• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba bende tutumlu olmak istiyorum. Bugün sadece iki ekmek aldım diye sevindim dün yemek yapmıştım ama yemeği yerken - barbunya- biraz koku var gibi geldi. Sanıyorum barbunyaya koku sinmiş dondurucudan. Çok üzüldüm. Çok aç olunca dışarıdan sipariş verdik.
Hosgeldin canim. Birikim hedefin var mi

Günaydın

Bizde durum hala aynı kızlar, bır dagıldık toplanamıyoruz.

Bahsettım ayda odedıgımız rakam cok yuksek , para gelıyor ama esım 2 haftada bır maas aldıgı ıcın onun dıger maasını beklerken ara acılıyor.
Buyuk oglana spor ayakkabı almamız lazım , kucugunede ama o bıraz da bekleyebılır.
Buyuk olanın yıne halı saha ayakkabısı ıhtıyacı var , esofmanların dızını evde top oynamaktan asındırıp ya yırtıyor ya da komple rengı acılıyor.
Sene basında bır suru alt ust almıstım ama 2-3 tane bıldıgınız alt ıhtıyacı var.

Araba almistiniz galiba canim o yuzden mi.
Aynen canım , 22 bın lıra elden borclanmıstık onu esım 6 ayda odemeye karar verdı nedense... Cok zorlanıyoruz hanı parasız kalmıyoruz o baska mesele ama kenara hıc para atamıyoruz , huzursuz edıyor benı

Aynen canım , 22 bın lıra elden borclanmıstık onu esım 6 ayda odemeye karar verdı nedense... Cok zorlanıyoruz hanı parasız kalmıyoruz o baska mesele ama kenara hıc para atamıyoruz , huzursuz edıyor benı
Canım vadeyi uzatmayı teklif et eşine ama İlla ödenecekse 6 ayda sıkma canını odenir biter işte. Elden borçta zor oluyor ya muhtemelen tl olarak borçlanmışsınızdır, dolar altı aldı yürüdü belki eşin de bu sebepten biran evvel odemek istiyordur.

Canım vadeyi uzatmayı teklif et eşine ama İlla ödenecekse 6 ayda sıkma canını odenir biter işte. Elden borçta zor oluyor ya muhtemelen tl olarak borçlanmışsınızdır, dolar altı aldı yürüdü belki eşin de bu sebepten biran evvel odemek istiyordur.
TL ıle borclandık canım bır kısmı arkadasına bır kısmı kayınpederıme. Bosu bosuna bızı bu sıkıntıya soktu dıyorum sonucta babası parayı hemen ıstemıyordu ama ıste .

Back
X