• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz pure ile arabanın rengi vb konularda da burada konuştuk bizden başka konuşanda olmadı . Pure yanlışsam düzeltir beni ama olan bu . Kırmızı leon istiyorum diye yazan benim renk konuşan benim doğal olarak üzerine alınanda benim .
Tuce seni ornek vermek isteseydim arabadan girmezdim. Rezidanstan girebilirdim belki. Babanin rezidanslarindan ornegin. Konusu acildi mi? birisi sordu mu veya? birikimle alakali mi? hayir degil ama biliyorum degil mi?

bunlar konuşulan normal konular. ama belli ki pek çok kişi -ben de dahil- tucenin arabasından usandık. ne zaman topiğe gelsem tuçenin arabayla ilgili bir mesajına denk geldim mesela. konu bu. varsa yoksa tuce ve arabası. yani arabanın anahtarlığına kılıf alınmasına kadar bilmek zorunda değiliz.
Öyle mi okumayın o zaman göz ardı et butonu var bas görme

Tuce seni ornek vermek isteseydim arabadan girmezdim. Rezidanstan girebilirdim belki. Babanin rezidanslarindan ornegin. Konusu acildi mi? birisi sordu mu veya? birikimle alakali mi? hayir degil ama biliyorum degil mi?
Birşey söylemiyorum söylersem tartışma çıkacak . pure hazel pure hazel ilk Sayfadan benim birikim hedefimi kaldırır mısın rica etsem

Canim o zaman şöyle düşünmek lazim.
Hayat bu herkes fikrini söyler..
Benim ak dedigime sen kara diyebilirsin.
Veya tam tersi.
Çok da sorun yapmamak lazim
Elbette herkes istediğini saygı çerçevesinde yazabilmeli, alınganlık göstermemeli. Ya da o gün bir şeye canı sıkılmıştır bir şeyi yanlış da anlayabilir, yanlış anladığında da açıkça yazabilmeli. Konusu gelmişken mesela geçen ben yoğundum atlaya zıplaya okuduğum bir anda senin altın fotoğrafı eklemeye çalıştığına ama ekleyemediğine denk geldim. Sordum nasıl altın bu nedne bu kadar mesele ettiniz diye. Sen de esprisi vardı dedin ama ben gerçekten anlayamadım espriyi de anlayamadım kaldı öylece orda:)

Karsi komsuya saten ama kaliteli gecelikle yakalanmaktan da girilebilridi :) ona da mesela sadece gecelik yazilabilirdi niteligi bu kadar onemli miydi?

Gün bitseydi. Yoruldum bu hafta.
Dünden kalma fasulyeyi yeriz galiba veya tesislere de gidebiliriz. Orada da hoslanmadigim insanlarla karsilasiyorum ama napim.

O sarhoşla kesin karsilasirim:KK70:

Gün bitseydi. Yoruldum bu hafta.
Dünden kalma fasulyeyi yeriz galiba veya tesislere de gidebiliriz. Orada da hoslanmadigim insanlarla karsilasiyorum ama napim.

O sarhoşla kesin karsilasirim:KK70:
Sizin sosyal tesisler cok hesapli oluyordu onceden, tabi simdi biraz guncelleme oldu sanirim . Bizim de eniste subay, teyzeme cok takilirdim ben olsam evde tencere kaynatmam gelir burda karnimi doyururum diye:))

Aynen oyle canimm
Ozellikle siz arkadaslarim bir mal mülk edinince cokkkk seviniyorum.

ben sizin gizli takipçinizim
çok hanım bir bayansınız yazılarınız filanda çok güzel
yüz yüze tanımasamda takipçinizim
birde bu syafada tuce_tuce tuce_tuce 'nin
mutlaka bakıyorum :)
sevgielr

ben sizin gizli takipçinizim
çok hanım bir bayansınız yazılarınız filanda çok güzel
yüz yüze tanımasamda takipçinizim
birde bu syafada tuce_tuce tuce_tuce 'nin
mutlaka bakıyorum :)
sevgielr
Teşekkür ediyorum canım :KK200: bende seni okuyorum hep

Hanımlar,
aynı amaç için bir araya gelmiş kişilerin sürekli yazdıkları bir konuda kimi zaman gündelik sıkıntılar, kimi zaman hayal edilen bir şey, kimi zaman hevesle sahip olunan bir şey de dile getirilir, belki heyecanla bir hevesle, belki mutluluğa ortak olunsun diye yazılır bazı şeyler, belki bakın benim var demek için bilemeyiz ama şu vardır ki herkes herkesle anlaşamayabilir, kim bilir belki bazılarının yazdıkları diğerlerinkinden daha çok ön plana çıkar göze batar, kimine kanı kaynar insanın, kiminle anlaşamaz, aynı amaç için bir arada diye herkes herkesle mükemmel uyum içinde olmak zorunda değildir ama rahatsızlıkları dile getirirken duyguları da incitmemek gerekir.

Birçok bölümde topiklerden yepyeni topikler gruplar doğdu, bu bölümde de aynı şekilde.
Birbirinizi hoş görmeye idare etmeye çalışmalı ya da yeni gruplar olmalısınız, son olarak lütfen polemiğe girmeyiniz, üsluplara dikkat ediniz.

Son düzenleme:
Kizlar
Tesislere gitmedik.
Buzluktan ciger cikardik oglanin akikesinden getirmistim. Onu yapicaz. Yarin iş yok diye soğan salatasi yiyelim dedik:duduk:

Market gezdik.
Alyacigim senin dedigin gibi a101ler birer tane getirmis mama sandalyesini . Tabiki yoktu gittigimizde.
benben00 benben00 canim sen etiketle demistin galiba sucugu. Torku fermente sucuk kg 48.7den aldim. 2×225gr lik paketlerdeydi. A101den.
Yine a101den solo 32li tuvalet kagidi 30 lira.
1 adet bi kola:cool: 2.65
4 ekmek:oha:haftasonu icin.
Bir de yerel markette aynes yarim yagli sut tane 2.5 aldim. Krep puding tatli pastada vs kullaniliyoruz.
Toplamda 107.45 tl harcadim bugun

3 adet hic acilmamis 32li tuvalet kagidi ve 4lu kagit havlum var stokta.
Daha da beleş verseler almam:oha:
Bizde stok isi sifir hic yok alip koyma huyumuz
Ne biterse yada bitmeye yaklasirsa gidip aliyoruz.
Esim bitmeden, azalinca alalim modunda, ben bitse de ölmeyiz kitlik mi var modunda olunca boyle oluyor demek

Back
X