• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim de dun full disarda gecti. Acik Havada iyi yurudum arkasindan da saglam yedim. Bugun evdeyiz esim Supurge yapar ben De yemek yaparim. Bakla pisirecegim bir De yayladan corbasi yapmak istiyorum. Haftanin Gerisi buzluktan gitmek istiyorum.

Benim var kuvet ve file.
Alt acma ortusu kullanmadim. Evde birkac parca carsaf yetiyor. Yikaniyor.
Granul sabun ve bez alacagim yenidogan

Benim de buyuk kalemler arkadaslardan gelecek. Bez ve temizlik urunu icin De daha erken oldugunu dusunuyorum, daha cinsiyeti bile belli degil. Yenidogan bezlerde kiz/erkek ayrimi olmuyor mu? 🙄

Benim var kuvet ve file.
Alt acma ortusu kullanmadim. Evde birkac parca carsaf yetiyor. Yikaniyor.
Granul sabun ve bez alacagim yenidogan
granul sabunda makınayı tıkadıgını yada kalıntı bıraktıgını ck okudum gecen bı paylasımda gordum onu denemeyı dusunuyorum sabunu rendeleyıp kaynar su ılavesıyle sıvı sabun halıne getırmısler gayet kullanıslı geldı bi denıcem. begenmezsem siveno sıvı deterjan dusunuyorum içeriği daha temızmıs

Benim de buyuk kalemler arkadaslardan gelecek. Bez ve temizlik urunu icin De daha erken oldugunu dusunuyorum, daha cinsiyeti bile belli degil. Yenidogan bezlerde kiz/erkek ayrimi olmuyor mu? 🙄
biz aldk bırer paket bez prıma premımum care.
yenıdoganda degılde buyuk aylarda erkek külot bezler farklı oluyomus dıye duymustm

Granül ben 3 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Bebek bezlerinde birkaç markada var sanırım erkek-kız ayrımı. Alt açma örtüsünü çok az kullandım küçükken. bez bıraktırma döneminde alez gibi onu serdim yatağa o zaman işime daha çok yaradı :)

Granulde sıkıntı yasamadim.
Sanki evet bir iki markada kiz erkek ayrimi vardi. Hatta mavi ve pembe idi ambalajlari.
Alt acma ortusu de 2 veya 3 kez kullandim.
Yenidogandan 2 paket mi alsam

Dun pantalon bakmistim normal magazalarda 60 liraydi, oda arkadasim aradi outletten 20- 30 liraya 2 tane aldirdim
Bimden bende dalin yumusaticiya bakacagim hosuma giderse alirim

Haftalar ilerlesin cinsiyet belli olsun daha detayli liste yaparim. Alinmasi gereken pek birsey yok bende sayilir.
Agiz mendili cok kullaniyorum. 20 tane alirim herhalde şu kenari islemeli olsnlar cok kullanisli

granul sabunda makınayı tıkadıgını yada kalıntı bıraktıgını ck okudum gecen bı paylasımda gordum onu denemeyı dusunuyorum sabunu rendeleyıp kaynar su ılavesıyle sıvı sabun halıne getırmısler gayet kullanıslı geldı bi denıcem. begenmezsem siveno sıvı deterjan dusunuyorum içeriği daha temızmıs
Siveno da çok iyi birde green clean var sıvı olarak o da çok iyi ve daha ucuz, ben 5 litrelik 120 tl ye mi ne aldım bana baya baya gider. . Alt açma örtüsü de ben çok kullanıyorum, evde altını alırken yapsada en azından hiç bir yer kirlenmiyor, misafirliğe gittiğimde yada AVM lerde hep kullanıyorum ben stok yapmıştım tükenmek üzere tekrar stok yapacağım şimdi.

Haftalar ilerlesin cinsiyet belli olsun daha detayli liste yaparim. Alinmasi gereken pek birsey yok bende sayilir.
Agiz mendili cok kullaniyorum. 20 tane alirim herhalde şu kenari islemeli olsnlar cok kullanisli

Bime gelmisti yine gelir pure gorursem soylerim

Sanki evet bir iki markada kiz erkek ayrimi vardi. Hatta mavi ve pembe idi ambalajlari.
bebegin doğum kilosuna ve gelişimine göre değişir pure ama 2 paket yeni doğan kesin kullanılır minik olursa bebek biraz daha kullanırsınız da çok erken değil mi canım bunları almak için

Yenidoğan 100 lu bir paket aldım 2-5 kilo
Diğer 3 paket falan 2 numara aldım 3-6 kilo çok fark yok aralarında oğlumda sadece 1 paket kullanabilmistim tombiş doğmuştu zaten

ben de ondan bi 20tane aldm sanırım agız bezınden yani.
ya ben bu hamıle pantolonlarına cok bozugum resmen gıcık oldm 80-90dan asagı yok penye taraflarıda cuval gıbı zaten 3tane lastıklı pantolon aldm onun yerine bi tanesını resmen 10gun gıydım bidaha olmadı tam gecıs donemındeymıs karnım kılodan sebep degıl karnım genıslıyo

Siveno da çok iyi birde green clean var sıvı olarak o da çok iyi ve daha ucuz, ben 5 litrelik 120 tl ye mi ne aldım bana baya baya gider. . Alt açma örtüsü de ben çok kullanıyorum, evde altını alırken yapsada en azından hiç bir yer kirlenmiyor, misafirliğe gittiğimde yada AVM lerde hep kullanıyorum ben stok yapmıştım tükenmek üzere tekrar stok yapacağım şimdi.
aynen arkadaslarımda oyle soyledı evde pek degıl ama mısafırlıkta dsarıda kurtarıcı dddıldr

Back
X