- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.841
Ben 3 kg almıştım. Doğumdan sonra 1 1,5 ayda hamile kaldığım kilonun altındaydım ama ah şu kortizon..Aaa evet bak onu soracaktim 20 25 kilodan bahsediyor iyi hatirlattin.. @CuteMom normalde kac kilosun kaca ciktin gebeliklerinde:)
Ben de tek hissediyorum :)Pazartesi gidecem. Ben kendimi Tek bebeğe alıştırdım ikiz olursa büyük sürpriz olur
Benim de Özdilek. 2015 te alındı ama renkleri hemrn soldu gitti yaaBizimkiler de dugun bornozlarimiz valla onlar da ozdilek ayni kalitedeler mi gorucez. Sen de al o zaman takim olmasa da takim gibi bulabilirsin. Daha uyguna gelir.. bas havlusu yok yalniz bizimkilerin 80 tl imis:)
Hİç bir şey senden ve sağlığından daha önemli olamaz. İş ortamında entrikalar hep oluyor bu da insanda huzur koymuyor.
Çok heyecanlı :)))Kesinlesirse alisverisler baslar simdiden.
Kremidir sampuanidir bezidir yavastan almaya baslarim.
Allah şifa versnBugün harcamasiz bir gündü benim için...
Kızlar babam hasta ona canım sıkkın ne zamandır. Ayaklarında ellerinde çok fazla ödem var ve artık karni da şişmeye başladı.
Kalpten olabilir diye araştırıldı değilmiş çok şükür. Ne zamandır doktora git gel yapıyorlar bir nedenini bulamadılar. Verilen ilaçlar ödemeleri artırmadı. Şimdi izmirde özel bir hastaneye yatırmak zorunda kaldı annem. Kadıncağız da perişan oldu. Yanlarına da gidemiyorum çok uzaktayım.
Önce şişliklerin inmesini bekleyip böbreklerde bir sorun olup olmadığı araştırılacak. Bir emekli maaşları var ve annem zorla özele götürdü babamı.
Ben de ekdersimden ve maaşımdan toplam 1000 tl göndereceğim yoksa yetistiremezler. Birikimi de ekdersten değil de maaştan yaparım kısmetse. O Iyi olsun da inş
İnşallah canımBende hamile kalsam keseyi görüp kalp atışını duyunca söylemek isterdim ki allah kısmet eder bunu yaşarsam aynen de öyle yapacağım
Allah yardımcın olsn canım benm kafana takma hıç bı sey senden onemlı degılKızlar çok keyfim kaçık, sinirlerim bozuk ve gerginim. İnsanların ne kadar ayarsız adaletsiz ve mantıksız olabileceğini, hiç deger yargısının kalmadığını ve güven duygusunun adının kaldığını görüyorum. Bu 3 hafta ve sonrası çok belirsiz. Dualarınızı istiyorum.
heryerde konuşuluyor ama belediyeleri tahmin edebiliyorum sizin için hayırlısı neyse o olsun konuşulanları duymamazlıktan gelmeye çalışın ya da değişken olan insanlara onların istediği cevabı verin sussunlar en azından benimde oda arkadaşımın biri tuhaf günaydın dersin bön bön bakar bir günaydın demek bu kadar mı zor mırıl mırıl konuşur sonrada cevap bekler bişey soruyorsan ismiyle hitap etki anlayalım kime soruyorsun ya da kızlar de anlayalım demi valla bende sinir oluyorum ama elimden bişey gelmiyor temmuza kadar beklicem mecburenEvet ama huyum pis biraz rahatlamam lazım yoksa bana uyku yok her gece rüyamda belediyede geziyorum
heryerde konuşuluyor ama belediyeleri tahmin edebiliyorum sizin için hayırlısı neyse o olsun konuşulanları duymamazlıktan gelmeye çalışın ya da değişken olan insanlara onların istediği cevabı verin sussunlar en azından benimde oda arkadaşımın biri tuhaf günaydın dersin bön bön bakar bir günaydın demek bu kadar mı zor mırıl mırıl konuşur sonrada cevap bekler bişey soruyorsan ismiyle hitap etki anlayalım kime soruyorsun ya da kızlar de anlayalım demi valla bende sinir oluyorum ama elimden bişey gelmiyor temmuza kadar beklicem mecburen
Allah yardımcın olsn canım benm kafana takma hıç bı sey senden onemlı degıl
Antalya taraflarina alalim sizi de :))Emeklilik hayallerimiz bizim de Datça Marmaris tarafları
Valla ben de istiyorum.. sirken nerelere gitti bilmiyorum sular cok da sicak degil kemer tarafinda.. alanya side evet oralara gitmem ben de. Lakin temmuz basiydi gitigimiz hic de bunalmadik su da soguktu.. daha dogrusu girilebilecek kivamda idi. Havasi da super aksam ustune bir sey almadan oturamiyorsun..Antalya taraflarina alalim sizi de :))
bizim kurumda da var benimde ilk zamanlar çok geldi başıma resmen kaynar sular döküldü başımdan ama elden pek bişey gelmiyor allaha havale ettim.Belediyeler cadı kazanı olsada benim düzenim iyi, etrafımda sağlam 3 insan var, iş konusunda tecrübem var çünkü başladığımız zaman yanlız kaldık 3 kişi aynı anda öğrendik. Şimdi bencilce gelebilir ama rahatımı bozmak istemem kimse istemez, aynı zamanda genel geçer ahlak ve değer yargılarının bozulduğunu görmek te can sıkıyor
Bizim buralar küçük yerler herkes ne koparsam kardır diyor çok ikili oynuyor
Aynı odada huzursuzluk çok zor olur, sonucta kaç saat birlikteyiz
Kaş olabilir bak :)))Antalya taraflarina alalim sizi de :))
Ben Kemer’e gitmedim hiç hatta size soracaktım kemer Önerir misiniz diye ?Valla ben de istiyorum.. sirken nerelere gitti bilmiyorum sular cok da sicak degil kemer tarafinda.. alanya side evet oralara gitmem ben de. Lakin temmuz basiydi gitigimiz hic de bunalmadik su da soguktu.. daha dogrusu girilebilecek kivamda idi. Havasi da super aksam ustune bir sey almadan oturamiyorsun..
gittigin donemle de ilgisi var yani.:)
Kemer tarafina henuz gecemedik havalar isininca insallah geceriz :)Valla ben de istiyorum.. sirken nerelere gitti bilmiyorum sular cok da sicak degil kemer tarafinda.. alanya side evet oralara gitmem ben de. Lakin temmuz basiydi gitigimiz hic de bunalmadik su da soguktu.. daha dogrusu girilebilecek kivamda idi. Havasi da super aksam ustune bir sey almadan oturamiyorsun..
gittigin donemle de ilgisi var yani.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?