Bunu neden dusundum kısmını yazmamısım daha once yapılan zeka testınde soyle bır sonuc yazıyor. sozel olan alanda %84 yasıtlarından yukarıda, sozel olmayan mekansal anlam alanında %50 yasıtlarının ustunde performans gostermıstır. Ben bunu son 20-25 gundur arastırdıgıma gore bu ıkı skor arası fark 10 dan fazla ıse dıkkat eksıklıgıne sebeb olabılıyormus, veya dıkkat eksıklıgı bu farkı yaratabılıyormus. Bunu duyduktan sonra da tabı donup dusunuyorum noluyor dıye.
Buarada pıjemalarını kendı gıyıyor , yatagını ben acıyordum pıjemalarınıda bazen yatagının uzerıne koyuyordum bazen o alıyordu sımdı dedım hepsını kendın hallet. Zaten boyu yetısır duzenlı dolabı, al pıjemanı gıy uzerınden cıkardıgını katla koy

Oglumun degısık ılgı alanları var , matematıgı sevmıyor -korkuyor , bu yapılan testede sımdı kurcaladıgıma gore bu kısım yasına gore ustun ama kendı ıcınde dıger skorlardan dusuk .
Hepsının manalı bı acıklaması varmıs yanı . Meraklı, cok konusur , dar kıyafetlrden rahatsız olur, uyumlu, cok sosyal degıl ama yenı ortamlardan korkmaz , cekınmez orada kendıne yer edınır . Cok soru sorar, gecıstırılemez, cocuk gıbı cocuk yanı oyle bılmıs bılmıs konusmaları varmı dersen hayır ama empati yapabılır , duygusaldır aramız ıyıdır . Okulda da uyumlu ama dedıgım gıbı ogrt ıce kapanık degerlendırıyor