- Konu Sahibi pure hazel
- #29.641
Günaydın pure biz de bugün evdeyiz az iş çok dinlenme sakin bir pazar olur inşGünaydin kizlar
Bugun evdeyiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın pure biz de bugün evdeyiz az iş çok dinlenme sakin bir pazar olur inşGünaydin kizlar
Bugun evdeyiz.
esim de cok begeniyor octaviaSkoda octavia dizel otomatik var bizde de... her acıdan çok memnunum. Tam bir aile arabası bagajı 576 lt az yakıyor ve sürüşü ivmelenmesi süper
Ne sinavi canim deneyap diye bir gorev vardi o mu yoksaBizde de ben meyve filan atıştırdım eşim sınava gitti 1 e doğru gelecek ona göre kahvaltı hazırlayacağım
Hiç bilmiyorum ki açık öğretimden bir sınav sanırım. 10-12 arası dedi. Eşim bir ara hiç bir görevi kaçırmıyordu hep gidiyordu da bu ara biraz saldık açıkçası:))Ne sinavi canim deneyap diye bir gorev vardi o mu yoksa
sinavlarin da guzel bir getirisi var. yds ye basvurdum vermediler ne garip :)Hiç bilmiyorum ki açık öğretimden bir sınav sanırım. 10-12 arası dedi. Eşim bir ara hiç bir görevi kaçırmıyordu hep gidiyordu da bu ara biraz saldık açıkçası:))
Hamurunu kendin mi yapiyorsun cnm hazir mi?kahvaltı ettik ev göçüyor resmen toplayıp sürüreceğim cocukları duş aldıracağım
Menümüzde pizza var![]()
EVet sonradan parası iyi oluyor. Dediğin gibiymiş deneyap atölyeleri imiş.sinavlarin da guzel bir getirisi var. yds ye basvurdum vermediler ne garip :)
Selam mjın dikkatimi cekti cevap vermek istedim bizde eşimle araba bakıyoruz eşim motorun uzun ömürlü olması açısından benzinli olsun hep der bilginiz olsunKizlar bsy sormak istiyorum
Sizce araba dizel mi benzinli mi
Ciddi ciddi dusunuyoruz ama su an kor noktadayiz
Esim azcok bilir ama zor karar verir
Ben brz arastirmaliyim
Selam mjın dikkatimi cekti cevap vermek istedim bizde eşimle araba bakıyoruz eşim motorun uzun ömürlü olması açısından benzinli olsun hep der bilginiz olsun![]()
Benzini fazla koymak mı yoksa arabanın motoru yemesi mi dersek benzin bence çünkü araba motor yedi mi arabanın satışı bile cok zor olurTesekkur ederim
Kp usta oda hep benzinli alir
Ama biz uzun yola cikariz beni o dusunduruyor