• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.

Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi:oops::oops:
Acilde kan verdim beta 7660.0
Tebrikler canım bize de dua et ;) sağlıkla kucağınıza alın

Maaşımı alalı 4 gun oldu , 400 lıradan harcadıklarıma bakın .
55 lira kuruyemiş
55 lira burger
25 lira kendime hırka
30 lira sigara parası
10 lira süt ve un
20 lira pazar parası
10 lira yol parası
---------- Para durduğu yerde erıyor sanırım . 550 lira bır param var yanı param derken benım degıl, doğum gunu parsaı oğlanın . Babannelerı verdı . Onunla 2 gr alayım sımdılık. Kendı harçlığımdan evede katkıda bulunmam gerekebılır , ay basından kendımı kıtlemıyeyım dıyorum . Halbukı her ay 4 gr alma hedefım vardı ama . Dedıgım gıbı eve katkı sağlamam gerekebılır . Bu 2 gr dışında 4 gr daha alabılırsem bu ay ne ala :KK14:

Kızlar güzel bir gelişme bekliyorum demiştim hemen sizinle de sevincimi paylasayim burda illa bahsetmisimdir kv ve kp bana 150 Gr bilezik yapacakları vardı bizden gitmeden 50 Gr yapalım dediler ama parayı memleketten gondereceklerdi bizde burdan alacaktik bugun parayı yatırmış kp 10500 bizde 25 Gr dan iki tane adana burma aldık darısı inşallah kalan 100 Gr başına :)

Kızlar güzel bir gelişme bekliyorum demiştim hemen sizinle de sevincimi paylasayim burda illa bahsetmisimdir kv ve kp bana 150 Gr bilezik yapacakları vardı bizden gitmeden 50 Gr yapalım dediler ama parayı memleketten gondereceklerdi bizde burdan alacaktik bugun parayı yatırmış kp 10500 bizde 25 Gr dan iki tane adana burma aldık darısı inşallah kalan 100 Gr başına :)
Cok guzel. Hayirli olsun canim

Ne kadar güzel güle güle kullanın ☺️

Bende keşke mantı açabilsem ya şöyle inçe herşeyi eşit filan olsa . Ama asla yapamam kesin :KK14: sağ olsun kv de evime geldi 1 hafta yedi içti bir tane de kızım sen yapamıyorsun 2 bezi açayım birlikte yapalım buzluğa koyalım yersiniz demedi

Bende keşke mantı açabilsem ya şöyle inçe herşeyi eşit filan olsa . Ama asla yapamam kesin :KK14: sağ olsun kv de evime geldi 1 hafta yedi içti bir tane de kızım sen yapamıyorsun 2 bezi açayım birlikte yapalım buzluğa koyalım yersiniz demedi
Annenle yapsaydin keske canim

Annenle yapsaydin keske canim
Annemin ciddi sağlık problemleri olduğu için o kendine bile yapamıyor pureciğim ne yazıkki . Babamla geçmişte trafik kazası geçirdiler 15 kemiği kırılmıştı platinler ve kemik nakilleri oldu.

Back
X