Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben çicegi çok severim :) eşim ilk yılımızda saksı çicegi almıştı hala duruyor

öğlen pazara gittim, meyve aldım az az birkaç çeşit yaptım. 28 TL ödedim.
biraz şirkette bırakıp kalanını eve götüreceğim.
fiyatları görünce gözlerim yerinden çıktı resmen, her hafta daha palı her şey.
mandalina 6 TL
kivi 8 TL
muz 8 TL
portakal 5 TL
elma 5 TL
ayva 5 TL
limon 6 TL

Çicek buketi ni ters şekilde asarsanız dagılmadan dökülmeden kuruyor ve saklanabiliyor

ben de hiç canlı çiçek bakamam, evlenirken bir tane vardı kurudu gitti çok üzüldüm
ama unutuyorum, ya da çok suluyorum çürüyor.
bir daha da almadım

ben de hiç canlı çiçek bakamam, evlenirken bir tane vardı kurudu gitti çok üzüldüm
ama unutuyorum, ya da çok suluyorum çürüyor.
bir daha da almadım
Tabi ilgilenmek bilgi sahibi olmak lazım benim 4 çiçegim vardı geçen yıl eşimin amca oglu ve eşi çocukları bizde kaldı yatılı sehpamı kırdılar çocuk çarşafıma büyük çişini kaçırmış ve çiçeklerimi kökünden söktüler kadının tek bildiği dogurmak 4 çocukla evimi darmaduman edip gittiler

Sorma dünde biz meyve almaya çıktık feci fiyatlar :S

Yuh ya çiçeği nasıl söker canavar mı bunlar. Hadi işer çocuk dersin. Sehpa kırmak filan canavar işi

Yuh ya çiçeği nasıl söker canavar mı bunlar. Hadi işer çocuk dersin. Sehpa kırmak filan canavar işi
4 çocuk en büyük 5 yaşında en küçük 1 yaşında kadın hiçbişey yapmadı sonra da ben çiceklerimi çok severdim deyince çocukları dövdü bişeyde diyemedim kalakaldım

Yaptıktan sonra ne kıymeti varmış hayret bişey. Zamanında dikkat edecekmiş çocuklarına
Çocukların önüne geçilmiyor bazen mesela ben artık misafir gidemiyorum bir yere yada giderken bin kere tembihliyor ev sahibini uyarıyorum canımçekmeceleri objelerini vs kaldır kapıları kilitle vs diye samimiyetime güvenerek tabi

Evet canım yani 4 çocuğum olsa bende kimseye yatılı misafir olmak istemem. Enterasan kadınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…