- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
- #26.841
Sagol canimmCanimmm güle güle kullan. Benim de vardi 27 gramdi galiba. Benim atalari sana atsam sen burda paylassan ben beceremedim![]()
Olur at
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimmCanimmm güle güle kullan. Benim de vardi 27 gramdi galiba. Benim atalari sana atsam sen burda paylassan ben beceremedim![]()
Bebek dogsun verilen emegi zorlugu gorsun esin canim bir degil bin tane alsam emegin odenmez diyecekk:))esıme gosterdım fotoyu yazıyı da oku dedim
kim almıssa güle gule kullansınlar sen bakma dıyo![]()
Ben geçen hafta çarşamba verdik cumartesi getirdiler halicimizdan çok memnunuzKızlar halıları yıkamaya vermeyi düşünüyorum ama havalar yağmurlu gidiyor, kururmu acaba. Var mı yağmurlu havada yıkatan
ekran kaydıyla denedınmi canımYokkk yaa paylasabilsem burdan paylasirdim. Ozelden baktim orda da ayni paylasilmiyor.
![]()
hadı ınsAllahBebek dogsun verilen emegi zorlugu gorsun esin canim bir degil bin tane alsam emegin odenmez diyecekk:))
ay esımın gonlu cok boldur şaka maka evdeki hesapları ben yapıyorum adamcagıza prk bıse kalmıyo zatenCanim dosya yukle yaziyor cevapla yazisinin yaninda ordan yukleyeceksinYokkk yaa paylasabilsem burdan paylasirdim. Ozelden baktim orda da ayni paylasilmiyor.
![]()
Atta paylaşayımYokkk yaa paylasabilsem burdan paylasirdim. Ozelden baktim orda da ayni paylasilmiyor.
![]()

Özelden de gitmiyor kiiAtta paylaşayım![]()
Özelden de gitmiyor kii![]()
Aaaaİşte bu sekilde kizlar.bak canim bu oluyor ata altini para gibi ön tarafta canim Ata'min resmi varbiz de satma isteyen bi arkadastan almistik satis fiyatina 3 tane. fiziki altin olunca insan bi gaza geliyor valla
![]()
Bende maaştan kendı kartımı ve oğlanın okulu odedım.Kira gelince eşim atacak bende ekleyecegım 400dolar almayı planlandım ama belkide gram altın alırım çok kararsızımBu adamlara sinir oluyorum zaten.. calismasaydik napacaklardi acabaÖğle yemegıne 20tl market 60tl kuruma 20tl cay parası bugünü 100tk ile kapattım.Eşim paralar tam yetti dedi maaş ve tazmınat herseye yetmiş ama bana göndermeye kalmamışBende maaştan kendı kartımı ve oğlanın okulu odedım.Kira gelince eşim atacak bende ekleyecegım 400dolar almayı planlandım ama belkide gram altın alırım çok kararsızım
![]()

Valla yaBu adamlara sinir oluyorum zaten.. calismasaydik napacaklardi acaba![]()

Aynı benim koca gibi ilerde alırız şimdi bakma öyle şeylere diyoresıme gosterdım fotoyu yazıyı da oku dedim
kim almıssa güle gule kullansınlar sen bakma dıyo![]()
Oouuuu masallah hepinize valla benim hic altınım yokbak canim bu oluyor ata altini para gibi ön tarafta canim Ata'min resmi varbiz de satma isteyen bi arkadastan almistik satis fiyatina 3 tane. fiziki altin olunca insan bi gaza geliyor valla
![]()