• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kumbaraya Ne Kadar Attın?

Merhaba hanımlar eski kumbaramı acmıstım ordan kalan 30tlmi direk kumbaraya attım bugunde 7tl attım kumbarama
Yalnız 5kurusları bile atıyorum ayıklaması ölüm olacak :KK43:
Ayyy Her kuruşu değerlendirmen güzel ama öte yandan ... ayıklamak acaip zor olacak harbiden ...
Ben sadece kağıt atıyorum kumbaram dayanıksız diye
Ama Demir olsa 5 kuruş atmazdım

Ayyy Her kuruşu değerlendirmen güzel ama öte yandan ... ayıklamak acaip zor olacak harbiden ...
Ben sadece kağıt atıyorum kumbaram dayanıksız diye
Ama Demir olsa 5 kuruş atmazdım
5 kuruşları ayırmak saymak zor oluyor aynen,ben genelde 1 tl atıyorum,

Günaydın bugün moralim çok bozuk dişim çok ağrıyor sabaha kadar uyuyamadım :KK61::cry::KK42:

Kumbaracı hanımlar günaydınlar 🙋‍♀️Bugün haftasonu atamayacağım ama yine de bir yazayım dedim ,mutlu haftasonlari herkese

Sağol cnm dişim çürük bayağı ağrı yapıyor salı gününe randevu aldım dişçiye gitcem o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum :KK43::KK42:
Diş ağrısı da çok zor olur, oruç da tutuyorsunuz sanırım, ağrı kesici falan alın diyecektim ama ,şuan çok bir öneride bulunamiyorum

Diş ağrısı da çok zor olur, oruç da tutuyorsunuz sanırım, ağrı kesici falan alın diyecektim ama ,şuan çok bir öneride bulunamiyorum
Şuan hastayım tutamıyorum. İlaç kullanmakla aram yok pek. Tuzlu gargara yapıyorum. Salı gününü beklicem mecbur.

Back
X