• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşin ne ameliyat oldu geçmiş olsun

Merhaba çok geçmiş olsn eşin için.. ne ameliyatı oldu ?

Teşekkür ederim bi bakayım sayfalara hayatıma yavaş yavaş adapte etmeliyim spor ve sağlıklı beslenmeyi :)
İlaçları 25 30 sene kullananlar var hiç iyileşme yok aksine hep platin takılmış ameliyatlık olmuşlar grupta okuyorum da hikayeleri ama diyet uygulayanlar iyi durumdalarmış tamam ağrı var ama en azından ağır tutulmuyorum diyolar hep.

Biraz zor bir ameliyat evet tamponu var mı ? O varsa çıkınca daha rahat edecektir kendimden biliyorum . Birde burnunun içini kurutmasın doktor bahsetmiştir zaten çok çok geçmiş olsun:KK52:

Burnundan nefes almasında sorun vardı bu sırada da hafif bir estetik dokunuş yapmak istedi doktor. Şimdi o tamponlar yüzünden sinirleri bozuldu birazda panik bir insan.. Dr a yalvardı o da çarşamba ancak alabilirim erken alamam dedi.

Yengec bebekleri uysal olur
Anne babayi pek uzmez

Yengeç benim kızım ama çok duygusal, hassas bence bu da zor :işsiz:

Doğum gunleri mi basliyor

Evet, eşim annem kayınvalide kayınpeder eşimin kardeşi anneler günü babalar günü :D :D :D

Ölüyorumm imdaat

Hepside öyle sever, aldıklarımı giyiyorlar

Kayınpederle kardeş biraz gümbürtüye gidiyor 2 senedir 2li kampanyalardan tshirt kıyafet alıyoruz ucuza gidiyorlar :D :D

Anneme aklımda bir şey var, cilt bakımı için aromatik set düşünüyorum bayılır öyle şeylere

Kayınvalide bakalım nasiiiip artık :KK53:

Eşime bir çılgınlık yapıp telefon alabilirim yada media marketten hediye çeki mi alsam istediği modeli alır

Birde kardeşimin eşini ayarlasamda çekim mi yapsak diyorum, ama seçim çok yaklaşacak programı kestiremiyorum. Eşimin doğum günü aynı zamanda bizim nişan günü, o gün tüm arkadaşlarından video alıp slayt yapıp salonda izletmiştim.

Evet, eşim annem kayınvalide kayınpeder eşimin kardeşi anneler günü babalar günü :KK70: :KK70: :KK70:

Ölüyorumm imdaat

Hepside öyle sever, aldıklarımı giyiyorlar

Kayınpederle kardeş biraz gümbürtüye gidiyor 2 senedir 2li kampanyalardan tshirt kıyafet alıyoruz ucuza gidiyorlar :KK70: :KK70:

Anneme aklımda bir şey var, cilt bakımı için aromatik set düşünüyorum bayılır öyle şeylere

Kayınvalide bakalım nasiiiip artık :KK53:

Eşime bir çılgınlık yapıp telefon alabilirim yada media marketten hediye çeki mi alsam istediği modeli alır

Birde kardeşimin eşini ayarlasamda çekim mi yapsak diyorum, ama seçim çok yaklaşacak programı kestiremiyorum. Eşimin doğum günü aynı zamanda bizim nişan günü, o gün tüm arkadaşlarından video alıp slayt yapıp salonda izletmiştim.
22 Mart’ta benim benide araya sıkıstırırmısın:süslü::spor:

Kaynıma napmak lazım buarada ? Para vermemız ıcab eder dımı?
Onunda doğum gunuydu nevresım aldım ayıla bayıla 90 lıra para verdım anacım bır geldı sadece yorgan kılıfıymış meğerse. English home dan almıştım . Bakıyorum takım yapabılecegım yastık kılıfıda yok, düz beyaz yastık kılıfı alıp vermem lazım. Nişanlıda hem doğum gunu olsun hem ceyız olsun dedıydım

Burnundan nefes almasında sorun vardı bu sırada da hafif bir estetik dokunuş yapmak istedi doktor. Şimdi o tamponlar yüzünden sinirleri bozuldu birazda panik bir insan.. Dr a yalvardı o da çarşamba ancak alabilirim erken alamam dedi.

Yengeç benim kızım ama çok duygusal, hassas bence bu da zor :işsiz:
Tamponu zaten erken alması hiç iyi birşey olmaz eşiniz için. Çünkü doktorun bana söylediği aynen şöyleydi kolun kırıldığı zaman alçıya alıyoruz buda burnun için bir nevi alçı demişti .

Onunda doğum gunuydu nevresım aldım ayıla bayıla 90 lıra para verdım anacım bır geldı sadece yorgan kılıfıymış meğerse. English home dan almıştım . Bakıyorum takım yapabılecegım yastık kılıfıda yok, düz beyaz yastık kılıfı alıp vermem lazım. Nişanlıda hem doğum gunu olsun hem ceyız olsun dedıydım
Askere gidene harclik vermek iyi olur canim

Harçlık veriliyor genelde çevremde.Harclık vermen daha iyi olur bence.

Biraz para vermeniz hoş olur ama siz karar verin canım

günaydın kızlar geçen gün aldıgım tulum bitmek üzere eşim tekrar al dedi bugün bakcam bakalım dün akşam a101 e uğradım 13 lirada orda gitti süzgeç un için elek 2 tane saklama kabı aldım

Slm kızlar
Alya geçmiş olsun canım hemen hamile kalacaksın inşallah kürtajdan sonra kolay kalınıyor
Dün eşim portakal muz patates maydanoz 32 tl
Yumurta ve lokum içinde 29 tl harcadı paranın değeri kalmamış
Ekderste istanbul için uçak bileklerimizi alacağız şu an uygun 600 civarı ben ve 3 çocuk
Dün pırasa ve makarna yaptım
Bugün de 20 tane kadar içli köfte yapasım var çorba salata ayran yenir
Bugünde harcama olur zeytın reçel ekmek istedim eşimden
Dogalgazlar kesilir bugün yarın artık çok gelmez burada hava iyi

Back
X