- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.201
İstanbul’da Üsküdar’da akasya avm üstü. 900tl alacakIzlıyeyım hemen canım , benımkı cocuklugunda normaldı aslında okuldan sonra ben bazı seylerden suphelendım ama derslerı de ıyı , ne bılım belkıde varsa da agır bır tablo yok ama dedıgım gıbı en azından ogrenırım bu durumu ona gore bende esımde bılınclenırız. Neyse eksıgımız onu tamamlarız ama suphe ıcınde kalmak cok sıkıcı .
Buarada ucretı fılan ne, neredeymıs bu adam?
sorma canım dolar vardı onu bozdum kv bebek hedıyesı tl verdi altın al dıye alamadm hala düşmesını beklıyorumDolar 5,56 olmuş
Altın 233
Düşer biraz sabır gerekiyor geçen ay yine böyle benim hesapladığımdan yüksekteydi bekledim düştü aldım yine düşecektir anlık birşey busorma canım dolar vardı onu bozdum kv bebek hedıyesı tl verdi altın al dıye alamadm hala düşmesını beklıyorum
katılıyorum cnımDüşer biraz sabır gerekiyor geçen ay yine böyle benim hesapladığımdan yüksekteydi bekledim düştü aldım yine düşecektir anlık birşey bu
Gram mı alacaksın kaça düşmesini bekliyordun canım ? Ben çeyrek için 370 diye düşünüp öyle para ayırmıştım gram alacaktım 2 tane de oda 225katılıyorum cnım
Bende odak suresı ıcın kullanıyorum , bırde annem ıbrahım saracoglundan havus suyunu duymus henuz bakamadım ama her aksam bır cay bardagı ıcmesı lazımmıs. Bende sınav zamanlarında portakal suyu ve cıkolata cevız yedırıyorum .Bunu ogrendiğim iyi oldu canım dikkate alacagım, ocean multivitamin kullandık bir ara acayip iştah açtı. Salt balık yağı için möller deneyeyim bir de
1 seans mıİstanbul’da Üsküdar’da akasya avm üstü. 900tl alacak
Dersı dıkkatle dınlıyor mu bılmıyorum ama ogretmen dınlıyor gozukuyor dıyor . B*d karıstırmıyor carpım tablosunu ezberleyemedı 7-8-9 lar bır fııl bılmıyor ama cok kısa surede hesaplıyor , anlat desen anlatamayacagım sekılde gerı gerı cıkarıyor yanı , odevlerınde yanlıs yapmıyor canım cogunlukla kendı yapıyor , yapamadıgını beraber yapıyoruz.Okulda cok hareketsız yanı oyle derste ayagı kalkma fılan yok , ama evde hareketlı 1 dk oturmuyor dıyemem ama cok enerjısı varÇarpım tablosunu ezberleyebildi mi karıştırdığı harfler var mi b-d gibi dikkat sorunu var mi mesela ödevlerinde cok 5anlis yapıyor mu dersi dikkatle dinleyebiliyor mu vb
İnşallah bende nakitte tutuyordum düşsün diye bekliyorumbence seçim oncesi bı dusus daha yapacak kızlar öyle dusunuyorum ytd..
evet gram alıcam canım 7martta 226olarak not almısım hesaptan degıl kuyumcudan alıyorum ben o fiyatlara dussun ıstıyorum salı gunu sordum 233.5dedıler bugun ıyıce uctuGram mı alacaksın kaça düşmesini bekliyordun canım ? Ben çeyrek için 370 diye düşünüp öyle para ayırmıştım gram alacaktım 2 tane de oda 225
ınsAllah canımmİnşallah bende nakitte tutuyordum düşsün diye bekliyorum
Bu teknolojık gelısım kapsamında hangımızde yok kı arkadasımBende de var dikkat eksikliği sanırımAz önce mesajımı gittim diğer sayfaya yazdım,çok utandım
Dünkü harcamalara 190 eklemeliydim,eşimin sipariş ettiği smoothie yapan makine geldi,akşam ne icsek acaba
Hiç yani ben mi suçluyum,bu sayfaya tıklayınca diğer sayfa açıldıysaBu teknolojık gelısım kapsamında hangımızde yok kı arkadasım
Yine düşecek bu ara bekleyelim takip edelimevet gram alıcam canım 7martta 226olarak not almısım hesaptan degıl kuyumcudan alıyorum ben o fiyatlara dussun ıstıyorum salı gunu sordum 233.5dedıler bugun ıyıce uctu
235 suan alışYine düşecek bu ara bekleyelim takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?