- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #30.281
Aksama kısır yapacağim. Tüm malzemelerim var. Ama biraz da halim olsa késke. Bugun cok gezdik trafik yordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hayirli olsun. Bence iyi oranda cektiniz.Iyi aksamlar kizlar
Bugun altin dolar ne oldu boyle yaa.
Dolar hele kontrolsuz yukselise gecince kendimi cok guvensiz hissediyorum
Yatirimi olanlar gobek atiyor bazi platformlarda ama bunun carsi pazara yansimasini dusunen az nedense
Secim sonrasi felaket senaryolari gerceklesecek mi ne sanki??
Bu arada evi aldik cok sukur bugun son dakika 5.30da tapumuzu verdiler aksilik ustune aksilik :))
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Tam zamaninda cektik krediyi sanirim. Bundan sonra bu oranlari gormek zor gibi..
Afiyet olsun canim. Sen sulu kofteyi nasil yapiyosun?Lahmacunu yaptırdık yanına ayran, soğan salatası ve yeşil salata yaptım yedik çoğunluğu buzluğa gitti sırada sulu köfteler var onun içinde 1,5 kilo kıyma düşünüyorum 6 pişirimlik atarım buzluga
sagol canim evet biz simdi aldik aldik alamadik ne birikim olacak, ne de miras kalacak para gelecek. beklemenin anlami yok dedik. insallah hayirlisi olurCanim hayirli olsun. Bence iyi oranda cektiniz.
Millet en aşağı 1.30dan cekti. Firsat gibi birsey oldu sizin durum.
Bizde toplu para var.bakalim napariz. Ya arsamiza eve baslatacagiz yada farkli konumdan bir arsa alacagiz.
Liseden bi ogretmenim mustakil ev yaptirmis harika. Bayildik.
Onun evinin civari bi arsa arastiriyoruz bu aralar .muhit cok önemli
Rabbim şifa versin canım. Benim de babamın rahatsızlığının sebebi bulunamadı hâlâ... herşey Allah'tan... insan çok üzülüyoramin canım
gecmis olsun canim senin baban da mi rahatsizRabbim şifa versin canım. Benim de babamın rahatsızlığının sebebi bulunamadı hâlâ... herşey Allah'tan... insan çok üzülüyor
Evet maalesef hasta babam. Araştırılmasına rağmen vücudunun ödem tutmasının nedeninin bulunamaması çok üzüyor.gecmis olsun canim senin baban da mi rahatsiz
2019 gireli hastalik, bela musibet haberlerini cok aliyorum(
Köftesi için 250 Gr 2 kaşık ince bulgur, bir tatlı kaşığı salça, bir tane soğan rendesi, pulbiber, karabiber,tuzAfiyet olsun canim. Sen sulu kofteyi nasil yapiyosun?
Nasıl yapıyorsunuz şahmacun içini? 1400gr kıymadan kaç tane cıkıyor? Buzluga atmak iyi bi fikirBugün geç kalktık uzun uzun kahvaltı yaptık sonra balkon temizlendi ortalık toplandı biraz yoruldum dinleniyorum
Dün pizza yapmıştım bugün lahmacun yapıcam içini hazırlayıp fırına göndericem elimde 1400 Gr kıyma var hepsini yaptırıp buzluğa da atmayı düşünüyorum
Yarım kilodan 20-25 tane çıkıyor normalde ama bugün eşim sayı belirtmemiş onlar da malzemesini bol koyup 50 tane çıkarmışlar 8 tanesini yedik kalanları buzluğa attımNasıl yapıyorsunuz şahmacun içini? 1400gr kıymadan kaç tane cıkıyor? Buzluga atmak iyi bi fikir
Benim en sevdiğim şeydir yemek yapmak hafta başlamadan yemek listesini yaptığım zaman herşey çok kolay ilerler hızla yaparım seviyorum. Temizlik mi daha kolay yemek mi desen yemek derim. Her hafta mutlaka daha önce denemediğim bir tarif deniyorum rutine bindi bu işHerkese günaydınlar
Pazar alışverişi yapmadık hafta içinde ne pişireceğim belli değil.
Buzluktan sebze , baklagil , köfte , buzluktan sebze şeklinde haftayı az harcamalı planlıyorum . Bir de ben yemek yapmayı sevmiyorum özenmiyorum da. Siz seviyor musunuz ?
Pastorize sutle de yogurt yapabilirsin. Hazir yogurt almana gerek yok.Gunaydin.
Dun disardaydik sütü unuttuk. 1 hafta yogurtsuz napicaz bakalim.
Kaynim geldi bizde kaldi.
Sabah guzel bi kahvalti hazirladik.
Aksama firinda kofte patates mercimek corbasi ve salata var
2 ekmek aldik . Harcama olmaz galiba
Hazir yogurt almam. 1 hafta idare edecegiz artik.Pastorize sutle de yogurt yapabilirsin. Hazir yogurt almana gerek yok.