• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar iyi aksamlar
Bugun evde olmak cok iyi geldi
Anneme aksam misafir gelicekti barbunya pisirip biraktim arkadasim dogum yapmisti onu gordum bir kac dk kaldim ama isim bitti is yerinde hayatta toplanip gitmezler cocuk evlenir artik cikarmayacaklarmis kayisi suyu ic demisler ben visne konservelerimden goturmustum icim yandi ya kismeti yokmus
Aksam esim yemek yapti uyumus kalmisim bide elektrikler gitti geldi karanlikta ugrasmis bi uyandim hersey hazir
Gogsum cok usuyor ve halsizim sanirim soguk aldim evde ev sirkem yok yrn annemden alip icersem iyi gelir baska bsy yapmayi dusunmuyorum insallah gecer

Öğle yemegıne 20tl market 60tl kuruma 20tl cay parası bugünü 100tk ile kapattım.Eşim paralar tam yetti dedi maaş ve tazmınat herseye yetmiş ama bana göndermeye kalmamış:işsiz:Bende maaştan kendı kartımı ve oğlanın okulu odedım.Kira gelince eşim atacak bende ekleyecegım 400dolar almayı planlandım ama belkide gram altın alırım çok kararsızımo_O

Kizlar uygulamadan foto atilamadigini soyluyorlardi uygulamadan mi giriyorsunuz siteden direk girip deneyin..ekran goruntusu alarak ya da fotoyu kirparak. Hadii ama altin gormek degil amacim, vallahi size resim yuklemeyi gostermek:))

Öğle yemegıne 20tl market 60tl kuruma 20tl cay parası bugünü 100tk ile kapattım.Eşim paralar tam yetti dedi maaş ve tazmınat herseye yetmiş ama bana göndermeye kalmamış:işsiz:Bende maaştan kendı kartımı ve oğlanın okulu odedım.Kira gelince eşim atacak bende ekleyecegım 400dolar almayı planlandım ama belkide gram altın alırım çok kararsızımo_O
Bu adamlara sinir oluyorum zaten.. calismasaydik napacaklardi acaba:işsiz:

Back
X