- Konu Sahibi pure hazel
- #29.301
Olsun kendini toparlayınca halledersin dikkat et kendineTesekkur ederim
Aslinda o kdr halsizim ki bir anda yikildim resmen
Ama kafami dagitmak istiyorum
Rapor isi kotu oldu isleri yetistirmek icin zorlanicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kendini toparlayınca halledersin dikkat et kendineTesekkur ederim
Geçmiş olsun tatlımTesekkur ederim
Uuff fena olmussun yaaa esila cok gecmis olsun.Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Bende kurutma makinesi istiyorum aslinda su an ihtiyacim var ama erteliyorum. Birincisi zaman kazanmak icin ikinciside ustundeki tozdan kurtulup alerji riski ve temizlikte rahatlamak icin. Ama sanirim ev almadan almam. Cocuk varsa zaten bence sart hem vakit kazanci hemde saglik icin iyi
Dun isten yorgun ve mide bulantisi ile ciktim.
Eve geldigimde artmisti. Karin agrisida basladi. Ozledigim bir yemek vardi zorla yedim. Gece hic uyumadim saat 4te hepten fenalastim. Sabahta kotuydum. Wc ye gittikce ve istifra ettikce bayginlik gecirdim. Hastahanede 3 sise serum yedim enfeksiyon kapmisim 3 gun raporluyum ayaga kalkmayi birakin oturamiyorum bile. Annem geldi yanimda yarin esim gelicek. Ambulans bile dusundum ama gayret ettim. 24 saat ac kaldim yiyemedim sadece 2 bardak su ictim simdi yedim. Anneme yuklenmekte istemiyorum perisan oldu uzuldu. Esim bebek gibi bakar sabah brz gucum olsa eve atsam gerisi kolay. Rengim sari yesil bu nasil sey anlamadim.
Uuff fena olmussun yaaa esila cok gecmis olsun.
Seni görmüyordum uzun zamandır hoş geldinMerhaba hanımlar benide aranıza alın2019 Aralık ayına kadar hedefim 24 çeyrek altın + 2 cumhuriyet altını
![]()
Bizimki Elektrolux EDH3897, çamaşırları makinadan çıkar çıkmaz asıyorum veya katlıyorum. Öyle olunca ütü ihtiyacı olmuyor.Oyleyse makine marka model onerisi isteyebilir miyim? Bir de camasirlar Cok kirisiyor mu?
Ben de kızıma omega-3 şurubu aldım bugün. Kendime de omega-3 ve kalsiyum takviyesi aldım. Balık yağı hangi marka kullanıyorsunuz?160tl eczane harcaması yaptım.Oğlana balık yağı burun spreyı aldım.
34tl market harcaması.Bimden 4-5parcaya bölünmüş Şahin sucuk aldım 500gr.İns güzeldir tadı. Oğlan yumurta ve sakız aldı bayadır makete götürmüyorum istediğini al dedim.
Öğlen yemek ve tatlıya 15tl harcadım.
Oğlana omlet yedırdım yoğurtlu erişte yedık birde.pudınglı bisküvi yaptım dün akşam ondan yeriz bıraz çamaşır attım bir makına çıktı kurutmaya atıcam duş alıcam.Bizde durumlar böyle bugün.
Biz new life Efa one kullaniyoruz. %85 omega3 var. total omega 3 ise 1020 mg.Ben de kızıma omega-3 şurubu aldım bugün. Kendime de omega-3 ve kalsiyum takviyesi aldım. Balık yağı hangi marka kullanıyorsunuz?
Ben de 1200 mg ocean omega-3 kullanıyorum. Hamilelik boyu kullandım. Doktor emzirme süresi boyunca da devam etmemi söyledi.Biz new life Efa one kullaniyoruz. %85 omega3 var. total omega 3 ise 1020 mg.
Ben Cok faydasini goruyorum yogun tempolu bir isim var bunu almaya basladigimdan beri dopingli gibi geziyorum :)))Ben de 1200 mg ocean omega-3 kullanıyorum. Hamilelik boyu kullandım. Doktor emzirme süresi boyunca da devam etmemi söyledi.
D vitamini, omega-3 ve kalsiyum kullanıyorum. İçmediğim zaman çok enerjim düşüyor benim de.Ben Cok faydasini goruyorum yogun tempolu bir isim var bunu almaya basladigimdan beri dopingli gibi geziyorum :)))
Eşin ne diyor canım önceden tahminleri tuttu sanırım :)Yoğun geçiyor günler ek gıdaya başladık birde minnoşa özel menü yapmaya başladım hiç işim bitmiyor :)
maaş zamanı geliyor altın uçmuş yıne hemen almalı mı biraz beklemeli kızlar sizler ne yapacaksınız
D vitaminim gecen yil Bu zamanlarda 12 filandi (20 alti yetersiz diye geciyordu) direk kastan yedim oyle yukselttim simdi ozellikle ogle saatlerinde gunese cikiyorum el bileklerimi acip 15 dk kadar gunes almaya calisiyorum.D vitamini, omega-3 ve kalsiyum kullanıyorum. İçmediğim zaman çok enerjim düşüyor benim de.
Hakmardaki indirimlerden stok ürünleri aldım
2 paket 60 lı fairy adet 39,95
Familya tuvalet kağıdı 3 katlı 32 li 2 paket adet 29,95
Familya havlu kağıt 6 lı 3 paket adet 9,95
Sleepy ıslak havlu 3x50 4x3 paket tanesi 6,95
4 lt sıvı sabun 11,95
Omo renlikler 6 kg 35,95
Bingo renkliler 6 kg 29,95
30 lu yumurta 11,95
Islak havlu internetteki fiyatlara da baktım indirimli halleri benim aldığımdan nerdeyse iki katı eşime 4 paket daha al dedim
Gönlü olursa Omo renkliler ve familya havlu kağıdından bir tane daha aldırmak istiyorum