Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizimkiler de dugun bornozlarimiz valla onlar da ozdilek ayni kalitedeler mi gorucez. Sen de al o zaman takim olmasa da takim gibi bulabilirsin. Daha uyguna gelir.. bas havlusu yok yalniz bizimkilerin 80 tl imis:)
Benim de Özdilek. 2015 te alındı ama renkleri hemrn soldu gitti yaa

Hİç bir şey senden ve sağlığından daha önemli olamaz. İş ortamında entrikalar hep oluyor bu da insanda huzur koymuyor.

Evet ama huyum pis biraz rahatlamam lazım yoksa bana uyku yok her gece rüyamda belediyede geziyorum

Allah şifa versn

a101 den plastik saklama kabı aldım 3lü iki tane 7.90 tuttu

Allah yardımcın olsn canım benm kafana takma hıç bı sey senden onemlı degıl

Evet ama huyum pis biraz rahatlamam lazım yoksa bana uyku yok her gece rüyamda belediyede geziyorum
heryerde konuşuluyor ama belediyeleri tahmin edebiliyorum sizin için hayırlısı neyse o olsun konuşulanları duymamazlıktan gelmeye çalışın ya da değişken olan insanlara onların istediği cevabı verin sussunlar en azından benimde oda arkadaşımın biri tuhaf günaydın dersin bön bön bakar bir günaydın demek bu kadar mı zor mırıl mırıl konuşur sonrada cevap bekler bişey soruyorsan ismiyle hitap etki anlayalım kime soruyorsun ya da kızlar de anlayalım demi valla bende sinir oluyorum ama elimden bişey gelmiyor temmuza kadar beklicem mecburen

Belediyeler cadı kazanı olsada benim düzenim iyi, etrafımda sağlam 3 insan var, iş konusunda tecrübem var çünkü başladığımız zaman yanlız kaldık 3 kişi aynı anda öğrendik. Şimdi bencilce gelebilir ama rahatımı bozmak istemem kimse istemez, aynı zamanda genel geçer ahlak ve değer yargılarının bozulduğunu görmek te can sıkıyor
Bizim buralar küçük yerler herkes ne koparsam kardır diyor çok ikili oynuyor

Aynı odada huzursuzluk çok zor olur, sonucta kaç saat birlikteyiz

Ahh bugün çok yorulduk sabah kahvalti ev toplayıp çamaşırları topla katlayıp dışarı parka çikardim çocuğu saat 1 e geliodu parkta oynadık tanzim çadırı var 1 haftadır girdik salatalik aldim seçtirmediler 1 kilo ddim 1bucuk koymuş 6 tl ama tadı çok güzelmiş geldik şoka gittik 6 tl orda defctpdan kiz krdesime parfüm aldım 20 tl kokusu çok güzel şeker gbi 5 tl manavdan az içeri ve havuç aldim asıl eşim para almıyor bu ara fazla alsin market yapicam sivi yagim bitti dibi artik oda aksama hamur yapicam hemde pogaca bi tepsi kahvalti tarzi yapican bugun çocuğu yikiycam az dinlenin hamur yapicam bi kahve molası buraya yazayım ddim

Antalya taraflarina alalim sizi de :))
Valla ben de istiyorum.. sirken nerelere gitti bilmiyorum sular cok da sicak degil kemer tarafinda.. alanya side evet oralara gitmem ben de. Lakin temmuz basiydi gitigimiz hic de bunalmadik su da soguktu.. daha dogrusu girilebilecek kivamda idi. Havasi da super aksam ustune bir sey almadan oturamiyorsun..
gittigin donemle de ilgisi var yani.:)

bizim kurumda da var benimde ilk zamanlar çok geldi başıma resmen kaynar sular döküldü başımdan ama elden pek bişey gelmiyor allaha havale ettim.

Ben Kemer’e gitmedim hiç hatta size soracaktım kemer Önerir misiniz diye ?

Kemer tarafina henuz gecemedik havalar isininca insallah geceriz :)
Side alanya tarafi dedigin gibi hem sicak, hem de cok fazla turist dolu. ozellikle Ruslar resmen sömuruyorlar imkanlari
Egede Kusadasina gitmistik biz de. Cok sevmistim ben orayi. Hem oteldeki turist profili, hem denizi cok guzeldi
Sanirim artik tatil hayal olur bize zaten hep burada olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…