• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yok kesın konusmuyorum tabiki canım dusuncemı soyledım sadece benım 1.yolda daha:anneadayı: o da bekleyerek oldu. ondan snra nası dusunurum bılmıyorum ama bıldım bıleli tabi Allah verirse kardesın sart oldugunu dusunurum ama hayat sartları ne gosterır bılınmez
Çocuğum olmadan bende hep 2cocuk düşünüyordum.Biz iki kardeşiz Ablam var iyikide var.Ama oğlum doğunca eşimin işi benim yalnız kalmalarım tek başıma mücadele vermem ve değişen hayat koşulları bu fıkrımi tamamen degıstırdı.İyi bir gelecek sağlayabılmek ve tekrar eşimin şarka 2defa daha gideceği düşüncesi oğlumun ergenliğinde tek başıma yine mücadele edecek olmak beni fazlasıyla korkutuyor.Çalışıyorum şimdi kreşte evde gözümüzün önünde ama bunun gece dolaşmaya çıkmak istemeleri olacak arkadaş çevresi olacak ortam eskiye oranla çok fazla kötü bunlar aklıma geldıkce ne yalan soyleyım içime öküz oturuyor.

ben dusundugumu soyledım kızlar henuz daha anne adayıyım zaten gıdısat neyı gosterır bılmıyorum tabiki ama hep dusuncem bu yonde oldu
sartlara ve nasıp olup olmamsına baglı olarak kardes dusunmenin ne kadar olabılırlıgı varsa
dusunmemenın de o kadar bence.yani dusunmuyorum seklınde olanların da her zman 2.ıhtımalleri var.

Çocuğum olmadan bende hep 2cocuk düşünüyordum.Biz iki kardeşiz Ablam var iyikide var.Ama oğlum doğunca eşimin işi benim yalnız kalmalarım tek başıma mücadele vermem ve değişen hayat koşulları bu fıkrımi tamamen degıstırdı.İyi bir gelecek sağlayabılmek ve tekrar eşimin şarka 2defa daha gideceği düşüncesi oğlumun ergenliğinde tek başıma yine mücadele edecek olmak beni fazlasıyla korkutuyor.Çalışıyorum şimdi kreşte evde gözümüzün önünde ama bunun gece dolaşmaya çıkmak istemeleri olacak arkadaş çevresi olacak ortam eskiye oranla çok fazla kötü bunlar aklıma geldıkce ne yalan soyleyım içime öküz oturuyor.
ne kadar zor oldugunu tahmın edebılıyorum bzim de evimizde babmız vardı ama annem her seye tek basına kosturdu malesf Allah kolaylık versın cumlemıze

Aynen canım.Zaten çocuk 4yasına giriyor babasıyla aynı catı altında kaldığı süre 10ay:cry:Allah eşiminde evladımında yokluğunu göstermesin çok zor tek başına mücadele etmek asker eşi olmak cokkk cokkk zormuş
Aynen öyle canım benimde durumum senden farklı değil . Şimdi görev değişikliği olup yeniden yurt dışına gidiyorsun deseler ne diyeceğiz ki hiç birşey . Geçen sene giden insanlar hala gelmediler bebekler yaşlarına girdiler kadınlar hep tek başlarına

yok kesın konusmuyorum tabiki canım dusuncemı soyledım sadece benım 1.yolda daha:anneadayı: o da bekleyerek oldu. ondan snra nası dusunurum bılmıyorum ama bıldım bıleli tabi Allah verirse kardesın sart oldugunu dusunurum ama hayat sartları ne gosterır bılınmez
Bence neden biliyor musun? Bebek olması için çok bekleyince kıymetli oluyor ne kadar zor olsa da bakması bir tan daha olsun diye düşünüyor insan. İnş kolay bir bebek olur ikinciyi düşünmekten vazgeçmezsin ;)

Günaydın, çocukların hastalık yorgunluğuna bahar havası eklenince hastalık belirtileri basladı bende. Umarım ilerlemesini durdurabilirim. Aksama corba yanına mantı yada pizza düşünüyorum
benim kızlarda öksürüyor soğanı rendeleyip suyunu içiriyor annem faydası olur umarım.iyi gelirse sende dene istersen çocuklarına şurup aldım dün ama hemen kullanmakta istemiyorum

Asıl kışın balık sezonu olduğu için balık yağı omega3 e ara verilir yazın başlanır. Ben mi yanlış biliyorum 🙄
alayım mı canım o zaman balık yağını bağışıklığı kuvvetlensin diye veriyoruz genelde dedi ve benim kızlarım balık yemiyor her hafta 1 gün balık yapıyorum ama yok yediremiyorum

Ben yasmin kullanmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Çok sasirmistim hic beklemiyordum. Ama hapı bırakınca 3 ay korunmak gerekiyormus öyle duymuştum sağlıklı bi gebelik icin ne kadar doğru bilmiyorum
bende 2 ay kullandım yasmin bıraktım ve hemen hamile kaldım ikinci kızıma

alayım mı canım o zaman balık yağını bağışıklığı kuvvetlensin diye veriyoruz genelde dedi ve benim kızlarım balık yemiyor her hafta 1 gün balık yapıyorum ama yok yediremiyorum
Ooff benim oğlum agzina sürmüyor balık. Ben yazında kışında kullanıyorum ocean balık yağını

Back
X