• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar çoğumuz yazmiyormuyuz ne kadar ne aldigimizi birikim yaptigimizi varligimiz yoklugumuzu vs.
Bu durum neden göze batsin ki.
Ben burada aldigimi verdigimi herseyi yaziyorum. Bu topiklerin amaci bu degilmi zaten.
Gecen hafta fiziki altinimin resmini bile atacak oldum. Bu benim hosuma gidiyor. Ve sizler de yazinca hosuma gidiyor şevk geliyor birikim adina bana. Bu benim düşüncem.
Bunu görgüsüzluk hava atma vs olarak algilayan arkadaslar varsa cokkk yanlis düşünüyorlar.
Yok pure orda anlatilan yada beni katildigim kisim baska turlu birsey
Yoksa tabiki yazalim birikimimizi hatta zaman zaman foto da atalim benim hosuma gidiyor gaza getiriyor

Arabanın markası ile ilgili pure ile ben burada konuştuk . Övünmek vs için değil fikir alışverişi yapmak adınaydı. Eğer bunu kast ediyorsanız açıklama getireyim . Zaten ben kendi adıma konuşayım övünecek bir durumum yok tek maaşımız var malum ben doğuda iş filan bulamadığım için evde oturuyorum . Ayda dişimizden tırnağımızdan gezmeden filan kısarak doğudaki maaşı çocuğumuz olana kadar 3 kuruş kenara koymaya bir problemimiz olduğu zaman ailelere yük olmadan kendi paramızdan harcarız derdindeyiz. Eğer benim yazdıklarımdan dolayı böyle birşey yazıldıysa buraya not iliştirmiş olayım . Eğer benimle ilgili de bir rahatsızlığı olan varsa adımı etiketleyerek yazabilir. Şunu da ekleyeyim ki arabanın rengi ile ilgili yazanda benim . Bunun sebebi birşeyleri hayal ediyoruz hedef koyuyoruz onu başarmak için uğraşıyoruz. Bende hayal ettiğim hedeflediğim şeyi burayı samimi bulduğum için yazdım . Ama görüyorum ki samimi bulmamak ve yazmamak gerekiyormuş.
Tuce konunun burayla ilgisi yok zannimca
Yada ben burda hic oyle rahatsiz edici birseye rastlamadim
Hatta bahsettigin pureyle konusmanizi bile hatirlamiyorum
Ben baska topiklerden yada burada okudugum baska konulardan diyeyim ,alakasiz konulara bile satir aralarinda araya sıkıstirilmasina istinaden katilmistim arkadasa
Bdv de bir konu acilir atiyorum 250 bin liramiz ev almak istiyorum der konu sahibi birileri gelir gomer de gomer
Yok aylik mutfak masrafim 5 bin 6 bin de yok kredi odesen ne yiyip icicen de, arabamin benzini 500 tl vs vs
O paraya ev mi var anca soyle boyle ev alirsin gibi
Yahu herkes petropolde mi yasiyor, herkes senle ayni mutfak masrafini yapmak zorunda mi , herkes altinda arabayla mi geziyor sanane ne demeye gelip yazarsin konuya
Benim sevmedigim uye tipi bu
Yoksa hic hic burayla ilgisi alakasi yok cnm
Alinmayin gucenmeyin sakin
( konu kapanmis ama ben yoktum, aciklamak istedim.Kalpler kirilmasin).
:KK200:

Pure yaa :KK48:
Stok isini abarttin sen iyice
Belirli araliklarla geliyor marketlere mama sandalyesi
Parani baglama bosa , bir de evde yer kaplayacak onca zaman bosver sen :)
Aynen. Kismet degilimis zaten bulamadim:KK53:
Bebis olacak olsun yeterki alinir hersey:anneadayı:
Yalniz sut hormonu yuzunden canim sıkıldi. Tekrar baktirip hapa baslayacagim.
Şuan korunma moduna gectik ilkel yöntemlerle:KK70:

Duzelir o cnm
Bitanecik oglun var cok sukur ikinci de olur Allahbin izniyle
Biz ikinci icin neredeyse uc sene bekledik
Olmadi sebepsiz yere
Sonra hic olmayacak bir zamanda kendiliginden geliverdi iki gozumun cicegi :emir_bebek:
Hamileyken takip edersin market aktuellerini a alirsin Insaallah

Sağlık olsun pure. Çözümü olan bir şey bu. İyi yönünden bak; iyi ki vakit ayırıp gittin bir kan değerlerine baktırdın.

Tuce konunun burayla ilgisi yok zannimca
Yada ben burda hic oyle rahatsiz edici birseye rastlamadim
Hatta bahsettigin pureyle konusmanizi bile hatirlamiyorum
Ben baska topiklerden yada burada okudugum baska konulardan diyeyim ,alakasiz konulara bile satir aralarinda araya sıkıstirilmasina istinaden katilmistim arkadasa
Bdv de bir konu acilir atiyorum 250 bin liramiz ev almak istiyorum der konu sahibi birileri gelir gomer de gomer
Yok aylik mutfak masrafim 5 bin 6 bin de yok kredi odesen ne yiyip icicen de, arabamin benzini 500 tl vs vs
O paraya ev mi var anca soyle boyle ev alirsin gibi
Yahu herkes petropolde mi yasiyor, herkes senle ayni mutfak masrafini yapmak zorunda mi , herkes altinda arabayla mi geziyor sanane ne demeye gelip yazarsin konuya
Benim sevmedigim uye tipi bu
Yoksa hic hic burayla ilgisi alakasi yok cnm
Alinmayin gucenmeyin sakin
( konu kapanmis ama ben yoktum, aciklamak istedim.Kalpler kirilmasin).
:KK200:
Söylenecek birşey yok canım benim görgüsüzmüşüm işte kaç kişi yazdı . Üzülünmeyecek gibi değildi söylenenler . Ben herkesle ilgili fikirlerimi yazmıyorum kimsenin kalbini kırmıyorum . Artık sadece şunu aldım şu kadar harcadım bitti bu kadar daha fazla birşey yazmayacağım . Sırf tartışma olmasın ceza almamak için birşeyler yazmadım yazmamda.

Eşim saracoglunun sitesini aradi hemen.
Testere disli aslan pencesi otu iyi geliyormus.
Ama once bi normal yollarla bekleyelim dedik. Diger kontrolde de sıkıntılı cikarsa doktora sorarak kullanayim otu diyorum

Eşim saracoglunun sitesini aradi hemen.
Testere disli aslan pencesi otu iyi geliyormus.
Ama once bi normal yollarla bekleyelim dedik. Diger kontrolde de sıkıntılı cikarsa doktora sorarak kullanayim otu diyorum
Doktor ilaç verdi mi pure

Söylenecek birşey yok canım benim görgüsüzmüşüm işte kaç kişi yazdı . Üzülünmeyecek gibi değildi söylenenler . Ben herkesle ilgili fikirlerimi yazmıyorum kimsenin kalbini kırmıyorum . Artık sadece şunu aldım şu kadar harcadım bitti bu kadar daha fazla birşey yazmayacağım . Sırf tartışma olmasın ceza almamak için birşeyler yazmadım yazmamda.
Tucecim lutfen . Sahsina kimse birsey demedi.

Canim hicbisey vermedi.
Gelecek hafta kontrolum var. Degerler istenilen gibi cikmazsa hap verecek galiba. Ben saracoglunun otundan da bahsedecegim. Onaylarsa haptan ziyade alternatif tıbba yöneleceğiz ilk etapta
Belki haftaya düzelebilir cidden o an ki vücudun strese vs ye verdiği tepki olabilir . Çünkü kardeşimden biliyorum bahsetmiştim galiba o ilaç içiyor hormonu yükseldiği zaman . Ama saraçoğlu içi fikir bence denemeye değer

Belki haftaya düzelebilir cidden o an ki vücudun strese vs ye verdiği tepki olabilir . Çünkü kardeşimden biliyorum bahsetmiştim galiba o ilaç içiyor hormonu yükseldiği zaman . Ama saraçoğlu içi fikir bence denemeye değer
Insallah duzelir yaaa
Regl dönemime yakindi acaba o yuzden mi merak icindeyim.

Back
X