• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz borctan borca atlamayı cok ıstıyoruz galıba. Cumartesı gunu bır kolejle gorustuk . Aaslında bızım bu arabanın kısa madede odemesı olmasa cok rahat odeyebılecegımız bır rakamken suanda bu yola gırmek bızı cok zorlayacak. Bır turlu karar veremıyorum , koleje gıdıp statu atlayıp , sımarık, kendını kıyafetıyle dıger cocuklarla kıyaslayan bırı olsun ıstemıyorum ama devlet okuluda kalabalık ogretmenler ne kadar ılgılenebılıyor dıyede baska bır karısıklık yasıyorum .

Bır cok ogretmen vardı burada dersahaneler kapanmasaydı baska olurdu ama bu cocuklar ek takvıye nereden alacka, ben 40 kısılık sınıfta cocugun her dersı tamamen alabılecegıne ımkan veremıyorum da. Yoksa gonlum devletten yana

Uzun süredir almak istediğim bir ürün vardı gittim onu aldım 1300 lira harcadım. Nakit alacaktım ama eşim dedi ki kk ile al puan gelir. Kk ile aldım ama birkaç güne önden öder kapatırım. Bir de çamaşır kurutma makinesi için fiyat aldım 5 bin civarı diyorlar 😳 açıkçası bu kadar yüksek beklemiyordum. Biraz internette okuma yapacağım ne neymiş.
Ne aldın bakıım 1300tl ye;) burda yazmıştım yılbaşından önce vergi indirimi vardı ya o ara aldım ben kurutmayı. Bosch WTW8541STR; neden bunu seçtim seri 6 ve kendi kendini temizleyebiliyor. Şayet kendini kendisini temizler özelliği olmazsa hersene 180tl verip servis çağırmak gerekiyormuş. 3692tl ye almıştım şimdi baktım 4445tl gözüküyor. Hala her kullanımda neden bukadar geç kalmışım diyorum. Çalışan çocuklu kadına okadar gerekli bir şey ki, medeniyet resmen :KK45:

günaydın dün akşam kapıları sildim yerleride elimle sileyim daha temiz oluyor dedim sabah zor uyandım ellerim ve kollarım çok agrıyor eşim dün nöbetçiydi kooperatif birliğinin ayçiçek yagından alcaktı 3 teneke 1 kg da çay alırım dedi.Evde beyaz peynir bitti zeytin bitti bugün çıkamam dışarı oturcam odamda yarın alırım eksikleride

günaydın hatuncanlar;

sirkencubin sirkencubin kurutma makinası büyük kolaylık, yıllardır kullanıyorum, bozulursa gider yenisini alırım, yoksunluğuna dayanamam yani. :)) bendekinin markası arçelik.

CuteMom CuteMom zor bir karar. bu konuyu ben de düşündüm. hem maddi açıdan zorlanmak istemedim, hem de devlette gideceği okul eve çok yakın olduğu için kararımı bu yönde verdim. benim oğlan da seneye 5e gidecek. şu anda da devlet okulunda. okulistikten ders çalıştırıyorum, yardımcı kitaplar da aldım. seneye de aynı şekilde devam ettirmeyi planlıyorum. devlet okulunda evet sınıflar kalabalık, bu benim için de bir handikap. ayrıca özellkle din dersinde bazı öğretmenlerin müfredat dışına çıkması canımı sıkar. bir sene en azından denemek istiyorum. bu yaz mental aritmetik ve ingilizceden kursa göndermeyi düşünüyorum. memnun kalırsam sene içinde de devam ederim. sizde sınavlar başladı mı?

günaydın hatuncanlar;

sirkencubin sirkencubin kurutma makinası büyük kolaylık, yıllardır kullanıyorum, bozulursa gider yenisini alırım, yoksunluğuna dayanamam yani. :)) bendekinin markası arçelik.

CuteMom CuteMom zor bir karar. bu konuyu ben de düşündüm. hem maddi açıdan zorlanmak istemedim, hem de devlette gideceği okul eve çok yakın olduğu için kararımı bu yönde verdim. benim oğlan da seneye 5e gidecek. şu anda da devlet okulunda. okulistikten ders çalıştırıyorum, yardımcı kitaplar da aldım. seneye de aynı şekilde devam ettirmeyi planlıyorum. devlet okulunda evet sınıflar kalabalık, bu benim için de bir handikap. ayrıca özellkle din dersinde bazı öğretmenlerin müfredat dışına çıkması canımı sıkar. bir sene en azından denemek istiyorum. bu yaz mental aritmetik ve ingilizceden kursa göndermeyi düşünüyorum. memnun kalırsam sene içinde de devam ederim. sizde sınavlar başladı mı?
Aynı bızım dın ogretmenını anlatmıssın , Kuran sınavı yaptı ve 45 aldı benım oglum . Gerı kalan derslerı ıyı ama ben ortaokula eksık bır bılgı ıle gıtmemesı ıcın ve de kucuk bebegımız oldugu ıcın , calıstıgımdan eve ogretmen gelıyor. Matematık ve turkce ıcın . Onunda ılla kı etkısı oluyordur . Ama seneye cok daha zor olacak bı kere eve ogretmen getırsem bu sene sırf ogretmen parası 8 bın lıra, ortoakul ogretmenlerı daha pahalı olacaktır yıllık 9-10 arası ogretmene gıder . E hanı fızıkı kosullar, aktıvıtesı daha kalıtelı bır ortam yok .
Hadı ogretmen tutmadık , dersahaneler kapanacak okul kursları yeterlı gelecek mı? Nıyeyse sanmıyorum yıne 30 kısıler kursta cunku . Özelde yıllık 15 dedıler bıze gıttıgımız kolej , ayretten servısı ve kıyafetı kıtabı var fıyattan harıc . Ama cocugun statu atlaması benım ıcınde sorun , yanı kendını bır halt sanması . Kademesı degıstırmesı vs . 3 senedır zaten ıng ıcın dersaneye gıdıyor hafta sonları o konuda sıkıntı yokta dıger derslerle bas edebılecek mı , hem o hem ben. Bızım sınavlar baslamadı bu hafta sozlu notu ıcın test yapıyorlar tum derslerden , haftayada asıl sınavlar baslayacak sanırm 3.5 hafta b.ku yedık vazıyette olcaz

Ne aldın bakıım 1300tl ye:KK66: burda yazmıştım yılbaşından önce vergi indirimi vardı ya o ara aldım ben kurutmayı. Bosch WTW8541STR; neden bunu seçtim seri 6 ve kendi kendini temizleyebiliyor. Şayet kendini kendisini temizler özelliği olmazsa hersene 180tl verip servis çağırmak gerekiyormuş. 3692tl ye almıştım şimdi baktım 4445tl gözüküyor. Hala her kullanımda neden bukadar geç kalmışım diyorum. Çalışan çocuklu kadına okadar gerekli bir şey ki, medeniyet resmen :KK45:
Silikon bazlı yüz temizleme cihazı. 🙈 benim baktığım iki model oldu birisi serie 6 diğeri de serie 8 . Buharla temizleme ozelligi De varmis serie 6 da kuru temizleme ozelligi gibi bir seymis. Oncelikli olarak yerini ayarlamam lazim yoksa simdi alsam odemesini yapsam ayarlayana kadar firmada dursa gelen zamlardan etkilenmem. Bir de onu konusalim bak.

Aynı bızım dın ogretmenını anlatmıssın , Kuran sınavı yaptı ve 45 aldı benım oglum . Gerı kalan derslerı ıyı ama ben ortaokula eksık bır bılgı ıle gıtmemesı ıcın ve de kucuk bebegımız oldugu ıcın , calıstıgımdan eve ogretmen gelıyor. Matematık ve turkce ıcın . Onunda ılla kı etkısı oluyordur . Ama seneye cok daha zor olacak bı kere eve ogretmen getırsem bu sene sırf ogretmen parası 8 bın lıra, ortoakul ogretmenlerı daha pahalı olacaktır yıllık 9-10 arası ogretmene gıder . E hanı fızıkı kosullar, aktıvıtesı daha kalıtelı bır ortam yok .
Hadı ogretmen tutmadık , dersahaneler kapanacak okul kursları yeterlı gelecek mı? Nıyeyse sanmıyorum yıne 30 kısıler kursta cunku . Özelde yıllık 15 dedıler bıze gıttıgımız kolej , ayretten servısı ve kıyafetı kıtabı var fıyattan harıc . Ama cocugun statu atlaması benım ıcınde sorun , yanı kendını bır halt sanması . Kademesı degıstırmesı vs . 3 senedır zaten ıng ıcın dersaneye gıdıyor hafta sonları o konuda sıkıntı yokta dıger derslerle bas edebılecek mı , hem o hem ben. Bızım sınavlar baslamadı bu hafta sozlu notu ıcın test yapıyorlar tum derslerden , haftayada asıl sınavlar baslayacak sanırm 3.5 hafta b.ku yedık vazıyette olcaz

oğulcanın sınavları bu hafta başladı ve bu hafta bitecek. sadece ingilizce haftaya. din kültürü dersinde müfredatın dışında sınav sorusu olursa sınavı iptal ettirmek için başvurumu yaparım. çünkü kitapta ne varsa ona çalıştırıyorum seneye de din dersi var, bütün konuları şimdi anlatmalarına gerek yok, çocuklar ambale oluyor.
büyük şehirdeysen çocuğunu özele vermen daha mantıklı olur tabi. devlet okullarında suriyeli öğrenci sayısı da çok fazla ve ister istemez derse olumsuz etkisi olacaktır.
yıllık 15 çok iyiymiş.

Selamlaar . Oğluma kitap. Eve patates kovasi banyoya çöp kovasi el çarpıcısı aldım 200 lira gitti dün. Bugünde netten iç çamaşırı bide evde giymek icin tulum almıştım lcw da uygundu fiyati ama iki ödeme almışlar. Aradim iade olur dediler insallah olur valla 🙄

oğulcanın sınavları bu hafta başladı ve bu hafta bitecek. sadece ingilizce haftaya. din kültürü dersinde müfredatın dışında sınav sorusu olursa sınavı iptal ettirmek için başvurumu yaparım. çünkü kitapta ne varsa ona çalıştırıyorum seneye de din dersi var, bütün konuları şimdi anlatmalarına gerek yok, çocuklar ambale oluyor.
büyük şehirdeysen çocuğunu özele vermen daha mantıklı olur tabi. devlet okullarında suriyeli öğrenci sayısı da çok fazla ve ister istemez derse olumsuz etkisi olacaktır.
yıllık 15 çok iyiymiş.
Ben sıkayet etmek ıstedım ama once okul yonetımıne gıdın , sonrada ogrt dedıler ıs uzadı gıttı . Bırde kac senelık ogretmen bunu yapan ılk kısı ben degılımdır cok ıtıraz gelınce sınav notlarına 5 puan ekledı butun cocukların o yuzden egenınde sınav notu 50 dıye gırdı , ama ben fazla puan ıstemıyorum neyse o olsun butun kıtabı bılıyordu cocuk ama elıne Kuran verılınce ne ayetlerın anlamını anlamıs ne ılıskılendırebılmıs . Yıllık 15 dısında 1750 kıtap parası,850 kıyafet tutuyormus ayrıca servıs var aylık 400 lıra. Onlar halledılırde suanda o kadar sıkıgız kı hıc kenarda paramız yok . Borc alsak ekıme kadar odeyemeyız ama esım yınede karar verırsek bırınden borc bulucam dıyor. Bılmıyorum 4 sene ozele gıtse lıseyı ne yapacak bu cocuk oda korkutuyor

Sabahtan biraz uyudum sonra kahvaltı yapıp bulaşık makinası boşalttım . Karacayla konuştum birebir değişim kararı gelmiş stokta yokmuş stoğa girince hemen yollayacaklar haftaya ancak olur galiba . Evi süpürüp sileyim biraz 🥺

Benimde tülüm var süzme yoğurt ve limonatayı onunla yapıyorum. Limonata hiç acı olmaz iyice sıkıyorum tülü

Silikon bazlı yüz temizleme cihazı. 🙈 benim baktığım iki model oldu birisi serie 6 diğeri de serie 8 . Buharla temizleme ozelligi De varmis serie 6 da kuru temizleme ozelligi gibi bir seymis. Oncelikli olarak yerini ayarlamam lazim yoksa simdi alsam odemesini yapsam ayarlayana kadar firmada dursa gelen zamlardan etkilenmem. Bir de onu konusalim bak.
Benimki çamaşır makinası üstünde, ben de yer ayarlayacağım için bukadar bekledim aslında ama düşünüyorum şimdi olda başına geçer ilk iş onu hallederdim. Bir de 1 ay koşulsuz iade hakkı vardı hala devam ediyor olabilir

Benimki çamaşır makinası üstünde, ben de yer ayarlayacağım için bukadar bekledim aslında ama düşünüyorum şimdi olda başına geçer ilk iş onu hallederdim. Bir de 1 ay koşulsuz iade hakkı vardı hala devam ediyor olabilir
Alinca iade etmem camasir makinesinin ustu dolap bir De banyoda tam kapi girisi. Cok Abes bir yer olmasa o dolabi iptal eder oraya koyardim ama mecbur balkona cikacak kapali bir balkon zaten. Oraya full dolap yaptiracam depolama alanina ihtiyacim vardi zaten. Sordum dolap ici olmasi sikinti yaratmazmis

Biz bugün yine bunalımdayız, emme basma tulumba gibiyiz 2 haftada 5 kere kazanıp 5 kere kaybederiz herhalde :63:

kızlar perdeleri yıkamam lazım nasıl beyazlatırım fikri olan var mı doğalgazdan gri gibi oldu üst kısımlar 1 gece makinada sıcak suda bekletsem diyorum deterjan olarak farmasiden almıştım onu kullancam

Back
X