• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kumbaraya Ne Kadar Attın?

Allah bereket versin, olur inşallah, siz böyle giderse yarım bile biriktirirsiniz maşallah :) ben de gideyim çantadaki bozuklukları atayım bari ne kadar varsa artık :)

5 demir lira attım Allah bereket versin. 1 TL altını atmıyorum, onları da simit parası olarak biriktiriyorum.
Sagolun inşallah hepimizin birikimleri bol olsun bu post aktif değil die kendime bir kumbara günlüğü die post aactim her gün oraya yazacağım inşallah;)

2 tl attım bugün, kocamın bozuk paralarından aşırdım onu da :KK48: Ama geldi hemen yakaladı :olamaz:

2 lirada yegenımın cebınde varmış onuda atdık

Nie ben atmayinca rahatsiz oluyorum 😂😂😂
Bugün para kullanmadım hiç, öyle para üstü falan olmadı yani, cüzdanda 70 TL var, onu da atmak istemedim, artık para çektiğim ya da parayla işimin olduğu ilk gün fazlasıyla atarım :)

Bugün para kullanmadım hiç, öyle para üstü falan olmadı yani, cüzdanda 70 TL var, onu da atmak istemedim, artık para çektiğim ya da parayla işimin olduğu ilk gün fazlasıyla atarım :)
Doğru atarsın canım

Back
X