• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar kuyumcudan sesleniyorum size eski tarih çeyrek 375 tam 1500 tl . Ay sonuna kadar bekleyeceğiz altın almak için . Eksi hesabın faizinden zarar ediyoruz yoksa

Evi supurdum sildim.
Carsaf yastik kilifi degistirdim.
Camasir astim.
Tarhana corbasi pisirdim.
Yogurt tatlisi yaptim.
Patates sulusundann vazgectim patatesli borek yapmaya karar verdim. Pazardan yufka alacagim. Oglisin banyosu kaldi bir.
Bir de alisveris.
Eczameyi aradim folik asit 33 liraymis. Bugun onu da alayim. Ozelmis zaten receteye yazilmiyormus
Allah Allah ben de kullanmıstm ama daha uygundu canım belki markasına gore degsııyodur benımkını dr yazmıstı receteyle 10tlmı neydı

Kızlar kuyumcudan sesleniyorum size eski tarih çeyrek 375 tam 1500 tl . Ay sonuna kadar bekleyeceğiz altın almak için . Eksi hesabın faizinden zarar ediyoruz yoksa
ben de bugun bizim dugun altınlarından bir tam altın aldm canım (zaten dugunlere falanda 3yıldır dugun takılarından göturuyoruz paramız kalırsa gram yapıyoruz ) bide ıp taktırdım ona sıyah dogum hedıyesı olarak kv ıle yollicam bugun gıdıyo o. bide bohca yaptım bı suru sey aldm hurca koydum tulle kurdaleyle susledım:KK37: bide oglu var buyuk o da gorunce bekler dıye fenerbahce lisanslı nevresım takımı aldm yenge olmak kolay degıl:KK31:

ben de bugun bizim dugun altınlarından bir tam altın aldm canım (zaten dugunlere falanda 3yıldır dugun takılarından göturuyoruz paramız kalırsa gram yapıyoruz ) bide ıp taktırdım ona sıyah dogum hedıyesı olarak kv ıle yollicam bugun gıdıyo o. bide bohca yaptım bı suru sey aldm hurca koydum tulle kurdaleyle susledım:KK37: bide oglu var buyuk o da gorunce bekler dıye fenerbahce lisanslı nevresım takımı aldm yenge olmak kolay degıl:KK31:
Ay canım valla çok iyi düşünmüşsün ellerine sağlık 😍

Geçen gün kontrol için doktorun kapısında bekliyordum 50 yaşlarında kadın kızı yeni hamileymis zor geçiyormuş beraber gelmişler bana kaçıncı dedi ikinci dedim çok iyi yapmışsın ben çalıştığım için şartlardan dolayı bir tane yaptım dedi ama çok pişmanım dedi
İstemekte istememekte nasip bence
Şahsen benim hormonlar ikinciyi istiyordu yoksa ilk oğlumda 2 sene uykusuz geçti doğumdan sonra toparlanmam zor oldu.calıştığım içinde bakacak birini bulmakta zorlandım hep.
Allah arattırmasın evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin

Bizde ufak tefek eksikler için markete gittik ogluşla 45 TL tuttu
Canım yine pizza istiyor mantar aldım onu da yarın yaparım
Bugün kıymalı kabak yemeği,makarna,cacık ve vişne hosafı var menüde

Bizde ufak tefek eksikler için markete gittik ogluşla 45 TL tuttu
Canım yine pizza istiyor mantar aldım onu da yarın yaparım
Bugün kıymalı kabak yemeği,makarna,cacık ve vişne hosafı var menüde
canım alt acma örtüsü kullanıyomusun şu tek kullanımlık olanlar var ya cok kullanılıyo dedıler bana 2paket almıstım 10lu 10tl ye, salı günü yine bıme gelıyomus lazımsa dıye söylim dedım

yoruldum biraz yürüdüm geldim evrak işlerim var onları halletmem lazım bugün bitmez yarında devam ederim.akşama ne yapcak annem bilmiyorum canım bişeyde istemiyor sade türk kahvesi içtim o mu yaptı anlamadım ama kalbim agzımda atıyor sanki kötü bişey olcakmış gibi bir his var içimde

yoruldum biraz yürüdüm geldim evrak işlerim var onları halletmem lazım bugün bitmez yarında devam ederim.akşama ne yapcak annem bilmiyorum canım bişeyde istemiyor sade türk kahvesi içtim o mu yaptı anlamadım ama kalbim agzımda atıyor sanki kötü bişey olcakmış gibi bir his var içimde
Allah hayırlara cıkarsın canım bana da cumartesi günü olmustu öyle salavat getir inşirah suresi oku ferahlarsın

Selam kizlar,
Okuldan geldim simdi. Aksama yogurtlu kesme manti, coban salata, yanina da tursu yesillik var
Ev isi yilan hikayesine döndü. Vekalet isleminde bir sorun cikmis yarina hallolursa alacagiz insallah tapuyu
Bu arada aklim fikrim hep babamda evin tadini bile cikaramiyorum :KK43::KK43:
Bir yandan olmam gereken ameliyatim var, ona gore tedaviye baslayacagiz. Bölünmüs hissediyorum kendimi iyice. Nereden tutsam elimde kaliyor sanki hersey:KK42:

Selam kizlar,
Okuldan geldim simdi. Aksama yogurtlu kesme manti, coban salata, yanina da tursu yesillik var
Ev isi yilan hikayesine döndü. Vekalet isleminde bir sorun cikmis yarina hallolursa alacagiz insallah tapuyu
Bu arada aklim fikrim hep babamda evin tadini bile cikaramiyorum :KK43::KK43:
Bir yandan olmam gereken ameliyatim var, ona gore tedaviye baslayacagiz. Bölünmüs hissediyorum kendimi iyice. Nereden tutsam elimde kaliyor sanki hersey:KK42:
Geçmiş olsun canım nasıl oldu baban?

Bende tek çocuğa karşıyım ileride neden benımde kardeşim yok diyebilir çevremde çok yakınımda bizzat tanık oluyorum kolay değil bakmak çalışanlar içinde daha zor elbet ama evliliğin tuzu biberi çocuklar allah herkesin gönlüne göre versin

26 tl portakal limon aldık 3 poşet buzluğa koydum limonata için her aldığım da bıraz biraz buzluğa atıcam
Akşama kavurmalı pilav çorba salata var
Dünden de ağlayan pasta poğaça var

Geçmiş olsun canım nasıl oldu baban?
sagol canim
kanser teshisi konuldu ama henuz tedaviye baslanamadi.
akilli ilac (hedefe yonelik tedavi) varmis ona uyumlu cikti ama devletin onayini bekliyoruz. eger o olursa tedavi sansi daha yuksek
insallah onay verilir:dua::dua:

Bugün hiçbir şey almadım. Anneme gidicem, belki içecek bir şey alırım. Yalnız dün akşam pide yedik, 15 TL uçtu cepten. Yemek işi zor geliyor bana. İş çıkışı ya bi çorba yapıyorum, ya hemen bi köfte patates. Yada mantı haşlıyorum. Gidiyor paracıklar tabiki :) haftasonu Üsküdara gittik, balık yeşillik aldık, yine gitti 100 kağıt para. Sağlık olsun napalım.. Geçim çok zor şu devirde. Her ay 1000 lira anca atabiliyorum kenara. Onu da atmasam yenecek bitecek... Fakat sıkışıyoruz da.. Ama yine de kenara atmaya devam.. Sıkışalım, ölmeyiz sonuçta :))))

Back
X