• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

merhaba kızlar annemin şekeri çok yüksek onun için alternatif tıp yöntemlerine bakıyorum teyzemin kızı aradı aloevera jeli kullandım iyiyim dedi şeker genetik bizde onu almayı düşünüyorum annemle konuşup tamam yaparım derse
yine evdeki hesap çarşıya uymayacak gibi bu ayda

merhaba kızlar annemin şekeri çok yüksek onun için alternatif tıp yöntemlerine bakıyorum teyzemin kızı aradı aloevera jeli kullandım iyiyim dedi şeker genetik bizde onu almayı düşünüyorum annemle konuşup tamam yaparım derse

Canım benim eşimde de diyabet vardı tip 2 ilk aylar ilaç kullandık sonra sağlıklı beslenme diyet ile düzene girdi şimdi ilaç vs kullanmıyor rutin kontrollere gidiyoruz. Beslenme düzeni olarak önce ketojenik yaptık ilk başta çünkü hba1c si 12,5 lardaydı sonra karatay ve düşük karbonhidratlı beslenerek devam etti. Aloavera jeli hiç duymamıştım.

Bende oyle tahmin ettim canım:) ee ortak birikim hedefiniz varsa bunun için herkes çabalıyorsa bütçeniz ayrı değildir zaten. Hani para paylaşıldığında bir taraf biriktiriyor diğer taraf harcıyorsa o sıkıntı:) krediyi nekadar oduyorsun çok mu bitmesine?oturduğumuz civardan bakmak istiyoruz bir taraftan borçlu olmak hoşuma gitmiyor ama borca girmeden de olmayacak gibi. Hayırlısı bakalım düşük oranlar seçimden sonrada devam edebilir piyasa çok durgun
Ev kredisini 10 yıllık çekmiştik. 4 yılını ödedik, 6 yıl kaldı. Ama borçlu olmak beni de çok rahatsız ettiği için ara ödemeler yapıp, erken bitirmeyi hedefliyorum. Aylık 4300 TL ödeme yapıyorum.

Krediyi 0’89 dan çekmiştik. Sonrasında faizler epey yükseldi. Borca girmeden olmuyor gerçekten. Biz her ay bu miktar parayı mümkün değil kenara koyamazdık. Borç olunca mecbur ödeniyor.

Ben zeytin yaprağını duymuştum. Ama nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum.

Ben zeytin yaprağını duymuştum. Ama nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum.
onu topladım antalyadan getirdim zehir gibi içemedim dedi çörek otu yağının soğuk sıkım olanına başladı bakalım çok üzülüyorum bütün kardeşleri vefat etti tek kaldı :(

onu topladım antalyadan getirdim zehir gibi içemedim dedi çörek otu yağının soğuk sıkım olanına başladı bakalım çok üzülüyorum bütün kardeşleri vefat etti tek kaldı :KK43:

Yaa kıyamam en büyük etken stres moralini bozmasın

onu topladım antalyadan getirdim zehir gibi içemedim dedi çörek otu yağının soğuk sıkım olanına başladı bakalım çok üzülüyorum bütün kardeşleri vefat etti tek kaldı :KK43:
bamya tohumu varmıs her derde deva canım annem de dız agrıları için içiyor ıyı geldı sekere de ıyı gelıyo dıye bılıyorum mutlaka arastır bence bu hemde içimi zor degıl gunde 7tanemi ne mınıcık

Ev kredisini 10 yıllık çekmiştik. 4 yılını ödedik, 6 yıl kaldı. Ama borçlu olmak beni de çok rahatsız ettiği için ara ödemeler yapıp, erken bitirmeyi hedefliyorum. Aylık 4300 TL ödeme yapıyorum.

Krediyi 0’89 dan çekmiştik. Sonrasında faizler epey yükseldi. Borca girmeden olmuyor gerçekten. Biz her ay bu miktar parayı mümkün değil kenara koyamazdık. Borç olunca mecbur ödeniyor.
4-5 sene öncesi faizler ucuzdu. ben bekarken 5 yıl önce ev almişim. 50 bin babam yardim etti. birazda para birikimim vardi 33 bin kredi çektim. 3 yıl ödedim bitti çok şükür şimdi evimi kiraya veriyorum. yeni bi ev almak istiyorum. bunun için birikimi yapmaya çalışıyorum
hayatimda hiç kredi kart kullanmadim. eşim kullaniyor ondan yararlanabiliyorum :)
peki sen nasıl erken bitirmek için nasıl yapacaksiniz?
ev aldığı evinde mi oturuyorsunuz? tapusu senin üstünde mi?

Gecmis olsun canim. Benim annem de seker hastasi ve maalesef genetik anneannemden teyzelerime dayima kuzenlerimin bazilarina hep miras kalmis!
Annem insulin kullaniyor ve annem yeme icmesine hic dikkat etmiyor maalesef. Anneme tek iyi gelen bahce. Havalar isinip bahceyle ugrastikca daha dinc oluyor cok faydasi var ona.
Alternatif tıp olarak kullandigi bir cay vardi soracagim konustugumuzda. Maalesef diyabet omur boyu dikkat isteyen, bir devasi olmayan illet :(

bamya tohumu varmıs her derde deva canım annem de dız agrıları için içiyor ıyı geldı sekere de ıyı gelıyo dıye bılıyorum mutlaka arastır bence bu hemde içimi zor degıl gunde 7tanemi ne mınıcık
onu kendimde kullancam dizlerimden sürekli küt küt ses geliyor o zaman önce bamya tohumu denesin şifa olur inşallah

Gecmis olsun canim. Benim annem de seker hastasi ve maalesef genetik anneannemden teyzelerime dayima kuzenlerimin bazilarina hep miras kalmis!
Annem insulin kullaniyor ve annem yeme icmesine hic dikkat etmiyor maalesef. Anneme tek iyi gelen bahce. Havalar isinip bahceyle ugrastikca daha dinc oluyor cok faydasi var ona.
Alternatif tıp olarak kullandigi bir cay vardi soracagim konustugumuzda. Maalesef diyabet omur boyu dikkat isteyen, bir devasi olmayan illet :KK43:
aynı bizimkilerde öyle 35 yaşında teyzemin kızı onda da var bende de yatkınlık çıktı hiç dikkat etmiyor annemde pirinç yemez ama bazlama oturunca bitaneyi bitirir.çok sağol canım yazarsın bana çayı

Bu ay hedefım 10gr altın 500dolar. Bakalım hayaller gerçek olsa keske🙇‍♀️
olur inşallah bende gram alcam seçim görevi çıkarsada çıkmazsa da kurban için kendi adıma bağış yapmayı düşünüyorum her ay biraz kenara koycam

aynı bizimkilerde öyle 35 yaşında teyzemin kızı onda da var bende de yatkınlık çıktı hiç dikkat etmiyor annemde pirinç yemez ama bazlama oturunca bitaneyi bitirir.çok sağol canım yazarsın bana çayı

Bendede 20 li yaşların başında sınırda çıkıyordu. Doktor genetik yatkınlık var dikkat et demişti. Son 2 yıldır ideal değerlere indi. Canımın istediğini yiyorum evet ama olabildiğince paketli gıdadan kaçıyorum, beyaz ekmeği çok azalttım bir dönem hiç yemedim.

Herkese merhaba. Site değişmiş . Ticari taksi alma planımız vardı. Alınca süreci yazmamı isteyen bir arkadaş olmuştu o yüzden yazıyorum. Çok uzun prosedürü olan bir işmiş. İşlemleri tamamladık sayılır. Haftaya kredi çıkınca tamamen işlemler bitmiş olacak. Ay sonundan itibaren taksi bizim adımıza çalışmaya başlayacak. Allah isteyen herkese en güzelini versin.
Bu arada 4.5 yaşındaki oğlum bazı harfleri söyleyemiyor. Dil terapistine götürdük 10 tane kadar harfi hiç telaffuz edemiyor. İlkokul da çok zorlanacağımızı hatta kaynaştırma öğrencisi bile olabileceğimizi söyledi. Çok üzüldüm. Ankara da iyi bir dil terapisti tavsiyeniz varsa alırım.

Back
X