- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #28.221
Sağol canım hepimizinki İnşallahHayirli olsun canim. Ben de ek dersi brkliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım hepimizinki İnşallahHayirli olsun canim. Ben de ek dersi brkliyorum
Tebrikler canım bize de dua etKizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.
Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi
Acilde kan verdim beta 7660.0
Hayırlı olsun purecim bebiş sağlıkla doğar inşYarin bi kontrolum var. Insallah iyi olur
Cok guzel. Hayirli olsun canimKızlar güzel bir gelişme bekliyorum demiştim hemen sizinle de sevincimi paylasayim burda illa bahsetmisimdir kv ve kp bana 150 Gr bilezik yapacakları vardı bizden gitmeden 50 Gr yapalım dediler ama parayı memleketten gondereceklerdi bizde burdan alacaktik bugun parayı yatırmış kp 10500 bizde 25 Gr dan iki tane adana burma aldık darısı inşallah kalan 100 Gr başına :)
Ne kadar güzel güle güle kullanınKızlar güzel bir gelişme bekliyorum demiştim hemen sizinle de sevincimi paylasayim burda illa bahsetmisimdir kv ve kp bana 150 Gr bilezik yapacakları vardı bizden gitmeden 50 Gr yapalım dediler ama parayı memleketten gondereceklerdi bizde burdan alacaktik bugun parayı yatırmış kp 10500 bizde 25 Gr dan iki tane adana burma aldık darısı inşallah kalan 100 Gr başına :)
Ben de evdeyim az önce geldim doktordan. Açtım ben de :))) ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza beyEve geldim. Uzandim yaprak dökümünü actim.
Dün aldigim mantinin gerisini yapacagim yogurtlu.
Annenle yapsaydin keske canimBende keşke mantı açabilsem ya şöyle inçe herşeyi eşit filan olsa . Ama asla yapamam kesinsağ olsun kv de evime geldi 1 hafta yedi içti bir tane de kızım sen yapamıyorsun 2 bezi açayım birlikte yapalım buzluğa koyalım yersiniz demedi
Oguzu dövdü valla ali riza beyBen de evdeyim az önce geldim doktordan. Açtım ben de :))) ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey![]()
Kontrol nasil gecti. Kese ve bebis var degil miBen de evdeyim az önce geldim doktordan. Açtım ben de :))) ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey![]()
Cok guzel. Hayirli olsun canim
Teşekkür ederim kızlar :)Ne kadar güzel güle güle kullanın![]()
Annemin ciddi sağlık problemleri olduğu için o kendine bile yapamıyor pureciğim ne yazıkki . Babamla geçmişte trafik kazası geçirdiler 15 kemiği kırılmıştı platinler ve kemik nakilleri oldu.Annenle yapsaydin keske canim