• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi aksamlar kizlar
Bugun altin dolar ne oldu boyle yaa.
Dolar hele kontrolsuz yukselise gecince kendimi cok guvensiz hissediyorum
Yatirimi olanlar gobek atiyor bazi platformlarda ama bunun carsi pazara yansimasini dusunen az nedense
Secim sonrasi felaket senaryolari gerceklesecek mi ne sanki??
Bu arada evi aldik cok sukur bugun son dakika 5.30da tapumuzu verdiler aksilik ustune aksilik :))
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Tam zamaninda cektik krediyi sanirim. Bundan sonra bu oranlari gormek zor gibi..
Canim hayirli olsun. Bence iyi oranda cektiniz.
Millet en aşağı 1.30dan cekti. Firsat gibi birsey oldu sizin durum.
Bizde toplu para var.bakalim napariz. Ya arsamiza eve baslatacagiz yada farkli konumdan bir arsa alacagiz.

Liseden bi ogretmenim mustakil ev yaptirmis harika. Bayildik.
Onun evinin civari bi arsa arastiriyoruz bu aralar .muhit cok önemli

Lahmacunu yaptırdık yanına ayran, soğan salatası ve yeşil salata yaptım yedik çoğunluğu buzluğa gitti sırada sulu köfteler var onun içinde 1,5 kilo kıyma düşünüyorum 6 pişirimlik atarım buzluga
Afiyet olsun canim. Sen sulu kofteyi nasil yapiyosun?

Canim hayirli olsun. Bence iyi oranda cektiniz.
Millet en aşağı 1.30dan cekti. Firsat gibi birsey oldu sizin durum.
Bizde toplu para var.bakalim napariz. Ya arsamiza eve baslatacagiz yada farkli konumdan bir arsa alacagiz.

Liseden bi ogretmenim mustakil ev yaptirmis harika. Bayildik.
Onun evinin civari bi arsa arastiriyoruz bu aralar .muhit cok önemli
sagol canim evet biz simdi aldik aldik alamadik ne birikim olacak, ne de miras kalacak para gelecek. beklemenin anlami yok dedik. insallah hayirlisi olur
yerleseceginiz bir sehir var mi mustakil ev icin?

Bugün biraz harcamalı gecti ağda bandı yeni tasincaz diye eve mumluk felan aldim. Simdi evimde bir tane bile dekorasyon eşyam yok. Olanları oglum kırdı zaten :)) ikeadan fener felan almistim bi kacta mumluk felan yeter abartılı seyleri sevmiyorum zaten. Iyi ki sevmiyorum soyle bi baktim da çok pahali 😀

Afiyet olsun canim. Sen sulu kofteyi nasil yapiyosun?
Köftesi için 250 Gr 2 kaşık ince bulgur, bir tatlı kaşığı salça, bir tane soğan rendesi, pulbiber, karabiber,tuz
Yemegi salçayı kavurup çok az da patatesleri kavurup kaynar suyu döküyorum ardından köfteleri koyup pişmeye bırakıyorum
Köfteler hazır olunca 5 dk lık yemek o yüzden önceden hazırlayıp buzluğa atmayı seviyorum

Bugün geç kalktık uzun uzun kahvaltı yaptık sonra balkon temizlendi ortalık toplandı biraz yoruldum dinleniyorum
Dün pizza yapmıştım bugün lahmacun yapıcam içini hazırlayıp fırına göndericem elimde 1400 Gr kıyma var hepsini yaptırıp buzluğa da atmayı düşünüyorum
Nasıl yapıyorsunuz şahmacun içini? 1400gr kıymadan kaç tane cıkıyor? Buzluga atmak iyi bi fikir

Herkese günaydınlar
Pazar alışverişi yapmadık hafta içinde ne pişireceğim belli değil.
Buzluktan sebze , baklagil , köfte , buzluktan sebze şeklinde haftayı az harcamalı planlıyorum . Bir de ben yemek yapmayı sevmiyorum özenmiyorum da. Siz seviyor musunuz ?

Gunaydin.
Dun disardaydik sütü unuttuk. 1 hafta yogurtsuz napicaz bakalim.
Kaynim geldi bizde kaldi.
Sabah guzel bi kahvalti hazirladik.
Aksama firinda kofte patates mercimek corbasi ve salata var
2 ekmek aldik . Harcama olmaz galiba

Çamasirlar nasil birikmis. Kac makina yika as katla.
Şükür son beyazlarim kaldi. Kaynatmaya atacagim birazdan. Bugun evdeyiz

Herkese günaydınlar
Pazar alışverişi yapmadık hafta içinde ne pişireceğim belli değil.
Buzluktan sebze , baklagil , köfte , buzluktan sebze şeklinde haftayı az harcamalı planlıyorum . Bir de ben yemek yapmayı sevmiyorum özenmiyorum da. Siz seviyor musunuz ?
Benim en sevdiğim şeydir yemek yapmak hafta başlamadan yemek listesini yaptığım zaman herşey çok kolay ilerler hızla yaparım seviyorum. Temizlik mi daha kolay yemek mi desen yemek derim. Her hafta mutlaka daha önce denemediğim bir tarif deniyorum rutine bindi bu iş 😂 günaydın herkese

Gunaydin.
Dun disardaydik sütü unuttuk. 1 hafta yogurtsuz napicaz bakalim.
Kaynim geldi bizde kaldi.
Sabah guzel bi kahvalti hazirladik.
Aksama firinda kofte patates mercimek corbasi ve salata var
2 ekmek aldik . Harcama olmaz galiba
Pastorize sutle de yogurt yapabilirsin. Hazir yogurt almana gerek yok.

Günaydın dun gezdik tozduk bugun evdeyiz. Yayla coebası yaptım birazı bugun yenir birazını haftaiçine sıcak kavanozlarım. Aksama lavasa dürüm et yapacağım tantuni benzeri şekilde. Kızlar uyuyunca mercimek köftesi yapacağım.

Back
X