• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Netteki bakım ürünleri sahte olabiliyor. Ben o yüzden güvenemiyorum. Aman bide tek bir şey için kargo ödemek istemiyorum. Birçok marka denedim, nivea kadar iyisini bulamadım. Ama garnier denemedim. Zaten daha pahalıymış almam onu :))))) gratis te niveanın indirimli hali 16 liraydı. Artık indirim siz halini bilmem.. Watsonsta da aynı fiyattı. Almadım ama mecburen alıcam yarın. İhtiyaçlar bel büküyor... El kol bağlıyor...

Kendi sitelerini takip edip alisveris yaparsaniz indirim denk getirme ihtimaliniz daha yuksek artik internet hayati kolaylastirmak icin vae
Ben bir posta kasimda bir posta subatta almistim. Sanirim temmuza kdr gider
Siveno/ soft gentle donme sebebim gogsumdeki agrili zararsiz kistlerdi
Ve ne tesadufki agrida kistlerde kayboldu.
Yeni bir tecrube oldugu icin koku olursa yaz mevsimi garnier en azindan aliminyumsuz diye devam ederim diyorum
Nivea ve benzeri markalari almayali cok oldu fiyatlarina hic bakmadim ama cok artmis

Kendi sitelerini takip edip alisveris yaparsaniz indirim denk getirme ihtimaliniz daha yuksek artik internet hayati kolaylastirmak icin vae
Ben bir posta kasimda bir posta subatta almistim. Sanirim temmuza kdr gider
Siveno/ soft gentle donme sebebim gogsumdeki agrili zararsiz kistlerdi
Ve ne tesadufki agrida kistlerde kayboldu.
Yeni bir tecrube oldugu icin koku olursa yaz mevsimi garnier en azindan aliminyumsuz diye devam ederim diyorum
Nivea ve benzeri markalari almayali cok oldu fiyatlarina hic bakmadim ama cok artmis
O kistlerden maalesef bende de var.. Brokoli kürüne başlıcam ben de. Seninkiler yok olmuş çok şükür.. İnşallah benimkiler de gider.. Sağlığımız çok önemli ama farmasininki alüminyum içermediği için aldım kullanamadım. Koku oluyor, asla önlemiyor.. Niveayı eşim de kullanıyor. O yüzden iki tane alcam mecbur.

O kistlerden maalesef bende de var.. Brokoli kürüne başlıcam ben de. Seninkiler yok olmuş çok şükür.. İnşallah benimkiler de gider.. Sağlığımız çok önemli ama farmasininki alüminyum içermediği için aldım kullanamadım. Koku oluyor, asla önlemiyor.. Niveayı eşim de kullanıyor. O yüzden iki tane alcam mecbur.

Kistler zararsiz dediler cok doktor gezdim ama agrisi beni delirtiyordu
Katalog urunlerine hic guvenmedim farmasi hic almadim ztn icerikleri soylendigi gibi temiz degil.
Ama garnier denemeni tavsiye ederim

Bir dönem ben de oynuyordum strateji oyunu. Resmen bağımlısı olmuştum dışarı çıkamıyordum ya saldırı olursa diye. Mutlaka birine emanet ediyordum net üzerinden. Veya gece saati kurar kalkardım ona göre plan yapardım. Annem sabah beni sirkencubin bi baksana köyüne saldırı mı oluyor diye uyandırırdı🙊😀
Haha benim de vardı bir kaç köyüm. Arkadaşlar falan destek atardık birbirimize sonra hileleri falan öğrenince tadı kaçtı soğudum ama basları çok eglenceliydi, dediğin gibi gece kalkar saldırıya hazırlanırdık

Bir dönem ben de oynuyordum strateji oyunu. Resmen bağımlısı olmuştum dışarı çıkamıyordum ya saldırı olursa diye. Mutlaka birine emanet ediyordum net üzerinden. Veya gece saati kurar kalkardım ona göre plan yapardım. Annem sabah beni sirkencubin bi baksana köyüne saldırı mı oluyor diye uyandırırdı🙊😀
Haha benim de vardı bir kaç köyüm. Arkadaşlar falan destek atardık birbirimize sonra hileleri falan öğrenince tadı kaçtı soğudum ama basları çok eglenceliydi, dediğin gibi gece kalkar saldırıya hazırlanırdık

Offfff :KK43:
Bu nedir yaa. Başimdan bela eksik olmuyor
Merhaba sayfaları okurken denk geldim bende hamileyken başıma böyle bişey geldi ufak ufak kızarıklık hafiften kaşıntı bivardı boynumda ve karın kısmımda cildiyeye gittim Gül hastalığıymış ilk defa duymultum bir iki krem ve nemlendiricilerle geçti 2 ay aktifleşiyor demişti doktor,,, belki sizin de öyle bişeydir,,,, hamilelikle alakası YÖK demişti doktor,,,,,geçmiş olsun şimdiden

Tesekkurler kizlar verdiginiz bilgiler icin.
Insallah ciddi birsey degildir. Cok kasinsa duramam evet ama az.
Ilk hamileligimin son ayinda olmustu ama felaketti yani o. Karaciger hormonu yapiyor demisti doktor ve sadece bi krem vermisti o kadar

Günaydın kızlar
Kapalı, yağmurlu, sanki aralık ayındaymış gibi bir sabah var burada
Karakış
Dudukluye et koydum haslaniyor
Çiçeklerle ilgilendim evi havalanırdım ,eşim , kızım çıktılar,
Bugün son alışverişleri yapmam lazım, bulaşık sünger, bulaşık bezi, vanilya ketçap, en önemlisi pirinç 1 pilavlık kaldı sadece, acil almam gerekiyor,
Yarın sabah büyük kızım gelecek inş,
Şokta dondurma indirim de almalıyım.
Bu dönemde polenlerden dolayı kaşıntı şikayetiyle gelenler oluyor pure hazel pure hazel
Kızımda da başladı krem sürüyor

Günaydın güzel bir gün inşallah sabah beslenme hazırladım bunun için çok mutluyum gücüm var yine eskisi gibi 🤣 üst kat komşu sabah 7 de çamaşır makinası çalıştırdı makina sıkıyor 😳 ben anlamıyorum valla bu saatte neden yani neden ne bu acele mesela zaten evde çalışmıyor bir şekilde biter 😒 akşama çorbamız var şebit yağlaması yapacağım . Temizlik te yapmam lazım 🤣 eşimin 17:00-18:00 arası halı saha maçı var 18:15 te eve gelir 😆 markete gideceğim

Kistler zararsiz dediler cok doktor gezdim ama agrisi beni delirtiyordu
Katalog urunlerine hic guvenmedim farmasi hic almadim ztn icerikleri soylendigi gibi temiz degil.
Ama garnier denemeni tavsiye ederim
Onlara fibrokistik diyorlar. Ağrı da yapabiliyor. Ama seninkiler geçmiş çok şükür. Darısı başıma. Garnier belki bir gün denerim ama bildiğim ürünlerle şimdilik devam edeyim. Sağol canım tavsiyen için :)

Günaydın güzel bir gün inşallah sabah beslenme hazırladım bunun için çok mutluyum gücüm var yine eskisi gibi 🤣 üst kat komşu sabah 7 de çamaşır makinası çalıştırdı makina sıkıyor 😳 ben anlamıyorum valla bu saatte neden yani neden ne bu acele mesela zaten evde çalışmıyor bir şekilde biter 😒 akşama çorbamız var şebit yağlaması yapacağım . Temizlik te yapmam lazım 🤣 eşimin 17:00-18:00 arası halı saha maçı var 18:15 te eve gelir 😆 markete gideceğim
gunaydın canım benım de cok takıldıgım bi sey bu. hiç yapmadım bu zmana kadar ck dıkkat ettım yani
bazen yorumlarda okuyorum ıste gece 10dan snra yıkıyorum uygun tarıfe vs Eger mustakıl ev degılse yada komsular es dost vs sorun etmeyeck ınsanlar degılse ben hak oldugunu dusunuyorum uygun tarıfede calısacak dıye ben 10dan snra tar tar ses duymak zorunda degılım sonucta

gunaydın canım benım de cok takıldıgım bi sey bu. hiç yapmadım bu zmana kadar ck dıkkat ettım yani
bazen yorumlarda okuyorum ıste gece 10dan snra yıkıyorum uygun tarıfe vs Eger mustakıl ev degılse yada komsular es dost vs sorun etmeyeck ınsanlar degılse ben hak oldugunu dusunuyorum uygun tarıfede calısacak dıye ben 10dan snra tar tar ses duymak zorunda degılım sonucta
Aynen öyle makina bir sıkıyor sanki eve helikopter iniyor böyle bir ses duymadım daha önce . 5-10 tl fatura az gelecek diye milletin hakkına giremem cidden ayıp günah yani insan olan yapmaz zaten

Ediyor dün yine deli gibi koşuyorlardı gümbür gümbür saat 22:00 di hatta

Back
X