Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bizim kurumda da var benimde ilk zamanlar çok geldi başıma resmen kaynar sular döküldü başımdan ama elden pek bişey gelmiyor allaha havale ettim.

Şu anda çıkışı bekliyorum bugün in çık odada dört dön diğer odaya git santrale git kapıya in bugün kilo verdim bi yandan içten içe seviniyorum bardağa dolu tarafından bakayım

Herkese merhabalar evi süpürdüm sildim bulaşık makinası boşalttım toz alıp balkon yıkadım wc temizledim. Kv ve görümcemle konuştum kv nin hiç keyfi yoktu . Markete gittim ekmek, maydonoz , nane , marul aldım 7.60 tl ödedim . Eve gelip aldıklarımı yıkadım kuruttum salata yaptım masa hazırlayıp kuru dolma doldurup pişirdim . Şimdi biraz elime yüzüme bakayım diye oturdum yoruldum ve karnım aşırı acıktı hatta 2 günde hemen kahvaltı yapmayı özledim

Bugünde 146 tl h&m'e bıraktık kk harcamayayım dedikçe tersine giderim zaten.

Herkese güzel bir haftasonu diliyoruumm

Var canım biraz peşinat, neredeyse yarı yarıya kredi kullanacagız. Dur bakalım birkaç gune netleşir, bende vakıftan alıyorum maaşı ama ziraati düşünüyorum. Cekerken oranınıza dikkat edin yani masrafta 2katı oluyormuş. Hayırlı olsum inş şimdidem gule gule oturun:)

Ben Kemer’e gitmedim hiç hatta size soracaktım kemer Önerir misiniz diye ?
kemerin beldeleri kuzum göynük kiriş beldibi sırayla gidiyor zaten, çıralı adrasan olimpos gerçi buralar gebelikten önce gidilmeliydi :) kaş kalkan da var ama daha oralara geçemedik, çocukla zor dediler, her şey dahil konsepti yokmuş falan..
de bu sene biz de ege düşünüyor gibiyiz.. kısmet bakalım..

çok pahalı zaten.. gitmesen bir türlü :) erken rez. diyor yine kazıklıyorlar valla... hayırlısı bakalım neresi kısmetimiz :)

pesinatiniz iyi bence hic dusunmeden alin :)
olmadi bi bakariz pazartesi gunu ziraate de
insallah alabilirsek hepimiz agiz tadiyla oturalim

Kaş kalkan olimpos phaselis filan gezdik biz. Bi kemeri merak ediyorum. Ege’de Kuşadası da güzel bak Öneririm

Şu anda çıkışı bekliyorum bugün in çık odada dört dön diğer odaya git santrale git kapıya in bugün kilo verdim bi yandan içten içe seviniyorum bardağa dolu tarafından bakayım
Aynen kilo vermişsin iyi tarafından bakalım

Allah kabul etsin şimdiden

Bugün hava çok güzeldi kahvaltıyı yaptıktan sonra sahile indik gezdik oğluş bisikletini sürdü
Eve dönünce çamaşır serdim
şeytanın bacağını kırıp buzluktan yeşil fasulye çıkarıp düdüklüye koydum
Limonata yaptım
Sabah sütçümüzden süt almıştık birazını sıcakken içip kalanını mayaladım
Fasulyenin yanına pilav, salata, cacık yapıcam

ogluşu yıkkadım hamurum mayalanmıştı bi büyük tepsi pogaca 6 7 afette peynirli sade hamur kızartın eşim gec gelicek biz kahvaltilik yaninada çayla yedik iki komsum var yanlarında dün kandil için biseler vermişlerdi bende hamur ve pogaca koyup verdim tabanlarına haber isliycem ama oğlan izletmio trt cocuk bakiyos

Ellerine sağlık afiyet olsun. Çocuk kaç yaşında?

Canım ben de oruçtum maşallah ne çok iş yapmışsın . Kocam akşam için salata ve balık yaptı oturdum yedim şimdi yeni yeni gözümü açıyorum . Maşallah sana. Gençlik böyle bir şey sanırım ya ben yaşlandım

Kızlar herkese iyi akşamlar
Marketten balık roka ve yumurta 90tl Ödemiş eşim.
Bugün oruç olunca canım çikolata tatlı istedi. Birazdan hem yürüyüş olur hem de markete pastaneye gideriz .
Dört gözle eşimin kredi kartı hesap kesimini bekliyoruz. Ödeyip kalan ile bütçe yaparız
Bir arkadaşın kızına küpe almıştım ya , 20 gün sonrada başka arkadaşın kızının 1 yaş partisi var. Ona da bebek künyesi ya da küpesi almam lazım. Kredi kartımda yer yok diye alamamıştım.bür ara gidip almam lazım. Gittiğimde de bir künye beğendim kendim için 1800tl dedi indirim de yok. Kendime hedef koydum. Haziran- Eylül arası her ay 400tl kenara koyacağım

Yok canım ne yaşlanması bende yemek yaptım yedik topladık çay istiyorum ya valla aklım fikrim çayda

Ben de siyah perwoll almıştım 3 lt lik 5 tane filan 2 tane de 4lt lik bingo siyah daha aldım. Taşınırken gören bizi taşımaktan vazgeçecek bence
Allah şifa versn
Amin sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…