• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun kp de geldi bolca mantar getirmis yeni koparilmis komsularima dagittim
60 tane yumurta 2 kilo da ceviz getirmis sagolsun
Bugun mercimek corbasi,kofte,patates,pilav,salata ve kola vardi menude
Yarinda tavuklu mantar sote yaparim artik corba da kaldi
Persembe gidecekler o gunun menusu belli degil daha
Organik mantara bayiliyorum. Bize hediye gelmisti muthis tat. Markette satilan kultur mantarlarini boşa yiyoruz dedim.
Afiyet olsun canim

Günaydın kızlar.
Dün akşam kendimi kv ellerine bıraktım , yemek filan ondandı . Güzel oldu dınlenmecelı geldı bana.
Vallahı maaşı bekliyorum 50 lıracıgımla kaldım öyle, bugun yemegım yok ama 30 lıralık fılan yemek kartım kaldı oradan takılıcam artıkın.

Günaydınlar. Bugun tavuksuyu sehriye corba, köfte yapacagım. Dünden de biraz pilav var. Benim harçlık da çok az kaldı:( çogunlukla karttan harcıyorum ama cay parası falan nakit gidiyor, köşede ihtiyat parası var ama kullanmak istemiyorum. Onumızdeki hafta eşimin maası bekliyoruz bakalım.

günaydın arkadaşlar bugün harcama yapmam sanırım eşim yağ bakacak uygun olursa alırım dedi

Bir bana indirim yapmıyorlar sanırım:)) Elektrik 147 tl geldi. Su da 60 lira civarı idi. 7/24 evde olsam demek daha çok gelecek.

Elektriğin çok iyiymiş bana 106 geldi, aylardırda 100-120 bandında. Su genelde 50-60 geliyordu
Yani anlamadim cunku kombi ayni ayarda yaniyor hani o dustu desek.. benim de o civardaydi hatta su biraz daha fazla bizim.. ciceklerim bitkilerim de var ya..

Evet evde olunsa kac gelecek bilemedim :)

Back
X