• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Izlıyeyım hemen canım , benımkı cocuklugunda normaldı aslında okuldan sonra ben bazı seylerden suphelendım ama derslerı de ıyı , ne bılım belkıde varsa da agır bır tablo yok ama dedıgım gıbı en azından ogrenırım bu durumu ona gore bende esımde bılınclenırız. Neyse eksıgımız onu tamamlarız ama suphe ıcınde kalmak cok sıkıcı .
Buarada ucretı fılan ne, neredeymıs bu adam?
İstanbul’da Üsküdar’da akasya avm üstü. 900tl alacak

İş yerine doğal ürünler satan bir abla geliyor ondan kuru erik 10tl, cevız 350gr 25tl, gün kurusu 15tl toplam 50tl verdım.Markettede 50tl harcadım bugünü inş. 100tl ile kapatabılırım.Aksam pentiden atlet aldım modal askılı çok kullanışlı 3tanesi 69tl diğerleri eskidi.1-2yılda bir 3tane alıyorum

sorma canım dolar vardı onu bozdum kv bebek hedıyesı tl verdi altın al dıye alamadm hala düşmesını beklıyorum
Düşer biraz sabır gerekiyor geçen ay yine böyle benim hesapladığımdan yüksekteydi bekledim düştü aldım yine düşecektir anlık birşey bu

Bunu ogrendiğim iyi oldu canım dikkate alacagım, ocean multivitamin kullandık bir ara acayip iştah açtı. Salt balık yağı için möller deneyeyim bir de
Bende odak suresı ıcın kullanıyorum , bırde annem ıbrahım saracoglundan havus suyunu duymus henuz bakamadım ama her aksam bır cay bardagı ıcmesı lazımmıs. Bende sınav zamanlarında portakal suyu ve cıkolata cevız yedırıyorum .

Çarpım tablosunu ezberleyebildi mi karıştırdığı harfler var mi b-d gibi dikkat sorunu var mi mesela ödevlerinde cok 5anlis yapıyor mu dersi dikkatle dinleyebiliyor mu vb
Dersı dıkkatle dınlıyor mu bılmıyorum ama ogretmen dınlıyor gozukuyor dıyor . B*d karıstırmıyor carpım tablosunu ezberleyemedı 7-8-9 lar bır fııl bılmıyor ama cok kısa surede hesaplıyor , anlat desen anlatamayacagım sekılde gerı gerı cıkarıyor yanı , odevlerınde yanlıs yapmıyor canım cogunlukla kendı yapıyor , yapamadıgını beraber yapıyoruz.Okulda cok hareketsız yanı oyle derste ayagı kalkma fılan yok , ama evde hareketlı 1 dk oturmuyor dıyemem ama cok enerjısı var

Gram mı alacaksın kaça düşmesini bekliyordun canım ? Ben çeyrek için 370 diye düşünüp öyle para ayırmıştım gram alacaktım 2 tane de oda 225
evet gram alıcam canım 7martta 226olarak not almısım hesaptan degıl kuyumcudan alıyorum ben o fiyatlara dussun ıstıyorum salı gunu sordum 233.5dedıler bugun ıyıce uctu

Bende de var dikkat eksikliği sanırım🙈 Az önce mesajımı gittim diğer sayfaya yazdım,çok utandım🙈
Dünkü harcamalara 190 eklemeliydim,eşimin sipariş ettiği smoothie yapan makine geldi,akşam ne icsek acaba 😅
Bu teknolojık gelısım kapsamında hangımızde yok kı arkadasım :eek:

Back
X