniz :KK54: Yılbaşında açılmak üzere kumbara yapıyoruz, burada da birbirimize gaz veriyoruz birikim için Hoppa Bereketli olsun birikimleriniz :nazar:

Back
X