• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydin maaş günü çattı geldi..
hepsi içinde KK ve doğgalgaz elektrik su neredeyse toplami 1650. bide market pazar var. buzdolapta hiç yiyecek kalmadi aysonuna kadar idare ettiysem ne mutlu bana. market alışverişi aylık 300-400 gidiyor. pazarda aylık 200-300 buluyor.
kalan birikimi 500 kalmış bu aydaki :/ dagittik biz. :(

Vakıfbankta kampanya var her 50 tl ve katlarına 10 tl hediye ediyor . Ama benim kartımdan değil eşiminkinden 🤣 artık 1 ay büyük alışverişleri onun kartı ile yapacağız bakalım kaç tl birikecek 🤪 eczaneden de vazgeçtim ana kart ile alışveriş yaparım cüzdan iş yerinde kalmasaydı kartları değiş tokuş yapacaktık tüh🥺

Herkese günaydınlar
Kredi kartımı ödedik 3487tl
Bir sonraki maaşa kadar kredi kartlarını mümkün olduğunca az kullanmaya çalışacağız.
Kıyma çıkaracağım soğanlı maydonozlu kavuracağım. Arkadaştan içli köfte tarifi alayım da yapayım diyorum.
Dışarı çıkmak yerine evde yiyelim niyetim var bakalım üşenmezsem;)

Tek başıma sıkılıyorum. Ebru şallı nın ilk 8 dersini yaptım pes etmeden bazen kaytararak baya inceldim sonra gebelik oldu 3.5 kilo aldım veremiyorum narkoz alınca kilo alıyor insan. Yürüyüş yapıyorum bakalım ne zaman vereceğim
bende 67 oldum ama gören daha zayıf duruyosun diyor sıkılaştım sanırım doğumdan kalan göbek duruyor sıkılaşmıyor bir türlü

Herkese günaydınlar
Kredi kartımı ödedik 3487tl
Bir sonraki maaşa kadar kredi kartlarını mümkün olduğunca az kullanmaya çalışacağız.
Kıyma çıkaracağım soğanlı maydonozlu kavuracağım. Arkadaştan içli köfte tarifi alayım da yapayım diyorum.
Dışarı çıkmak yerine evde yiyelim niyetim var bakalım üşenmezsem:KK66:
benimde içli köfte canim çekti kıyma var dolapta. yapayım önce alışverişe çikayim:)

Bir aklimda diyor ki alma iyice yaz gelene kadar. Simdi binmek ister bakiciyi ve bizi perisan eder. Okullar kapandiktan sonra mi alsam ne dersiniz
Yani bencede Mayıs’ta filan al . Hava ısınsın Bana alsan bende binmek isterim şahsen 🤣

Şubat maaşından kalan bir gram altın parasını ay sonunda tüm altınları alırken değerlendirip toplu almaya karar verdim bakalım biraz altını takip edeceğim. Harçlığı mutfağı ayırdım bakalım nasıl bir ay geçireceğiz inşallah hepimiz için bereketli bir ay olur .😊 Önümüzdeki hafta A101 e çiçek toprağı tohumlar vs gelecek . Onlardan alıp çiçek tohumlarını çimlendireceğim . Balkona daki küçük sera içinde ay sonunda domates , biber , salatalık soğan dikeceğiz . Yazın çok güzel oluyor tüm hayatımız balkonda sürüyor çünkü

Şubat maaşından kalan bir gram altın parasını ay sonunda tüm altınları alırken değerlendirip toplu almaya karar verdim bakalım biraz altını takip edeceğim. Harçlığı mutfağı ayırdım bakalım nasıl bir ay geçireceğiz inşallah hepimiz için bereketli bir ay olur .😊 Önümüzdeki hafta A101 e çiçek toprağı tohumlar vs gelecek . Onlardan alıp çiçek tohumlarını çimlendireceğim . Balkona daki küçük sera içinde ay sonunda domates , biber , salatalık soğan dikeceğiz . Yazın çok güzel oluyor tüm hayatımız balkonda sürüyor çünkü
oh ne güzel:)
bizim ev müstakil.. iki katlı. bahçeli..
bahçe de bomboş .. bi düzene sokmak lazim kayınpederim belden ameliyatli olduğu için bişey yapamadik:/

Feslegen De yapabilirsin Cok guzel kokuyor. Bir de sinek bocek yaklasamiyor.

Feslegen De yapabilirsin Cok guzel kokuyor. Bir de sinek bocek yaklasamiyor.
Evet o aklımda Migros’a geliyor hemde ucuz bir rakama onlardan çokça alıp balkonun kenarlarına dizeceğim. Belki üst kattaki komşu da utanır da birşeyler sallamaz olur 🤣

Back
X