- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.201
Bizde cok seviyoruz.Bizde dun balik yaptik yanina bol salata cok guzel oldu
Simdi bile canim istedi
Balik cok seviyoruz ama 2 haftada 1 falan aliyorum
Bizde en cok hamsiyi seviyoruzBizde cok seviyoruz.
Oğlum bile hiç burun kıvirmadan yer. Yalniz cogunlukla hamsi yiyor. Buyuk balik midesini kaldiriyor herhalde cikariveriyor
Havalarin böyle gitmesi balik sezonunu mahvetti. Gecen yil haftada 2-3 alirdim bu yil 1 kez ancak.
Havalar bir an önce normallessin
ne gondereceksiniz bilmiyorum ama ptt kargo diger kargolardan cok cok uygun.her yere de yollaniyo tavsiye ederim200 tl harcadim ama kendime degil cok ta mutlu oldum acikcasi yarin kargoya ne oderim bilmiyorum .
Mum yak canım yaparken kokuyu azaltıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum :)ben hiç evde balık yapmadım
kokusundan çok rahatsız oluyoruz
balık satan yerlerde pişirtip alıyoruz
evimize çok yakın olan balıkçı kapandı bu sene doğru düzgün hiç balık yemedik
bir de hamsi kuşu en sevdiğim, onu da herkes yapmıyor
ben demlik poşet kullanıyorum bardak kullanmıyorum bardak sadece yeşil çay falan kullanirimCanım dökme değil
Lipton doğu Karadeniz bardak poşet çay 25li
İkili alimda tanesi 4,46 TL
yok ya yapamam ben, eşim benden daha tikli balık kokusunaMum yak canım yaparken kokuyu azaltıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum :)
Anladım canım bizim burdaki balıkçı yapmıyor öyleyok ya yapamam ben, eşim benden daha tikli balık kokusuna
en iyisi dışardan pişmiş almak bizim için
İnşallah yerlidir canımBugün bime gider mercimege bakarim ithal mi . Yerli ise alacagim
Ne mutlu sana canımSigarayı bıraktığımdan beri harcamam yok sanki. Dün 15 tl harcadım eve gelirken ekmek, kaşar, bir iki de abur cubur aldım. Bugün evdeyim şimdilik. Akşam annemlere gideriz belki. Eşim vaktinde gelirse. Bu ayı çıkaramayabilirim diyordum çok şükür çıkacak galiba :)
Ptt hic kullanmadim aslinda doğrusu o . Simdi verdim kargoya 50 tl ücret odedim . Diğer sefee ptt denicem teşekkürlerne gondereceksiniz bilmiyorum ama ptt kargo diger kargolardan cok cok uygun.her yere de yollaniyo tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?