- 11 Mart 2013
- 33.756
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.121
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #30.081
Kızlar kuyumcudan sesleniyorum size eski tarih çeyrek 375 tam 1500 tl . Ay sonuna kadar bekleyeceğiz altın almak için . Eksi hesabın faizinden zarar ediyoruz yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah ben de kullanmıstm ama daha uygundu canım belki markasına gore degsııyodur benımkını dr yazmıstı receteyle 10tlmı neydıEvi supurdum sildim.
Carsaf yastik kilifi degistirdim.
Camasir astim.
Tarhana corbasi pisirdim.
Yogurt tatlisi yaptim.
Patates sulusundann vazgectim patatesli borek yapmaya karar verdim. Pazardan yufka alacagim. Oglisin banyosu kaldi bir.
Bir de alisveris.
Eczameyi aradim folik asit 33 liraymis. Bugun onu da alayim. Ozelmis zaten receteye yazilmiyormus
ben de bugun bizim dugun altınlarından bir tam altın aldm canım (zaten dugunlere falanda 3yıldır dugun takılarından göturuyoruz paramız kalırsa gram yapıyoruz ) bide ıp taktırdım ona sıyah dogum hedıyesı olarak kv ıle yollicam bugun gıdıyo o. bide bohca yaptım bı suru sey aldm hurca koydum tulle kurdaleyle susledımKızlar kuyumcudan sesleniyorum size eski tarih çeyrek 375 tam 1500 tl . Ay sonuna kadar bekleyeceğiz altın almak için . Eksi hesabın faizinden zarar ediyoruz yoksa
Ay canım valla çok iyi düşünmüşsün ellerine sağlıkben de bugun bizim dugun altınlarından bir tam altın aldm canım (zaten dugunlere falanda 3yıldır dugun takılarından göturuyoruz paramız kalırsa gram yapıyoruz ) bide ıp taktırdım ona sıyah dogum hedıyesı olarak kv ıle yollicam bugun gıdıyo o. bide bohca yaptım bı suru sey aldm hurca koydum tulle kurdaleyle susledımbide oglu var buyuk o da gorunce bekler dıye fenerbahce lisanslı nevresım takımı aldm yenge olmak kolay degıl
![]()
yelek bile ördümAy canım valla çok iyi düşünmüşsün ellerine sağlık![]()
canım alt acma örtüsü kullanıyomusun şu tek kullanımlık olanlar var ya cok kullanılıyo dedıler bana 2paket almıstım 10lu 10tl ye, salı günü yine bıme gelıyomus lazımsa dıye söylim dedımBizde ufak tefek eksikler için markete gittik ogluşla 45 TL tuttu
Canım yine pizza istiyor mantar aldım onu da yarın yaparım
Bugün kıymalı kabak yemeği,makarna,cacık ve vişne hosafı var menüde
Allah hayırlara cıkarsın canım bana da cumartesi günü olmustu öyle salavat getir inşirah suresi oku ferahlarsınyoruldum biraz yürüdüm geldim evrak işlerim var onları halletmem lazım bugün bitmez yarında devam ederim.akşama ne yapcak annem bilmiyorum canım bişeyde istemiyor sade türk kahvesi içtim o mu yaptı anlamadım ama kalbim agzımda atıyor sanki kötü bişey olcakmış gibi bir his var içimde
Geçmiş olsun canım nasıl oldu baban?Selam kizlar,
Okuldan geldim simdi. Aksama yogurtlu kesme manti, coban salata, yanina da tursu yesillik var
Ev isi yilan hikayesine döndü. Vekalet isleminde bir sorun cikmis yarina hallolursa alacagiz insallah tapuyu
Bu arada aklim fikrim hep babamda evin tadini bile cikaramiyorum
Bir yandan olmam gereken ameliyatim var, ona gore tedaviye baslayacagiz. Bölünmüs hissediyorum kendimi iyice. Nereden tutsam elimde kaliyor sanki hersey![]()
sagol canimGeçmiş olsun canım nasıl oldu baban?
Canım ben indirimdeyken e bebekten 40 li almıştım teşekkür ederimcanım alt acma örtüsü kullanıyomusun şu tek kullanımlık olanlar var ya cok kullanılıyo dedıler bana 2paket almıstım 10lu 10tl ye, salı günü yine bıme gelıyomus lazımsa dıye söylim dedım
İnş verirler canım çok geçmiş olsun bol dua edelimsagol canim
kanser teshisi konuldu ama henuz tedaviye baslanamadi.
akilli ilac (hedefe yonelik tedavi) varmis ona uyumlu cikti ama devletin onayini bekliyoruz. eger o olursa tedavi sansi daha yuksek
insallah onay verilir![]()
sagol canim insallahhhİnş verirler canım çok geçmiş olsun bol dua edelim