- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.861
illa Egeye bi dayanacagim diyorsun :))Kaş olabilir bak :)))
bizim kurumda da var benimde ilk zamanlar çok geldi başıma resmen kaynar sular döküldü başımdan ama elden pek bişey gelmiyor allaha havale ettim.
Var canım biraz peşinat, neredeyse yarı yarıya kredi kullanacagız. Dur bakalım birkaç gune netleşir, bende vakıftan alıyorum maaşı ama ziraati düşünüyorum. Cekerken oranınıza dikkat edin yani masrafta 2katı oluyormuş. Hayırlı olsum inş şimdidem gule gule oturun:)dun emlakci mulk sahibi konustuk anlastik canim.
esim vakiftan aliyor maasini dun sormus vakifa onay cikiyormus. ziraat e biz de dusunduk ama maas hesabi olunca daha kolay olur diye dusunduk aslinda. pazartesi basvuru yapacak esim bakalim insallah yuksek bir fiyat bicerler de pesinat ihtiyacimiz duser
sizin var mi pesinat? bence kacirmayin bu firsati. secim sonrasi belirsiz hersey, bir de evler suanda uygun normalden
kemerin beldeleri kuzum göynük kiriş beldibi sırayla gidiyor zaten, çıralı adrasan olimpos gerçi buralar gebelikten önce gidilmeliydi :) kaş kalkan da var ama daha oralara geçemedik, çocukla zor dediler, her şey dahil konsepti yokmuş falan..Ben Kemer’e gitmedim hiç hatta size soracaktım kemer Önerir misiniz diye ?
çok pahalı zaten.. gitmesen bir türlü :) erken rez. diyor yine kazıklıyorlar valla... hayırlısı bakalım neresi kısmetimiz :)Kemer tarafina henuz gecemedik havalar isininca insallah geceriz :)
Side alanya tarafi dedigin gibi hem sicak, hem de cok fazla turist dolu. ozellikle Ruslar resmen sömuruyorlar imkanlari
Egede Kusadasina gitmistik biz de. Cok sevmistim ben orayi. Hem oteldeki turist profili, hem denizi cok guzeldi
Sanirim artik tatil hayal olur bize zaten hep burada olunca :)
yurtdisindan gelenlere Turk turist de olsa daha uygun diye duymustumçok pahalı zaten.. gitmesen bir türlü :) erken rez. diyor yine kazıklıyorlar valla... hayırlısı bakalım neresi kısmetimiz :)
pesinatiniz iyi bence hic dusunmeden alin :)Var canım biraz peşinat, neredeyse yarı yarıya kredi kullanacagız. Dur bakalım birkaç gune netleşir, bende vakıftan alıyorum maaşı ama ziraati düşünüyorum. Cekerken oranınıza dikkat edin yani masrafta 2katı oluyormuş. Hayırlı olsum inş şimdidem gule gule oturun:)
Kaş kalkan olimpos phaselis filan gezdik biz. Bi kemeri merak ediyorum. Ege’de Kuşadası da güzel bak Öneririmkemerin beldeleri kuzum göynük kiriş beldibi sırayla gidiyor zaten, çıralı adrasan olimpos gerçi buralar gebelikten önce gidilmeliydi :) kaş kalkan da var ama daha oralara geçemedik, çocukla zor dediler, her şey dahil konsepti yokmuş falan..
de bu sene biz de ege düşünüyor gibiyiz.. kısmet bakalım..
Aynen kilo vermişsin iyi tarafından bakalımŞu anda çıkışı bekliyorum bugün in çık odada dört dön diğer odaya git santrale git kapıya in bugün kilo verdim bi yandan içten içe seviniyorum bardağa dolu tarafından bakayım
Allah kabul etsin şimdidenHerkese merhabalarevi süpürdüm sildim bulaşık makinası boşalttım toz alıp balkon yıkadım wc temizledim. Kv ve görümcemle konuştum kv nin hiç keyfi yoktu . Markete gittim ekmek, maydonoz , nane , marul aldım 7.60 tl ödedim . Eve gelip aldıklarımı yıkadım kuruttum salata yaptım masa hazırlayıp kuru dolma doldurup pişirdim . Şimdi biraz elime yüzüme bakayım diye oturdum yoruldum ve karnım aşırı acıktı hatta 2 günde hemen kahvaltı yapmayı özledim
Teşekkür ediyorumAllah kabul etsin şimdiden
Ellerine sağlık afiyet olsun. Çocuk kaç yaşında?ogluşu yıkkadım hamurum mayalanmıştı bi büyük tepsi pogaca 6 7 afette peynirli sade hamur kızartın eşim gec gelicek biz kahvaltilik yaninada çayla yedik iki komsum var yanlarında dün kandil için biseler vermişlerdi bende hamur ve pogaca koyup verdim tabanlarına haber isliycem ama oğlan izletmio trt cocuk bakiyos
Canım ben de oruçtum maşallah ne çok iş yapmışsın . Kocam akşam için salata ve balık yaptı oturdum yedim şimdi yeni yeni gözümü açıyorum . Maşallah sana. Gençlik böyle bir şey sanırım ya ben yaşlandımHerkese merhabalarevi süpürdüm sildim bulaşık makinası boşalttım toz alıp balkon yıkadım wc temizledim. Kv ve görümcemle konuştum kv nin hiç keyfi yoktu . Markete gittim ekmek, maydonoz , nane , marul aldım 7.60 tl ödedim . Eve gelip aldıklarımı yıkadım kuruttum salata yaptım masa hazırlayıp kuru dolma doldurup pişirdim . Şimdi biraz elime yüzüme bakayım diye oturdum yoruldum ve karnım aşırı acıktı hatta 2 günde hemen kahvaltı yapmayı özledim
Yok canım ne yaşlanmasıCanım ben de oruçtum maşallah ne çok iş yapmışsın . Kocam akşam için salata ve balık yaptı oturdum yedim şimdi yeni yeni gözümü açıyorum . Maşallah sana. Gençlik böyle bir şey sanırım ya ben yaşlandım
Ben de siyah perwoll almıştım 3 lt lik 5 tane filanBende geçen hafta 3 lt beyazlar için perwoll almıştım kapalı , yarım şişeden daha fazla açık var . Rinso siyahlar için aldım 3 lt oda hala kapalı 1 lt kadar açık şişe var . Renkli de woolite diye bir marka varya belki duymuşsundur ondan 2 lt var açık Şişe bu bingo 4 lt yi de alırsam bence baya gidecek inşallah . Bingo sıvıyı ilk defa deneyeceğim bi koklamam lazım
Amin sagolasinAllah şifa versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?