• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evett yaaa .
Nasil yaptim bugun anlatayim. 2 portakal bir limon kabuklarini soydum. Dilimledim. Dondurucuya attim . Fazla dondurmadim .biraz yumusak fakat buzluydu. Robottan cektim sekerle birlikte.
Sonra su ekleyerek suzdum

Dün temızlık yapmıştım bugünde toz aldım vur makına renkli çamaşır attım oğlanın montunu falan yıkadım.Mercımek çorbası makarna ve kabak tatlısı yaptım.Arkadas aradı gezmeye çıktık oğlanı parka götürdük sonra avm ye gittik İskender yedık oğlan bayılıyor.29tl İskender oğlana thomas tekli tren aldık 11tl 3tl de sakız falan aldım.Bugunluk harcamamız 43 tl

250 mevsimlik ceket,320 güneş gözlüğü,60 dışarda yemek.
Çok sık yaptığımız şey değil diye onemsemedik birazda.
Ama güneş gözlükleri ne çok pahali.Bir tanesini uzaktan beğendim,en ustteydi alma gafletinde bulundum,2000 kusuru görünce denemeden yerine koydum.Allah korusun takarken başına bir iş gelmesini istemem😅
Güle güle kullan aldıklarını:KK200:Bende bakmıştım osse markaymış beğendiğim indirimli 500dediler.Netten piyasasına baktım 290-350arası.Cok pahalılar gercekten

Oğlana krem şampuan güneş kremı alayım diyorum şampuan fon bitmek üzere.Mustella alıyorum çok pahalı ama napim 5-6yasa kadar daha almak istiyorum.Siz hangi marka kullanıyorsunuz?Sebamed almıştım bir kez ama içeriği hiç iyi değilmiş attım.

Oğlana krem şampuan güneş kremı alayım diyorum şampuan fon bitmek üzere.Mustella alıyorum çok pahalı ama napim 5-6yasa kadar daha almak istiyorum.Siz hangi marka kullanıyorsunuz?Sebamed almıştım bir kez ama içeriği hiç iyi değilmiş attım.
sebamedin bebek yağını kullandım tüm cocuklarda şampuan da uni baby kullanıyoruz memnunum

Siveno gozu kapali onerebilirim her kullandigim urunden memnun kaldim. Fiyatida gayet uygun belli donemlerde 15 lira civarina alabilirsiniz

Güle güle kullan aldıklarını:KK200:Bende bakmıştım osse markaymış beğendiğim indirimli 500dediler.Netten piyasasına baktım 290-350arası.Cok pahalılar gercekten
Çok tesekkurler:KK36: Benim de ilk yaptığım iş hemen netteki fiyatına bakmak oldu.Neyseki aynı sayılır diye içim rahatladı.Sahiden indirim diyorlar ama kime göre 🙄

Selamlar..
115 tl.kasap 65 tl peynir zeytine harcadik.
2009 yilinda en iyisi sebamed diye onun butun urunlerini alip kullanmistim cok da memnun kalmistim.. simdi oldugunda ne alicam hic bilmiyorum.. 🤗 kizima cansın beybi kullaniyoruz simdi lakin memnun degilim.. sanki kafa derisini kurutuyor gibi. Kepekimsi seyler goruyorum.. ne yapsak ki🙄

Selamlar..
115 tl.kasap 65 tl peynir zeytine harcadik.
2009 yilinda en iyisi sebamed diye onun butun urunlerini alip kullanmistim cok da memnun kalmistim.. simdi oldugunda ne alicam hic bilmiyorum.. 🤗 kizima cansın beybi kullaniyoruz simdi lakin memnun degilim.. sanki kafa derisini kurutuyor gibi. Kepekimsi seyler goruyorum.. ne yapsak ki🙄
Mustella çok güzel ama çok fiyatlı.Alternatıf arıyorum bende.siveno,baby me,hipp bunlardan alabılırım

Ne kadarmis ki benim kuzu buyudu artik gerci ama buyuk sampuanina da erkendir galiba
90-100 arası. Ben losyon güneş kremi ve şampuan alacağım 300 TL ye yakın tutuyor eczaneye sordum.Buyuk şampuanı için erken bence ablamın kızı hala mustella kullanıyor. 5.sınıfa geçecek.Sebamed güneş kremı çocuğu bronz yaptı mustella hiç yakmıyor.

Oğluma Sebamed alıyordum ama sonra onerilmediğini öğrenince bebişe baby&me sampuanından ve köpüğünden aldım hem uygun hem de muhendisoglunun yıldızlar listesinde
Aynen yıldızlar listesinde köpük şampuan.Onu takipteyim bende balık yağı deterjan oto koltuğu falan çok faydası oluyor.

90-100 arası. Ben losyon güneş kremi ve şampuan alacağım 300 TL ye yakın tutuyor eczaneye sordum.Buyuk şampuanı için erken bence ablamın kızı hala mustella kullanıyor. 5.sınıfa geçecek.Sebamed güneş kremı çocuğu bronz yaptı mustella hiç yakmıyor.
Iyiyse verilir 100 lira nolacak ki kac ay kullaniyoruz. Cildiyeye gotursem mi yoksa sampuan degisikligi yeterli olur mu? Iyice durulamiyor olabilir ille kendim yikancam diyor 🙃

Back
X