Çok çirkin insanın karşındaki insana bu kadar şahsi sorular sorması. Hayır zaten merak etmem ama etsem bile soramam utanırım. Ama başkası bana sormaya utanmıyor.Ya evet hic sevmiyorum maas soranları ustune konysanlari ne ilginc insanlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çirkin insanın karşındaki insana bu kadar şahsi sorular sorması. Hayır zaten merak etmem ama etsem bile soramam utanırım. Ama başkası bana sormaya utanmıyor.Ya evet hic sevmiyorum maas soranları ustune konysanlari ne ilginc insanlar.
bayılırlar birini hedefleyip dışlamayaben bu kisilerle zaten samimi degildim ama kendi aralarinda konusup birden bana soru yonelttiler ama saygisiz bir şekilde, saldiri amacli yani ve sinirlendim tersledim
sadece okul degil is yerinde de oruc tutmadigim icin ayni seyi yasamaktan, insanlarin bakislarindan kendi aralarinda konusmalarindan yoneltecekleri sorulardan korkuyorum. yemek yemeye cekiniyorum. tekstil ortami bir de masa basi is degil insanlarin cogu dindar cevreden gelen kisiler
ben alevi oldugumu hicbir zaman soylemedim zaten. sadece okulda ramazanlarda oruc tutmadigim zaman nedenini sormuslari mezhebim farkli demistim o sekilde bildiler. is yerinde zaten kimse bilmiyor ama ramazan geliyor ve yine ayni seye maruz kalmaktan korkuyorum tabii onlar olgun insanlar ama emin olamiyorumDusundum de ben cevremde kimsenin mezhep bilmiyorum yakin arkadasimi bile bilmem. Butun iş yerine, sinifta herkese soylemeye gerek var miydi bilemedim.
Yaptiklari tabi yanliş ama herkesi kendinizden uzaklaştirmayij, herkes onlar gibi degil.
bugün oldu bu olay, hala sinirliyim ve içimi buraya dökmek istedim. lise son sınıfım, bugüne kadar lisede hiç böyle bir durum yaşamamıştım hatta sevdiğim arkadaş bildiğim insanlardı. ben sınıfta kimseyle pek samimi olmayan biriyim bu arada, kendi halimde takılırım. bir grup kendi aralarında dini konulardan konuşuyordu. sonra birden bana sordular siz gusül alıyor musunuz, bizim komşumuz var onlar normal duş alıyor, sizde böyle şeyler var mı, sizin mezheptekiler var şehitlere şöyle diyor böyle diyor... ve bir de üstüne biri benim mezhebime küfür etti. sonra bir de "yanlış anlama sana demiyoruz" dediler. beynime kan sıçradı. bağırdım birden bu ülkede diri diri yakildik bana bu konularda soru sormayin vs dedim. daha da ve birsey diyemediler ondan sonra sustular. hala çok sinirliyim. sınıftaki herkesten nefret ediyorum bugün sildim hepsini bana laf atmayan insanlardan olsa bile. sırf bu yüzden iletişim kurmasinlar numaram okuldaki kimseden olmasin diye sinif grubuna bile girmek istemiyorum. o derece hepsine karşı kin besledim ve ne yapacagimi bilmiyorum. bu arada bu kişiler barlara giden, içki içen insanlar ama ramazan olunca böyle dindar kesiliyorlar. bile bile kendimi uzak tutmayı dusunuyorum artık bana arkadaşça yaklaşanlar olsa bile. soru amacı asla provokatif değil o yüzden silinmesini istemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum şu an. ramazan yaklasiyor malum ve iş yerinde de aynı şeyi yaşacağım muhtemelen. sırf bunu haftalardır düşünüp stres yapıyordum bu yüzden. ne zaman son bulacak artık bu durum? ve sizce ben ne yapayım okul ortaminda nasil davranayim bu insanlara karsi?
[/QUOTE sizin mezhebinizi bilemediklerini için öğrenmek amacıyla sormuslardir belki, ama hiçbir şekilde kimse kimseye küfür edemez, bütün mezhepler hak sonucta . Şuan çok sinirlisiniz fakat bütün sınıfa karşı sakın ön yargılı davranmayın. Size uymayan insanlarla konuşmayın. Kendinizi üzmeyin, 3,5 kendini bilmez için . Herseyimiz birbirine denk bile olsa böyle cahil insanlar muhakkak her yerde olacaktır. Üstünlük sadece takva ' dır.
Ay ne ayıp tamamen aileden gördükleri aldıkları terbiye ile alakalı cahillik işte inşaallah zamanla farklılıkların güzelliğini anlayacak kapasiteye ulaşırlar çocuklarımızı bilinçli yetiştirmeliyiz baksanıza bilim üzerine konuşup tartışmaları gereken yerde din mezhep konuşuyorlar bunlar konuşulması değil yaşanması gereken konular neye inanıyorsan ona uygun yaşa ama bizde oda yok dediği gibi gusülü mezhebi sorgularız alkol alırız şaka gibi bir milletiz. Siz canınızı sıkmayın siz savunma yaptıkça daha çok size ve mezhebinize saldıracaklar en iyisi o kafadaki insanlarla görüşmemekbugün oldu bu olay, hala sinirliyim ve içimi buraya dökmek istedim. lise son sınıfım, bugüne kadar lisede hiç böyle bir durum yaşamamıştım hatta sevdiğim arkadaş bildiğim insanlardı. ben sınıfta kimseyle pek samimi olmayan biriyim bu arada, kendi halimde takılırım. bir grup kendi aralarında dini konulardan konuşuyordu. sonra birden bana sordular siz gusül alıyor musunuz, bizim komşumuz var onlar normal duş alıyor, sizde böyle şeyler var mı, sizin mezheptekiler var şehitlere şöyle diyor böyle diyor... ve bir de üstüne biri benim mezhebime küfür etti. sonra bir de "yanlış anlama sana demiyoruz" dediler. beynime kan sıçradı. bağırdım birden bu ülkede diri diri yakildik bana bu konularda soru sormayin vs dedim. daha da ve birsey diyemediler ondan sonra sustular. hala çok sinirliyim. sınıftaki herkesten nefret ediyorum bugün sildim hepsini bana laf atmayan insanlardan olsa bile. sırf bu yüzden iletişim kurmasinlar numaram okuldaki kimseden olmasin diye sinif grubuna bile girmek istemiyorum. o derece hepsine karşı kin besledim ve ne yapacagimi bilmiyorum. bu arada bu kişiler barlara giden, içki içen insanlar ama ramazan olunca böyle dindar kesiliyorlar. bile bile kendimi uzak tutmayı dusunuyorum artık bana arkadaşça yaklaşanlar olsa bile. soru amacı asla provokatif değil o yüzden silinmesini istemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum şu an. ramazan yaklasiyor malum ve iş yerinde de aynı şeyi yaşacağım muhtemelen. sırf bunu haftalardır düşünüp stres yapıyordum bu yüzden. ne zaman son bulacak artık bu durum? ve sizce ben ne yapayım okul ortaminda nasil davranayim bu insanlara karsi?
bende aleviyim lisede oldu bu tarz saçmalıklar ama zaten lisedekilerden komple nefret ediyordum . ama herşey birazda olgunlukla alakalı üniversite de alevi olduğumu bilen arkadaşlarım asla alevi olmamla ilgili yorum yapmadı ki bende moralim bozulmasın diye söylemeyii tercih etmiyorum. ama üzücü bir olaybugün oldu bu olay, hala sinirliyim ve içimi buraya dökmek istedim. lise son sınıfım, bugüne kadar lisede hiç böyle bir durum yaşamamıştım hatta sevdiğim arkadaş bildiğim insanlardı. ben sınıfta kimseyle pek samimi olmayan biriyim bu arada, kendi halimde takılırım. bir grup kendi aralarında dini konulardan konuşuyordu. sonra birden bana sordular siz gusül alıyor musunuz, bizim komşumuz var onlar normal duş alıyor, sizde böyle şeyler var mı, sizin mezheptekiler var şehitlere şöyle diyor böyle diyor... ve bir de üstüne biri benim mezhebime küfür etti. sonra bir de "yanlış anlama sana demiyoruz" dediler. beynime kan sıçradı. bağırdım birden bu ülkede diri diri yakildik bana bu konularda soru sormayin vs dedim. daha da ve birsey diyemediler ondan sonra sustular. hala çok sinirliyim. sınıftaki herkesten nefret ediyorum bugün sildim hepsini bana laf atmayan insanlardan olsa bile. sırf bu yüzden iletişim kurmasinlar numaram okuldaki kimseden olmasin diye sinif grubuna bile girmek istemiyorum. o derece hepsine karşı kin besledim ve ne yapacagimi bilmiyorum. bu arada bu kişiler barlara giden, içki içen insanlar ama ramazan olunca böyle dindar kesiliyorlar. bile bile kendimi uzak tutmayı dusunuyorum artık bana arkadaşça yaklaşanlar olsa bile. soru amacı asla provokatif değil o yüzden silinmesini istemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum şu an. ramazan yaklasiyor malum ve iş yerinde de aynı şeyi yaşacağım muhtemelen. sırf bunu haftalardır düşünüp stres yapıyordum bu yüzden. ne zaman son bulacak artık bu durum? ve sizce ben ne yapayım okul ortaminda nasil davranayim bu insanlara karsi?
her haltı takip ediyorlar her boş konuyu biliyorlar ama diri diri yakildik diye çıkıştığım zaman ne zaman ne yakilmasi vs dediler hiçbir şeyden daha haberleri bilgileri yok.bende aleviyim lisede oldu bu tarz saçmalıklar ama zaten lisedekilerden komple nefret ediyordum . ama herşey birazda olgunlukla alakalı üniversite de alevi olduğumu bilen arkadaşlarım asla alevi olmamla ilgili yorum yapmadı ki bende moralim bozulmasın diye söylemeyii tercih etmiyorum. ama üzücü bir olay![]()