• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Misafir geldiğinde seslere tolerans gösteriyorum ben.Gece 1de WC ye kalktım üst kattan makınanın sıkma sesı geliyordu ama çok az duyuluyor yalıtım iyi evin sanırım.Ben 9dan sonra makına falan çalıştırmam çalıştıranlarada akıl erdıremiyorum rahatsız etmeye hakkımız yok.Ama çocuk olunca konu bambaşka çocuğu bağırsanda daha delleniyor bağırmasan kendı bildiğini okuyor bende çok hassasım ama çocuk olunca artık sınırımı daha genıslettım.Ankarada lojmanda otururken oğlum bebektı üst katta 3cocuk vardı erkek hepsı bır güreş tutarlardı ev yıkılacak gibi olurdu ama annelerı caresizdı kadın kaç kez özür diledi ha rahatsız oldukmu olduk ama ses çıkartmadım şuan benımkıde aynı nasıl anlatsam bilemedim ama bildiğin kurallar falan çocukla tepetakla oluyor
Mutlaka oluyordur bizim durumda herşey üst üste gelince insan dayanamaz oluyor . Çocuklar robot değil ses yapıyorlar durduramıyor hadi ama çamaşır makinası ne alaka mesela ben ona sinirleniyorum onun karşı komşusu benim karşı komşuma söylemiş zaten . Çamaşır makinası aşırı ses yapıyor normalde de sürekli sesliler Tuğçe çok sabırlı diye . Ben değil ama eşim aşırı sabırlı bir adamdır sabredelim çocuktur diye diye tepemize çıktılar İnan . Tüm konuşmaları duyuyoruz ama bi çocuğa sus dur dediğini duymuyoruz ne hikmetse

birikimi onun için yapmaya çalışıyorum inşallah gönlüme göre bahçeli evim olur.var buralarda ama çok pahalı 350-400 bin şimdi oturdugum evi satsam 220 -230 arası satılır yine üzeri çok eksik
burdakıler çok sapa kalıyo yeri canım. fiyatlarıda minimum 500lerde.Allah gonlune gore versn bırıkır canım cok asırı fıyat yok arasında

Kızlar biz şanslıyız sanırım alt katımızda bekar bi adam oturuyo kendisi gece arabesk açıp yüksek sesle dinliyo. Bende oğlan gürültü yapsa da umursamıyorum o yuzden 🙂 ust komşumuz tuce_tuce tuce_tuce nin komşuları gibiydi tayinleri cikti da gittiler ohh dedim

hiçbişey almadım ne dolar ne altın duruyor para ne yapsam bilmiyorum

Kızlar biz şanslıyız sanırım alt katımızda bekar bi adam oturuyo kendisi gece arabesk açıp yüksek sesle dinliyo. Bende oğlan gürültü yapsa da umursamıyorum o yuzden 🙂 ust komşumuz tuce_tuce tuce_tuce nin komşuları gibiydi tayinleri cikti da gittiler ohh dedim
Bizim üst komşu ev sahibi bende onlar için inşallah daha çok paraları olur da başka bir binaya taşınırlar diye dua ediyorum🤣🤣🤣

Bazilari dikkat etmiyor ama gercekten.
Lojmanda benim ust kat oyleydi . 1 kez uyardim devam etti. 2. Kez cok sert uyardim .eşim de uyarmis. 2 yil boyunca çit çıkmadi.
Evin icinde bisiklet surulup surekli atlanip ziplanmaz. Mustakil evde yaparsin ama apartman hayati buna izin vermez. .
Cocuklar disarda parkta bahcede okulda oynar enerjisini atar. Evde de sakin olacagi etkinlikler yapilir.
Arada bir gurultu olabilir ama gece 11den sonra cocuk zaten uyumali.
Bir de kadinin kendisinin gurultu yapmasina ne demeli. Gece ev supurmesi. Sabahin korunde vileda yapmasi. Apartman dairesinde hemde.
Bu kadinin dikkat ediyorum vs demesine inanmam ben tucecim

ay darısı basıma her namazda dua edıyorum bıze bulasmadan hayırlısıyla cekıp gıtsınler dıye kendı evleri ama:KK62:

Lojmanda benim ust kat oyleydi . 1 kez uyardim devam etti. 2. Kez cok sert uyardim .eşim de uyarmis. 2 yil boyunca çit çıkmadi.
Evin icinde bisiklet surulup surekli atlanip ziplanmaz. Mustakil evde yaparsin ama apartman hayati buna izin vermez. .
Cocuklar disarda parkta bahcede okulda oynar enerjisini atar. Evde de sakin olacagi etkinlikler yapilir.
Bir de kadinin kendisinin gurultu yapmasina ne demeli. Gece ev supurmesi. Sabahin korunde vileda yapmasi. Apartman dairesinde hemde.
Valla bende inanmıyorum görünen köy klavuz istemiyor zaten . Akülü büyük arabalar varya hani parkta bahçede çocuk içine biniyor sürüyor . Çocukların ondan var ve evde ona biniyorlar duvarlara çarpa çarpa . Scooterları var onu evde sürüyorlar . Kadına söyledim bak biraz parka götür diye bana söylediği şey sana yemin ederim aynen şuydu ; parka götürünce kendi çok yoruluyormuş avm deki oyun alanlarına götürmüşler o hafta sonu 200 TL harcamışlar bana bunu söyledi

Benim üst komşum öyleydi ya her gün kapıma geliyo du birde hakkını helal et diye. Ramazan ayında sahura kadar cocuk uyumuyordu 4 yaşında ki oğlu bisiklet sürüyordu evde. Ben uyardım bana sen niye sahura kadar oturmuyosun dedi 🙄 benim oğlum gece uyumuyo du sabah erkenden kalkiyodu bebek haliyle uyumam gerekiyo dedim. Ayyyh gitti bin şükür öyle komsu gelmesin bidaha kimseye. Şikâyet edince de oglum hiperaktif napayım diyodu teşhisi de koymuşlar 😏

ay darısı basıma her namazda dua edıyorum bıze bulasmadan hayırlısıyla cekıp gıtsınler dıye kendı evleri ama:KK62:
Nasılsa ev kendimizin diye hic umursamiyo bazıları ya valla 😤lojmanda da bi rahatlık oluyo millette niyeyse onlar da ev sahibi olarak görüyorlar kendini galiba

Valla bende inanmıyorum görünen köy klavuz istemiyor zaten . Akülü büyük arabalar varya hani parkta bahçede çocuk içine biniyor sürüyor . Çocukların ondan var ve evde ona biniyorlar duvarlara çarpa çarpa . Scooterları var onu evde sürüyorlar . Kadına söyledim bak biraz parka götür diye bana söylediği şey sana yemin ederim aynen şuydu ; parka götürünce kendi çok yoruluyormuş avm deki oyun alanlarına götürmüşler o hafta sonu 200 TL harcamışlar bana bunu söyledi
oda çok rahatmış insan bunu söylerken utanır benim kızlarımda yapıyor ama bisiklet falan sürmüyor yatakta zıplıyor koşturuyor falan ben teyzeyi görünce o söylemeden ne olur kusura bakmayın rahatsız ediyoruz farkındayım bide siz söyleyin rahatsız oldugunuzu o zaman yapmaz belki diyorum duyuyorum kızdığını babasıda sende çok uyarıyosun çocuk işte kızım bazen başım ağrıyor o zaman duvara vuruyorum anlasında yapmasın diye diyor. Bizim binada her dairede küçük çocuk var en az 2 tane 19 daire var sadece 2 dairede çocuklar büyük alıştı sanırım herkes gürültüye

Bende öyle duruyorum ya 2 tam almak istiyorum. Hesapladım 375 olursa 2 tam alıyorum . Sırf daha fazla para bağlamamak için bekliyorum
altın düştüğü saat hep akşam saatleri o zamanda ben alamıyorum makas çok açık oluyor sabah tekrar yükseliyor 225 e düşseydi gramı çok iyi olurdu

Back
X