- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.241
Ben çicegi çok severim :) eşim ilk yılımızda saksı çicegi almıştı hala duruyorçeyrek olabilir mantıklı
ama ben eşimden ne kadar az istersem o az oldu diye düşünüp daha fazlasını yapma gayretine giriyor :)
bana hiç çiçek almaz, çünkü biz bunu da yıllar önce konuştuk
ilk sevgililer günümüzde aldığı yapay bir gül var her özel günde sen bunu getir parasını bana ver diye konuştuk yıllar önce, kaç yıldır öyle yapıyor garibim
geçen doğum günümde diyorki çiçek alırdım ama sen sevinemiyorsun ki buna
ya böyle bakınca tam bir odun gibi oldum ama ben çiçeğe verilen paraya çok acıyorum, çiçeğe de acıyorum yazık
Çicek buketi ni ters şekilde asarsanız dagılmadan dökülmeden kuruyor ve saklanabiliyorHahahah ya evet çiçek hoş ama soluyor yazık. Ekimdeydi doğum günüm ondada canlı çiçek almış ben canlı çiçek bakamam uğraşamam soldu gitti. Ben zor beğenirim diye başka bişe almak istemiyoda. Zaten alışverişimizi beraber yapıyoruz diyo. Hak veriyorum da. Senin mantık güzelmiş tatlım. Ben bunu gündeme getirebilirim bir ara
ben de hiç canlı çiçek bakamam, evlenirken bir tane vardı kurudu gitti çok üzüldümHahahah ya evet çiçek hoş ama soluyor yazık. Ekimdeydi doğum günüm ondada canlı çiçek almış ben canlı çiçek bakamam uğraşamam soldu gitti. Ben zor beğenirim diye başka bişe almak istemiyoda. Zaten alışverişimizi beraber yapıyoruz diyo. Hak veriyorum da. Senin mantık güzelmiş tatlım. Ben bunu gündeme getirebilirim bir ara
Valla kuzu benim karışık. 2 senedir beraberiz. Resmiyete bakarsan 4 galiba :))) polis benimki ya şark muhabbetinde sıkıntılar olmuştu filan falanne kadarlık evlisin canım
BendensinValla kuzu benim karışık. 2 senedir beraberiz. Resmiyete bakarsan 4 galiba :))) polis benimki ya şark muhabbetinde sıkıntılar olmuştu filan falan
ay kıyamam yaValla kuzu benim karışık. 2 senedir beraberiz. Resmiyete bakarsan 4 galiba :))) polis benimki ya şark muhabbetinde sıkıntılar olmuştu filan falan
Tabi ilgilenmek bilgi sahibi olmak lazım benim 4 çiçegim vardı geçen yıl eşimin amca oglu ve eşi çocukları bizde kaldı yatılı sehpamı kırdılar çocuk çarşafıma büyük çişini kaçırmış ve çiçeklerimi kökünden söktüler kadının tek bildiği dogurmak 4 çocukla evimi darmaduman edip gittilerben de hiç canlı çiçek bakamam, evlenirken bir tane vardı kurudu gitti çok üzüldüm
ama unutuyorum, ya da çok suluyorum çürüyor.
bir daha da almadım
Sorma dünde biz meyve almaya çıktık feci fiyatlar :Söğlen pazara gittim, meyve aldım az az birkaç çeşit yaptım. 28 TL ödedim.
biraz şirkette bırakıp kalanını eve götüreceğim.
fiyatları görünce gözlerim yerinden çıktı resmen, her hafta daha palı her şey.
mandalina 6 TL
kivi 8 TL
muz 8 TL
portakal 5 TL
elma 5 TL
ayva 5 TL
limon 6 TL
Yuh ya çiçeği nasıl söker canavar mı bunlar. Hadi işer çocuk dersin. Sehpa kırmak filan canavar işiTabi ilgilenmek bilgi sahibi olmak lazım benim 4 çiçegim vardı geçen yıl eşimin amca oglu ve eşi çocukları bizde kaldı yatılı sehpamı kırdılar çocuk çarşafıma büyük çişini kaçırmış ve çiçeklerimi kökünden söktüler kadının tek bildiği dogurmak 4 çocukla evimi darmaduman edip gittiler
yani portakal ve mandalinayı bile mevsiminde bu paraya yiyeceksek hiçbir şey demiyorumSorma dünde biz meyve almaya çıktık feci fiyatlar :S
4 çocuk en büyük 5 yaşında en küçük 1 yaşında kadın hiçbişey yapmadı sonra da ben çiceklerimi çok severdim deyince çocukları dövdüYuh ya çiçeği nasıl söker canavar mı bunlar. Hadi işer çocuk dersin. Sehpa kırmak filan canavar işi
Benim pazar a gitme hayalim suya düştü o zaman bu kadar pahalıysa hiçbişey alamamyani portakal ve mandalinayı bile mevsiminde bu paraya yiyeceksek hiçbir şey demiyorum
ucuz diye birşey kalmamış artık
Yaptıktan sonra ne kıymeti varmış hayret bişey. Zamanında dikkat edecekmiş çocuklarına4 çocuk en büyük 5 yaşında en küçük 1 yaşında kadın hiçbişey yapmadı sonra da ben çiceklerimi çok severdim deyince çocukları dövdübişeyde diyemedim kalakaldım
Çocukların önüne geçilmiyor bazen mesela ben artık misafir gidemiyorum bir yere yada giderken bin kere tembihliyor ev sahibini uyarıyorum canımçekmeceleri objelerini vs kaldır kapıları kilitle vs diye samimiyetime güvenerek tabiYaptıktan sonra ne kıymeti varmış hayret bişey. Zamanında dikkat edecekmiş çocuklarına
Evet canım yani 4 çocuğum olsa bende kimseye yatılı misafir olmak istemem. Enterasan kadınmışÇocukların önüne geçilmiyor bazen mesela ben artık misafir gidemiyorum bir yere yada giderken bin kere tembihliyor ev sahibini uyarıyorum canımçekmeceleri objelerini vs kaldır kapıları kilitle vs diye samimiyetime güvenerek tabi
Yani eşinin teyzeleri ve diger kuzenleri de vardı neymiş bizde rahat edebiliyormuş Allahtan eşim bu sene bi bahane bulup kabul etmediEvet canım yani 4 çocuğum olsa bende kimseye yatılı misafir olmak istemem. Enterasan kadınmış
Yok canim oğretmenim ben. Tesekkur ederimakademisyendin heralde yanlış hatırlamıyorsam ,kızkardeşim gibi ... Bende çok severim balığı şimdiden size afiyet olsun
Ne güzel benim kardeşim de ögretmen olacakYok canim oğretmenim ben. Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?