• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

oh ne güzel:)
bizim ev müstakil.. iki katlı. bahçeli..
bahçe de bomboş .. bi düzene sokmak lazim kayınpederim belden ameliyatli olduğu için bişey yapamadik:/
AY ne güzel ya ben domates salatalık kabak neler neler dikerdim valla. Geçen sene eşim afrinden dönünce Temmuz’da balkona küçük bir bahçe yaptık pinterestten baktık biraz . Fikir edindik gidip alışveriş yaptık soğan biber maydonoz diktik Kasım’a kadar da yedik hatta . Biberden komşularıma götürdüm 2 kg kadar topladık 🤣 bu sene daha bilinçli şekilde balkon düzenlemesi yapacağız inşallah . Yazın sürekli balkonda misafir ağırlıyoruz bizde sürekli balkondayız masa sandalye seti almıştık . Ev çok sıcak oluyor oturulmuyor

bende soğan sarımsak ektim saksılara baya güzel büyüyorlar bahçeli ev istiyorum Allah nasip eder inşallah
ödemeleri yaptık eşimle harçlıkları ayırdık bu ay sadakada vercez niyetimi aldım akşam konuşalım dedi eşim kime vericeğimizi elimizde kalan parayla bankadan gram alcam ay sonuna doğru günden 800 tl geldi onuda ayrdım fiziki gram alayım diyorum yazın düğünler çok oluyor lazım oluyor

Vakıfbankta kampanya var her 50 tl ve katlarına 10 tl hediye ediyor . Ama benim kartımdan değil eşiminkinden 🤣 artık 1 ay büyük alışverişleri onun kartı ile yapacağız bakalım kaç tl birikecek 🤪 eczaneden de vazgeçtim ana kart ile alışveriş yaparım cüzdan iş yerinde kalmasaydı kartları değiş tokuş yapacaktık tüh🥺
Tuce banka kartı mı bizim kk Vakıfbank diğerleri halkbank

Herkese günaydınlar
Kredi kartımı ödedik 3487tl
Bir sonraki maaşa kadar kredi kartlarını mümkün olduğunca az kullanmaya çalışacağız.
Kıyma çıkaracağım soğanlı maydonozlu kavuracağım. Arkadaştan içli köfte tarifi alayım da yapayım diyorum.
Dışarı çıkmak yerine evde yiyelim niyetim var bakalım üşenmezsem:KK66:
Bizim de 3472 TL bu ay eller ev kredisi ya da sabit taksit ödüyor biz günlük harcamaları

Bizimde ödemeler yapıldı kk 3472 gelince haliyle elimizde çok az harçlık kaldı yine kk na yüklenmesek iyi geçen ay ayırdığın paradan altın alamadım hala bekliyorum biraz düşsede alsak seçimden önce

netle kuyumcu bır olmuyo cogu zamn canım üstelik hani pahalı olmayan bi kuyumcu aradıgım. bazı semtlerde falan bıle degısıyo avm vs
NTV den baktım şimdi 375 görünüyor bence kuyumcular ne tutturursak hevesindeler . Her ay netten bakıp gidiyorum o gördüğüm rakama alıyorum şaşırdım 387 ye . Hatta eski tarih alıyorum 5 tl aşağı oluyor bozdururken zaten tarihi eskimiş olacak diye

NTV den baktım şimdi 375 görünüyor bence kuyumcular ne tutturursak hevesindeler . Her ay netten bakıp gidiyorum o gördüğüm rakama alıyorum şaşırdım 387 ye . Hatta eski tarih alıyorum 5 tl aşağı oluyor bozdururken zaten tarihi eskimiş olacak diye
valla bılemıyorum canım haklısın

Back
X