• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Halı asan ne düşüncesizmiş; daha doğrusu temizlik anlayışı çok ilginç. Onun halıları havalanacak diye olan bütün halı tozu seni mi bulacak😬
İlginin olmaması güzel tabi o paraya sen altın filan al hem kurutma makinesi elektrik faturası da kabartır 😅🤪 bebek olayları olmasa ben de bu evimde almazdım aslında. Ama bebekle çamaşır olayları artacak dışarı pek asamıyorum ben genelde evde kurutup evi havalandırıyorum.
Evet valla aynen öyle başka yerlerde başka şekillerde değerlendireceğim. Malum geleceğin ne getireceği belli değil . Her markete gittiğimiz zaman fiyatlar çok başka yerlerde oluyor en basit örnek bu . Gelecekte çocuğum için kendim için şimdi su akarken doldurmak lazım . Kimseden kimseye fayda yok 🤣🤣🤣🤣 zaten testiyi doldurmak için buradayız

İşlerimi bitirdim ay yüzüme maske sürdüm biraz uzanacağım yaprak dökümü başlamış 🤣 patates yemeği koyacağım hemen çorba da var yoğurt filan yeriz. Akşam da menü zengin zaten o yüzden abartmayacağım

sirkencubin sirkencubin çocuklu evde kurutma makinesi çok gerekli bence. Biz de haftanın 4 günü makine çalışıyor. Beyazlar-Renkliler-Açık Renkliler ve Koyu Renkliler şeklinde. Nevresim değiştiyse günde 2 makina çalışıyor. Kurutup hemen kaldırıyoruz. Benim makinada Mix diye bir program var 42 dakikalık. Kıyafetler için onu kullanıyorum.
Kızım okuldan kıyafetlerini kirletip geliyor, bebişin zaten günde en az 2 defa üstü değişiyor.
Bebek doğmadan halletsen şahane olur.

Iyi akşamlar kızlar
Güneyde olunca kurutma makinasına gerek olmuyor hiç, mis gibi güneşte kuruyor.
Akşam saatlerinde dışarda bırakmıyorum ama, fabrikalar filtrelerini açtıkları için duman gibi kokuyor çamaşırlar.
Yemek konuşulmuş, buzluktan mantar çıkardım, konserve domatesli sote yaptım, yanına da makarna, salata.
Maaş hesabı yaptım kızlar ödemeler korktuğum gibi değil, kimya hocası verdiği özel dersten ücret almadı,
780 tl kalır geçen ayki maaşımla aynı olursa,
2 gr altın alırım sanırım.
Bir miktar zekat veresim var

Giderler çocuk sayisi ve yaşiyla doğru orantili olarak artiyor.
Daha anne karninda basliyor masraf.
Oglis eylulde anaokula baslicak. Onun giderleri olacak.
Bu aydan itibaren 250 dogum icin kenara koyacagim
Hersey pahali zaten.
O degilde bizim okuldaki arkadaslar bile uyanmis. Onceden yediklerimiz ictiklerimiz gezip gorduklerimizden bahsederdik simdilerde hayat pahaliligi konusuluyor hep. :confused:

160tl eczane harcaması yaptım.Oğlana balık yağı burun spreyı aldım.
34tl market harcaması.Bimden 4-5parcaya bölünmüş Şahin sucuk aldım 500gr.İns güzeldir tadı. Oğlan yumurta ve sakız aldı bayadır makete götürmüyorum istediğini al dedim.
Öğlen yemek ve tatlıya 15tl harcadım.
Oğlana omlet yedırdım yoğurtlu erişte yedık birde.pudınglı bisküvi yaptım dün akşam ondan yeriz bıraz çamaşır attım bir makına çıktı kurutmaya atıcam duş alıcam.Bizde durumlar böyle bugün.

sirkencubin sirkencubin çocuklu evde kurutma makinesi çok gerekli bence. Biz de haftanın 4 günü makine çalışıyor. Beyazlar-Renkliler-Açık Renkliler ve Koyu Renkliler şeklinde. Nevresim değiştiyse günde 2 makina çalışıyor. Kurutup hemen kaldırıyoruz. Benim makinada Mix diye bir program var 42 dakikalık. Kıyafetler için onu kullanıyorum.
Kızım okuldan kıyafetlerini kirletip geliyor, bebişin zaten günde en az 2 defa üstü değişiyor.
Bebek doğmadan halletsen şahane olur.
Oyleyse makine marka model onerisi isteyebilir miyim? Bir de camasirlar Cok kirisiyor mu?

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Bende kurutma makinesi istiyorum aslinda su an ihtiyacim var ama erteliyorum. Birincisi zaman kazanmak icin ikinciside ustundeki tozdan kurtulup alerji riski ve temizlikte rahatlamak icin. Ama sanirim ev almadan almam. Cocuk varsa zaten bence sart hem vakit kazanci hemde saglik icin iyi

Dun isten yorgun ve mide bulantisi ile ciktim.
Eve geldigimde artmisti. Karin agrisida basladi. Ozledigim bir yemek vardi zorla yedim. Gece hic uyumadim saat 4te hepten fenalastim. Sabahta kotuydum. Wc ye gittikce ve istifra ettikce bayginlik gecirdim. Hastahanede 3 sise serum yedim enfeksiyon kapmisim 3 gun raporluyum ayaga kalkmayi birakin oturamiyorum bile. Annem geldi yanimda yarin esim gelicek. Ambulans bile dusundum ama gayret ettim. 24 saat ac kaldim yiyemedim sadece 2 bardak su ictim simdi yedim. Anneme yuklenmekte istemiyorum perisan oldu uzuldu. Esim bebek gibi bakar sabah brz gucum olsa eve atsam gerisi kolay. Rengim sari yesil bu nasil sey anlamadim.

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Bende kurutma makinesi istiyorum aslinda su an ihtiyacim var ama erteliyorum. Birincisi zaman kazanmak icin ikinciside ustundeki tozdan kurtulup alerji riski ve temizlikte rahatlamak icin. Ama sanirim ev almadan almam. Cocuk varsa zaten bence sart hem vakit kazanci hemde saglik icin iyi

Dun isten yorgun ve mide bulantisi ile ciktim.
Eve geldigimde artmisti. Karin agrisida basladi. Ozledigim bir yemek vardi zorla yedim. Gece hic uyumadim saat 4te hepten fenalastim. Sabahta kotuydum. Wc ye gittikce ve istifra ettikce bayginlik gecirdim. Hastahanede 3 sise serum yedim enfeksiyon kapmisim 3 gun raporluyum ayaga kalkmayi birakin oturamiyorum bile. Annem geldi yanimda yarin esim gelicek. Ambulans bile dusundum ama gayret ettim. 24 saat ac kaldim yiyemedim sadece 2 bardak su ictim simdi yedim. Anneme yuklenmekte istemiyorum perisan oldu uzuldu. Esim bebek gibi bakar sabah brz gucum olsa eve atsam gerisi kolay. Rengim sari yesil bu nasil sey anlamadim.
Çok gecmis olsun canım:(

Back
X