- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
- #29.281
dünden kuru patlıcan biber dolması yapmıştım var bugunede var çorba ve salata ile yerizNe yemek yapacaksınız yemeğim yok ne yapacağım onuda bılmıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünden kuru patlıcan biber dolması yapmıştım var bugunede var çorba ve salata ile yerizNe yemek yapacaksınız yemeğim yok ne yapacağım onuda bılmıyorum.
Evet valla aynen öyle başka yerlerde başka şekillerde değerlendireceğim. Malum geleceğin ne getireceği belli değil . Her markete gittiğimiz zaman fiyatlar çok başka yerlerde oluyor en basit örnek bu . Gelecekte çocuğum için kendim için şimdi su akarken doldurmak lazım . Kimseden kimseye fayda yokHalı asan ne düşüncesizmiş; daha doğrusu temizlik anlayışı çok ilginç. Onun halıları havalanacak diye olan bütün halı tozu seni mi bulacak
İlginin olmaması güzel tabi o paraya sen altın filan al hem kurutma makinesi elektrik faturası da kabartırbebek olayları olmasa ben de bu evimde almazdım aslında. Ama bebekle çamaşır olayları artacak dışarı pek asamıyorum ben genelde evde kurutup evi havalandırıyorum.
canın çekti üzüldüm şimdiKuru dolmaaa
Afiyet olsun kizlar
Sagol canim düşünmen yetercanın çekti üzüldüm şimdi
Yakın olsaydık bir tabakta sana getirirdim :)
Keşke bu ileti gibi bir tıkla gönderebilsek de mi? Ben yapmadım annemden geldi ben normalde ömrümde iki üç kez filan dolma yapmışımdır gerisi hep taşıma su misali:)))Kuru dolmaaa
Afiyet olsun kizlar
Oyleyse makine marka model onerisi isteyebilir miyim? Bir de camasirlar Cok kirisiyor mu?sirkencubin çocuklu evde kurutma makinesi çok gerekli bence. Biz de haftanın 4 günü makine çalışıyor. Beyazlar-Renkliler-Açık Renkliler ve Koyu Renkliler şeklinde. Nevresim değiştiyse günde 2 makina çalışıyor. Kurutup hemen kaldırıyoruz. Benim makinada Mix diye bir program var 42 dakikalık. Kıyafetler için onu kullanıyorum.
Kızım okuldan kıyafetlerini kirletip geliyor, bebişin zaten günde en az 2 defa üstü değişiyor.
Bebek doğmadan halletsen şahane olur.
Çok gecmis olsun canımKizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Bende kurutma makinesi istiyorum aslinda su an ihtiyacim var ama erteliyorum. Birincisi zaman kazanmak icin ikinciside ustundeki tozdan kurtulup alerji riski ve temizlikte rahatlamak icin. Ama sanirim ev almadan almam. Cocuk varsa zaten bence sart hem vakit kazanci hemde saglik icin iyi
Dun isten yorgun ve mide bulantisi ile ciktim.
Eve geldigimde artmisti. Karin agrisida basladi. Ozledigim bir yemek vardi zorla yedim. Gece hic uyumadim saat 4te hepten fenalastim. Sabahta kotuydum. Wc ye gittikce ve istifra ettikce bayginlik gecirdim. Hastahanede 3 sise serum yedim enfeksiyon kapmisim 3 gun raporluyum ayaga kalkmayi birakin oturamiyorum bile. Annem geldi yanimda yarin esim gelicek. Ambulans bile dusundum ama gayret ettim. 24 saat ac kaldim yiyemedim sadece 2 bardak su ictim simdi yedim. Anneme yuklenmekte istemiyorum perisan oldu uzuldu. Esim bebek gibi bakar sabah brz gucum olsa eve atsam gerisi kolay. Rengim sari yesil bu nasil sey anlamadim.
Çok gecmis olsun canım![]()