- Konu Sahibi pure hazel
- #30.421
Başınız saolsun canım kalanlara sabır versin rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun canim.Allah rahmet eylesinKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
amin sizler sagolunBaşınız sağolsun canim.Allah rahmet eylesin
amin sağol canımBasiniz sagolsun Allah rahmet eylesin.
Başınoz sagolsun, Rabbim rahat eylesin sabır versin sizlereKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
Hosgeldin canim. Birikim hedefin var miMerhaba bende tutumlu olmak istiyorum. Bugün sadece iki ekmek aldım diye sevindim dün yemek yapmıştım ama yemeği yerken - barbunya- biraz koku var gibi geldi. Sanıyorum barbunyaya koku sinmiş dondurucudan. Çok üzüldüm. Çok aç olunca dışarıdan sipariş verdik.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
Aynen canım , 22 bın lıra elden borclanmıstık onu esım 6 ayda odemeye karar verdı nedense... Cok zorlanıyoruz hanı parasız kalmıyoruz o baska mesele ama kenara hıc para atamıyoruz , huzursuz edıyor benıAraba almistiniz galiba canim o yuzden mi.
Başınız sagolsun canım , Allah sizlere sabır versın Mekanı cennet olsunKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
Canım vadeyi uzatmayı teklif et eşine ama İlla ödenecekse 6 ayda sıkma canını odenir biter işte. Elden borçta zor oluyor ya muhtemelen tl olarak borçlanmışsınızdır, dolar altı aldı yürüdü belki eşin de bu sebepten biran evvel odemek istiyordur.Aynen canım , 22 bın lıra elden borclanmıstık onu esım 6 ayda odemeye karar verdı nedense... Cok zorlanıyoruz hanı parasız kalmıyoruz o baska mesele ama kenara hıc para atamıyoruz , huzursuz edıyor benı
TL ıle borclandık canım bır kısmı arkadasına bır kısmı kayınpederıme. Bosu bosuna bızı bu sıkıntıya soktu dıyorum sonucta babası parayı hemen ıstemıyordu ama ıste .Canım vadeyi uzatmayı teklif et eşine ama İlla ödenecekse 6 ayda sıkma canını odenir biter işte. Elden borçta zor oluyor ya muhtemelen tl olarak borçlanmışsınızdır, dolar altı aldı yürüdü belki eşin de bu sebepten biran evvel odemek istiyordur.
Başınız sagolsun canım allah sabır versinKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek