- Emoji Skoru
- 2.547
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi sukufenazz
- #3.461
Canım topiğimm merhabalarr hepiniz hoşgeldiniz.
Uzuuun bir zaman aranızda yoktum. Topiği açtıktan kısa bir süre sonra hamile kaldım. Zor bir hamilelik geçirdim ayrıca 1 bebeğim daha olduğu için topiğe zaman ayıramadım. Çok şükür ki atlattık bebeğimi kucağına aldım. Ben yokken topikte yazan devam ettiren arkadaşlar olmuş ayrıca teşekkür ederim. Topiği açtığımda demiştim ki sene sonunda kumbara paralarını sayacağız. Hedef koyduk vs. Masraflar arttı doğumla beraber kumbarayla ilgilenecek vakit olmadığı için de kalmıştı. Saydığımda 340 civarı bir şey çıktı. Yeniden buradayım fakat yeni bir fikirle. Geçen sene, sene sonunda kumbara açacağız demiştik. Ben kumbara işini aylık yapmaya karar verdim. Şöyle ki param değer kaybetsin istemiyorum. Her ayın 3 ünde kumbarayı açacağım içinden çıkanla ( ne kadar çıkarsa artık ) gram altın alacağım altın hesabından. Böylelikle param bir senede erimemiş değerlenmiş olacak. Hem de ne kadar var kumbara da merakımda biraz olsun azalır.
Umarım sizin için güzel bir fikir olmuştur. Neyse çok uzattım. Bugün kumbaraya atmadım dün attım ama ne kadar attığımı bilmiyorum ay sonunda sürpriz olsun diye bozukluk falan vardı. Tekrardan hoşgeldim hoşgeldinizzz birikimlerimiz hayırlı, uğurlu ve daim olsun.